Toroni
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 286
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Theesy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72135 Üzenet linkje2008-07-17 23:03:34 

Sziasztok!
Jövõ héten megyünk ketten barátnõk Toroniba. Mi veletek ellentétben nem terveztük az utat, bementem az irodába, h van egy szabad hetem a nyáron, görögbe szeretnénk menni, mi van icon_biggrin.gif Végülis két hely maradt még Toroniban egy és Asprovaltan. Akkor Toroni mellett döntöttem, mert itt van Meteóra fakultatívba, valamint olcsóbb is volt összességében,
így több pénzünk marad majd ott mászkálásra icon_smile.gif Most ahogy elolvastam amiket írtatok és láttam a képeket, azt hiszem nem bántam meg!!! Elõször megijedtem, mikor arról olvastam, hogy döglött egy hely, semmi szórakozás, de aztán láttam a naplementés képeket a romoktól és hát nekem egy ilyen naplemente az álmom icon_smile.gif) Ráadásul ezt ti készítettétek, nem a katalógusban lévõ retusált képekrõl van szó, hanem a valóságról! Ezen kívûl nagyon sokat segítettetek azzal, hogy leírtátok hova érdemes elmenni, olyan, mintha már jártam volna ott icon_biggrin.gif

Attól nem félek, h unatkozni fogunk, viszont egy dolog aggaszt. A katalógusban a fakultatívokra sokkal olcsóbb árakat írtak (ami mindket érdekel: Meteóra 32€, Blue Lagoon 27€) Tényleg igaz, h ez sokkal drágább?

Még a busszal kapcsolatan annyi, h Sartiba megy tényleg reggel is busz, és az utolsó fél 6? Mert így legalább van egy teljes napunk körbenézni, meg elmenni a narancs partra is fürdeni, mert fél nap az elég kevés lenne...

# 287
Ditke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72151 Üzenet linkje2008-07-18 08:32:15  Válasz a #72135. hsz-ra Előzmény #72135

Szia theesy!

Mi junius 22-én jöttünk meg Toroniból. Ha visszaolvasol a 18. oldal 267. szám alatt én irtam friss árakat a fakultativ programokról. Valóban magasabbak, mint a katalógusban. Pl. Meteorák 41 euró.
Biztosan jó lesz! Érezzétek jól magatokat!

# 288
Theesy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72184 Üzenet linkje2008-07-18 10:48:58  Válasz a #72151. hsz-ra Előzmény #72151

Szia Ditke!

Köszi, olvastam! Remélem, amire odaérek ez már nem változik. icon_smile.gif

Jövõhéten nem jön senki Toroniba?
Mi a Sakisban leszünk, más oldalakon eddig dícsérték, de itt sokat nem olvastam róla. Esetleg volt valaki köztetek ott? Mi a véleményetek róla? Én konkrétan a konyhai felszereltségre lennék kíváncsi, mert önellátóak vagyunk. Ilyen zacsis kajákat érdemes vinni, meg lehet csinálni?

# 289
Szili9
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72251 Üzenet linkje2008-07-18 15:05:43  Válasz a #72184. hsz-ra Előzmény #72184

Szia Thessy,

Mi jún. 15.-én jöttünk vissza Toroniból, a Sakis 2000 apartban laktunk. Nekem tetszett ez az apartman, meg voltam elégedve a felszereltségével.A konyhában mindent megtalálsz,ami egyszerûbb ételek elkészítéséhez szükséges. Mi pl. lecsót is fõztünk többször is. Tehát vihetsz nyugodtan zacskós cuccot, el tudjátok készíteni.szia

# 290
Theesy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
31 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72305 Üzenet linkje2008-07-18 20:57:59 

Szia szili9!
Köszi, sokat segítettél icon_smile.gif

# 291
Ditke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72361 Üzenet linkje2008-07-19 14:52:31  Válasz a #72151. hsz-ra Előzmény #72151

Most júniusban mi is a Sakis 2000-ben laktunk. Szerintem is jó az apartman. Izlésesen berendezett, tiszta. Minden müködik benne. A légkondi használatért nem kell külön dijat fizetni. A konyha alapfelszereltségü, de ami kell minden van. Egyszerü ebéd simán elkészithetõ. Konyharuhát, mosogatószert és mosogató szivacsot azér vigyél magaddal. Jó utat és kellemes pihenéstkivánok!
# 292
Valentin
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72678 Üzenet linkje2008-07-21 19:09:42 

Sziasztok!
Én júniusban voltam Parálian. Direkt bulizós helyre mentünk, mivel szeptember 3. hetében pihenni megyünk Toroniba. Van lehetõség valahol kagylózni??? Ilyenkor vannak még fakultatív programok?? Neos Marmarast és Sartit mindenképp megnézzük. Mit érdemes még meglesni???

