Köszi! Ouranopolisban már egyszer voltam, mikor megnéztük a kolostorokat a hajókiránduláson, de igazából nem tetszett. VAgy pedig csak olyan részét láttam, amiben nem volt semmi érdekes, mert igazából csak olyan 2 órát voltam ott. De nem fogott meg. Akkor szerintem körbejárjuk a félszigetet:)
Toroni a Halkidiki felfedezésére jó kiindulópont, de távolabbi kirándulásokhoz nem ideális. Viszont bőven találni szép falvakat és partszakaszokat a közelben, amit érdemes felkeresni.
Ajánlom figyelmedbe pl: Sithonia körutat, Kassandra körutat és Ouranopolist.
Sziasztok! Köszi a választ:) így már megnyugodtam. Mivel lesz időnk a 14 nap alatt kirándulni, szeretnénk sok helyre elmenni. Van olyan hely, amit nem szabad kihagyni? mi akár autózunk érte 200 km-t is. Mit ajánlotok? Köszi
Szia Vaesz!
Mivel kocsival mentek, nem kell aggódnod! Nagyon jók a lehetőségeitek. Sarti és a narancspart elérhető közelségben van. Csütörtökön átmehettek Neos Marmarasra a piacra. Az is csak 20-25 km-re van.Nagyon jó! Ne hagyjátok ki! Ha már ott jártok menjete át Porto Carrasra. Gyönyörü tiszta, puha homokos a tart. A két egyforma szálloda környéke csodás. Amellett Toroninak szép a partja. Mivel nagyon csendes, pihenni jó tudtok. Ne aggódj! Biztosan jó lesz!
Szeptember első hetében még vannak turisták, de nem vészes, viszont azután már majdem a "pangás" szó a megfelelő.
Nyugis hely, ennek megfelelő üzletekre, tavernákra, stb. számíts.
Vannak magyarok, de nem annyi mint pl Sartin.
Sziasztok! Aug. 28-án megyünk autóval Toroniba! Már nagyon várom. Mindenhol azt olvasom, hogy nagyon csendes falu. Akkor már szept. elején nem is nagyon vannak ott külföldiek? Nagyon sok a magyar?
Szia Gudli!
A Toroniról írt soraiddal teljes mértékben egyetértek. Nakünk ugyancsak a szívünk csücske, mi másodszor megyünk idén oda, 4 évvel ezelőtt voltunk először.
Örülök, hogy ilyen pozitív a véleményed a Vangelisről, mert korábban nem ebben az apartmanban voltunk. Bár már utána érdeklődtem, azért jó a megerősítés.
Szia!
Én már két alkalommal nyaraltam Toroniban. Első alkalommal a Vangelisben volt a szállás. Tényleg nagyon szép és tiszta. A légkondi használata ingyenes (ami nem mellékes). Pára elszivó, konyhában volt elegendő edény. Mindig volt melegviz és minden müködött. Ott az étterem. Sehová sem kell menned. A recepción megvásárolhatod a bélyeget a képeslapra és ott is hagyhatod. A postázást elintézik. Közel a Super Market. Itt minden szükséges dolgot megvehetsz. A következő Supe Market utáni utcában pedig van egy jó kis gyiros-os. Mi esténként ide jártunk. Gyirost ettünk és hozzá Mytost ittunk. Innen lehet legyönyörübben a naplementét lefényképezni. A viz gyönyörü kristálytiszta. Szerintem nagyon jó választás. Én is sokfelé jártam már Görögországban, de Toroni a szivem csücske! Lehet, hogy pont a csendessége, nyugodtsága miatt fogott meg ennyire. Ha nincs kedved a távolabbi partra menni, tényleg kőhajintásnyira van tőled a tenger, már mint az apartmanhoz. Jó utat és szép nyaralást kivánok! Érezzétek nagyon jól magatokat!
Charisteas!Sajnos tapasztalatokkal nem szolgálhatok,mert még nem jártam ott,de ha vissza jöttök,akkor Te leírhatnád milyen volt!Mi jövőre utaznánk és érdekelne nagyon:)Jó utat Nektek és nem titkolom most halálosan irigyellek:(
Sziasztok!
Mi (párommal) holnap indulunk Toroniba, Apollonnal.
Esetleg tud valaki friss tapasztalatokkal, tanácsokkal vagy árakkal tajékoztatni? Vagy aki szintén jön?
Msn címem: fodorakos@c2.hu, vagy itt.
Köszi