köszönöm szépen kvalcsi,akkor maradunk az előre tervezett programunknál,nem szerettem volna kihagyni egyiket sem .
Helena | #104458 | 2009-06-14 15:54:55 | Válasz a #104450. hsz-ra
Szia Triznyak!
Ne gondold,hogy egy hisztis tyúk nyafogása,amit írtam a hüllő fóbiámmal kapcsolatban . Sajnos ez annyira valós,hogy még a nyaralást is képes lettem volna lemondani miatta .Soha ne tudd meg milyen érzés .És bármilyen furcsán hangzik,legyőzhetetlen.
De köszönöm Nektek,hogy megcáfoltátok az olvasottakat,19-én mégis megyek Sartira.
Le is zárom részemről ezt a szokatlan témát,mégegyszer köszi az infótokat
Hali!
Augusztusban mennénk kocsival Görögbe. Pontos cél még nincs meg, valószínűleg 1 hét Sarti vagy Paralia 1 hét Tolo.
Sartival kapcsolatban szeretnék bővebb infot kérni: mekkora távolságra van a főbb látnivalóktól (elsősorban Meteora, Olimposz hegy, Thessaloniki, Edessa, Kavala, Platamonas, Tempi-völgy).
Toloban kavicsos vagy homokos a tengerpart, és Sartiban?
Sziasztok! Ma érkeztünk haza 2 hét után Sartiról! Ha kérdésetek van bármivel kapcsolatban, akkor írjatok! A strand homokos, illetve az ófalu részen nagyon aprókavicsos. Papamaci! Sajnos nem találtuk meg neked a Manolist a sportpálya mellett, így nem tudtam lefotózni...
Mi jövő héten,junius 19-én megyünk az Apollon travel szervezésében Sartira.
Ha tudsz,írjál légyszives a tapasztalataidról.Milyen volt az idő,a tenger hőmérséklete, a szállásotok.....stb.
Melyik tavernát ajánlod,voltatok e fakultatív programon,és ha igen,milyen volt? béreltetek e motort,és kinél?
Előre is köszönjük ha megosztasz velünk friss infokat !
Szia josh999 mindenre kiváncsiak vagyunk ha kipihented magadat.Aképek miatt ne aggodj mert másik apartmant kaptunk a régivel volt egy kis zür az avrát azt nem láttad
Sziasztok! Itt vagyunk Sartin, a kaloztanyabol irok.Tényleg nagyon jo hely, a viz is nagyon allat!Ma nagyon jo hullámok is voltak.Megéri ide eljonni!Rengeteg képet csinálok majd és felteszem oket!
Majd ha még lesz lehetőségem irok!Holnap megyunk kalozkodni is , és megnézzuk a kórnyéket! Üdv mindenkinek Norbi,Gyugyu
Probálok majd friss infokkal is szolgálni
"Ne gondold,hogy egy hisztis tyúk nyafogása,amit írtam a hüllő fóbiámmal kapcsolatban."
??? Nem gondoltam én semmit, milyen alapon tenném?
"Sajnos ez annyira valós,hogy még a nyaralást is képes lettem volna lemondani miatta."
Nagy hiba lett volna!
Viszont az emberek többsége azért irtózik a kígyóktól, gyíkoktól, békától, mert úgy képzeli ezeket valami gusztustalan megérinteni, pedig egyáltalán nem nyálkás, ragacsos egyik sem, mint ahogy a közhiedelemben él.
"És bármilyen furcsán hangzik,legyőzhetetlen."
Amíg így gondolod, addig valóban az is lesz! De igazad van, könnyű nekem "okosat" mondani, valóban nem tudom átérezni a gondodat, mivel nekem sosem volt ilyen problémám.
Szia!
Mi tavaly július elején voltunk a Sarti Beachen 2 személyes bungalloban. A szállással nagyjából meg voltunk elégedve. A konyha a legszükségesebbekkel fel van szerelve, nekünk melegvíz is jutott minden napra. Az ágyak nem voltak a legkényelmesebbek, klíma nincs- mondjuk nem is volt rá szükség még július első hetében-.A kinti kis terszocskák a székekkel és a kert csodálatos( narikkal és egyéb gyümikkel:)), a homokos part két lépésre. Német fiatalok voltak bőven, de őket is el lehet viselni(a medencét ők uralják, dehát nem is azért megy oda az ember:))Sartinak a csendesebb részén van, nem zargatnak a tulajok sem. A jobb közérzet miatt saját türcsi és ágyneműt célszerű vinni. Remélem tudtam segíteni:)
Bár nem tőlem, hanem Joshtól érdeklődtél az Avráról csak annyit tudnék hozzáfűzni, hogy mi 2006-ban mikor Sartin nyaraltunk az Avra tavernájában volt a félpanziónk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Az apartmant nem láttam, mert mi az Iliasban laktunk. Az étterem nagyon jól főz, bőséges adagokat adtak (remélhetőleg ez nem változott), vacsorára a félpanzió keretén belül 7-féle kajából lehetett választani. Volt ott egy magyar pincérlány is, aki Thesszalonikiben lakott.(magyar étlap is volt).