#1043082009-06-12 18:37:16 Válasz a #104307. hsz-ra
szia! Én járok egy tök jó (görög) görög tanárhoz....Vasilisnek hívják..
Megadom a számát...mond, hogy Lilitől kaptad az infót..
Privibe küldöm a számot....
Szia glamdring. Megkérdezhetem, hogy hol foglaltátok a szállást?
Nem tudnád esetleg megadni a szállás koordinátáit? Vagy pedig hogy melyik szállások mellett van?
Előre is köszi!
Szia prisoft!
A Phyllis a beach részen van, kb 800 méterre a központtól. A Sarti Beach hotel van hozzá a legközelebb. A szállást a szervezőnk intézte, vele több éves kapcsolata van a banknak, ahol dolgozom, rendszeresen utazunk vele. A Phyllis tulajával, Zsuzsival beszéltem még kint, megvan a mailcíme és a telefonszáma is Nagyon tetszett nekünk a szállás, a házigazdák kedvessége, ezért mindenképpen visszamegyünk
Van pár képem a szállásról és a közvetlen környékéről, ha érdekel.
Reggel utra kelünk mi is és ha minden jól megy olyan 5-6 körül már fürödhetünk !Izgi lesz, még soha nem ültem repülőn!Mindenkinek mégegyszer jó utat kívánok, ha megjöttünk hozzuk az infokat!
Szaisztok!
Valaki volt már, vagy hallott már a Maria Natasa kalózhajóról??? Milyen lehet?
Nem tűnik rossznak! Állítólag Magyarok csinálják: kaja-pia-fürdés!
???????????????????????????
Erről írtam korábban
Ha kint vagytok, este a Kalóztanyánál kaptok infót, ott lehet jelentkezni. 28 eurót mondott a lányzó és ebben minden benne van, kaja-pia-fürdés-meglepi. Kihajózni láttuk őket, biztos jó buli! Sajna nekem még a metrón is tengeribetegségem van, pedig nagyon izgatta a fantáziámat.
Ha kipróbáljátok, majd írd meg, hátha összeszedem magam és augusztusban kipróbálom
A Phyllis a beach részen van, kb 800 méterre a központtól. A Sarti Beach hotel van hozzá a legközelebb. A szállást a szervezőnk intézte, vele több éves kapcsolata van a banknak, ahol dolgozom, rendszeresen utazunk vele. A Phyllis tulajával, Zsuzsival beszéltem még kint, megvan a mailcíme és a telefonszáma is Nagyon tetszett nekünk a szállás, a házigazdák kedvessége, ezért mindenképpen visszamegyünk
Nagyon szépen köszönöm, és érdekel
Írtam privit, de ha esetleg elbénáztam volna :küldj légyszi egy mailcímet és küldöm a képeket
Sziasztok!
Most egy olyan kérdésem lenne,amit még egyik topicban sem olvastam,de ma a neten igen,és azóta nem vagyok nyugodt.
Sartiba megyünk pont egy hét mulva,és terveztünk motoros,ill.gyalogtúrát is,de ma azt olvastam,hogy Sartin sok kígyó van ,.Ne nevessetek ki, de én olyan szinten írtózom tőlük,hogy még a tv-ben sem tudom megnézni őket .Már azon gondolkodok,hogy ha ez valóban így van,el sem indulok. Kicsit furcsa kérdés,de aki járt már Sartin,írjon legyen szives nekem erről,hogy mi az igazság?Előre is köszönöm.
#1043882009-06-13 21:12:48 Válasz a #104386. hsz-ra
Szia helena!
Az igazság az, hogy én már vagy 4szer voltam sartin és egyszer sem találkoztam kígyóval...
Szerintem nincs miért félned és nem szabad Sartit kihagyni....minden rendben lesz és fantasztikusan fogjátok magatokat érezni mert gyönyörű hely...
Köszönöm lililuca!
Ha Te már négyszer is voltál Sartin,akkor ha igaz lenne,biztos "összefutottál" volna már velük. Hát mostmár nyugodtabb lettem. .Köszönöm
#1044222009-06-14 11:24:20 Válasz a #104386. hsz-ra
Szia helena!
Én sem találkoztam kígyóval Sartin. A tengerparton biztosan nincsenek kígyók. Amennyiben ennyire irtózol tőlük, úgy azt tudom tanácsolni, hogy a körülötte lévő hegyekbe ne menj kirándulni és felejtsd el az öszvértúrát.
#1044232009-06-14 11:37:28 Válasz a #104422. hsz-ra
Szia kvalcsi!
Köszönöm szépen Neked is a tanácsot, sajnos valóban annyira írtózom,hogy az már beteges, így akkor a hegyi túrákat hanyagoljuk majd.
De ez akkor értendő a narancspart,ill. motoros túrákra is?
Szerettem volna az itt olvasott öblöket megnézni,ill.tervben volt,hogy körbe motorozzuk Sartit. Mit tanácsolsz? Köszönöm előre is a választ .
#1044412009-06-14 13:32:15 Válasz a #104423. hsz-ra
Nyugodtan menjetek el a Naracspartra is és motorozzátok körbe a fél-szigetet, mert gyönyörű szép. Az öszvértúrát azért nem tanácsolom, mert az felmegy a hegyekbe és ott esetleg lehet kígyó. A vízparton nincs, fürödhettek nyugodtan. A kígyó tudtommal fél az embertől és kerüli a társaságát. Olyan helyen, ahol többen vannak emberek szinte kizárt, hogy kígyóval találkozz.