Korfu hirtelen ötlet volt, Naxos az eredeti augusztusi cél a férjemmel, most Korfu a mamámmal. Én is voltam már Korfun régen-régen, most igazán csak a totál pihenés érdekel. Bővebben az utazási mizériáról és a korfui tervekről írtam múlt héten az Utazási Irodák és a Korfu topikban.
Köszönöm a jókívánságot, nagyon azon leszek, hogy jól sikerüljön.
Szia
Bottakati
9 nap múlva indulunk Korfu-ra. Nem tudom hogy milyen a hely. Igazából imádom Görögországot, élek-halok érte!!! Sartiban voltam már kétszer és egyszer Toroniban. Nagyon izgulok, hogy milyen lesz Korfu. Szerintetek? Mi a véleményetek róla? Kerestem mindenhol képet Korfuról. Mi a déli felére megyünk Kavosba. Segítenétek? mesélnétek róla egy kicsit? esetleg képek? Szivesen fogadnék néhányat! Most megilyedtem, mert mindenhol csak Sidari-ról látok képeket. Ugye Kavos nem egy kihalt falu? Van valami éjszakai élet? Mert azért fiatal vagyok, és az estékent igencsak átszeretem ám pörögni... :)
Itt az e-mail címem ha valaki esetleg tud rám szánni pár percet: lovacskak@vipmail.hu
Ugye Kavos nem egy kihalt falu? Van valami éjszakai élet? Mert azért fiatal vagyok, és az estékent igencsak átszeretem ám pörögni...
Szia!
Kavosban van csak' élet igazán! Máshol is, de ott főleg.
Szóval buliból és szórakozóhelyből nem lesz hiány, sőt, inkább túlkínálat.
Szerintem azért nem esett róla olyan sok szó eddig mostanában, mert a legtöbben talán nyugisabb helyre vágyunk.
Ha visszaolvasol a topikban, nem kevés jót fogsz Korfuról olvasni. Érdemes.
#1060812009-06-23 21:22:41 Válasz a #106067. hsz-ra
Kavos Korfu szó szerint legdurvább bulizós helye. Tele angolokkal koszos parttal nagy zajjal tele diszkóval . Ha a központban lesz a szállásotok aludni nem fogtok az tuti .
Csatlakozom az előttem szóló gégé véleményéhez. Kavosban mást sem lehet szinte csak bulizni. Amennyiben szereted a részeg, kábítós, angol fiatalokat, akik még a nyilvános utcai szextől sem riadnak vissza, akkor jó helyre mész! Volt 2 órás videóanyagom Kavos éjszakai életéről, de letöröltem, mert tuti, hogy soha többet nem lettem volna kíváncsi rá.
#1060982009-06-23 22:05:54 Válasz a #106088. hsz-ra
Sziasztok!
Hát azért nem ennyire durvára számítottam! Most, nagyon nagyon nagyon csalódtam Szó szerint a sírás kerülget. Én olyasmi életre vágyom mint ami sartiban van. Hangulatos kis kivilágított utcák tele tavernákkal meg boltokkal. Nem nagyon durva kemény diszkók olyanok mint ibizán. Csak este ha sétálunk nem egy kihalt faluban én úgyértettem. Nagyot csalódtam most! Ennyire csúnya piszkos a part? És komolyan nyilvános szex meg ilyenek? Már nem ez az első olyan vélemény amely rosz helyként állítja be kavos-t! Először egy beszámolót olvastam és nagyon elkezdtem aggódni. Mi is az Aelous-sal megyünk, busszal. A másik meg hogy én imádok búvárkodni, imádom a fehérhomokos partot. ha patkányok szaladgálnak és tele van üveggel a part akkor nem valószínű, hogy imádni fogom Korfut. pedig annyian írják, hogy szeretik! Istenem ez akkora csalódás! Kérlek segítsetek, hogy mit tegyek! Ennyire rossz a helyzet? Én beszélek angolul, de azért ez már durva!