# 293
Sziro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#72730 Üzenet linkje2008-07-22 03:03:06 

Valentin írta:
Van lehetõség valahol kagylózni?

Kedves Valentin!
Rengeteg kagyló és sünház van Torini északi, Neos Marmaros felöli kis öblében, ahol az olasz lakókocsik szoktak állni icon_lol.gif

# 294
Valentin
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#73708 Üzenet linkje2008-07-27 16:54:41  Válasz a #72730. hsz-ra Előzmény #72730

Köszike!
Sokat segítettél. Fakultatív progikról tudsz valamit?

# 295
Anonym86
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74333 Üzenet linkje2008-07-31 19:49:51 

Hello!
Jön valaki jövõ hét pénteken 8-án Toroniba?

# 296
Moritz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74573 Üzenet linkje2008-08-02 21:14:02 

Szia Anonym, mi is 8-án utazunk Toroniba. A Flóra hotelben lesz a szállásunk.
Remélem jó helyünk lesz. Még nem jártunk ott. Ha tud valaki róla infót adni nagyon örülnék neki. Egyetlen beírás volt róla, az is negatív..., remélem azóta változott a helyzet. Most megyünk harmadszor Görögországba, nagyon szeretjük. Eddig csak Oimpic Beach-on voltunk. Most az utolsó pillanatban foglaltunk helyet, és már csak Toroniban volt hely. Az olvasottak és a látott fotók alapján nem is bánjuk. Pihenni szeretnénk és persze látni is. Egy-két fakultatív programra szeretnénk elmenni , és megismerni a környéket. Nektek hol lesz a szállásotok? Voltatok már korábban is Toroniban?

# 297
Anonym86
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
15 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74603 Üzenet linkje2008-08-03 07:06:09 

Szia!
Én most leszek negyedszerre Görögországban, de még nem jártam Toroniban. A párommal megyünk, a Sakis 2000 apartmanban leszünk, jókat olvastam róla. Mi az Apollonnal megyünk. Ti?
Mi is szeretnénk menni fakultatívra remélem lesznek jók icon_smile.gif meg Sartira is mennénk át remélem ponnt jönni fog a busz akkor icon_smile.gif

# 298
Sziro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74606 Üzenet linkje2008-08-03 08:18:04  Re:

Valentin írta:
Fakultatív progikról tudsz valamit?

Szia Valentin!
Fakultatívokról sajnos nem tudok semmit, mert mi kocsival voltunk és saját program szerint mentünk mindenfelé. Toroni partja gyönyörû, csendes és pihenésre alkalmas.
Mi többször átmentünk Neos Marmarosba (nyüzsgõ kisváros) vásárolni és este nézelõdni, a fiúk kipróbálták a go-kartot is.
Sartiba többször is vacsoráztunk, Obelisznél isteni fincsi a gyrostál és nagyon olcsó (csak 3 EUR volt).
Sartitól északra, kb. 7 km-re van a Narancspart, érdemes megnézni, meseszép.
A kocsi miatt nem volt gond, mindent körbejártunk és megnéztünk számtalan gyönyörû kisöblöt. Pl. Toronitól Neos Marmaros felé a 2. beach lejáró (balra Tristinika falun keresztül, földútnál ismét balra Apostolos felé), kristálytiszta öböl, ahová a kalózhajós kirándulásokat szervezik. 11-12 óra között mindig van 1-2 kalózhajó kikötve.

# 299
Feroboy
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
21 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74753 Üzenet linkje2008-08-03 21:57:22 

Sziasztok!

Új vagyok még erre. Mi aug 22.-én készülünk Toroniba a párommal.
Az itt leírtak alapján jónak tûnik a választás. Reméljük az apartman is jó lesz, a Sakisban leszünk.
Aki már volt a fakultatívak közül melyiket ajánlaná? Fõleg a hajókirándulások közül várnék tippet. A Blou Lagun jónak tûnik (mennyi Eu lehet ez most?), viszont a többirõl nem tudok semmit. Milyen lehetõségek vannak még? Mennyibe kerül, mi a kaja a hajón, hol kötnek ki, stb..?
Kb 10 éve voltam már a félszigeten, akkor egy hajókiránduláson a teknõsbékasziget fele mentünk. Arra megy most vmelyik kirándulás?

A településrõl gyalog el lehet jutni vmelyik közelebbi faluba, ha igen mennyi idõbe telik icon_cool.gif ? A narancspart milyen messze van?
Hirtelen ennyi jutott eszembe.

A válaszokat elõre is köszi! Mindenkiek további szép nyarat!

Üdv Feri

# 300
Moritz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#74756 Üzenet linkje2008-08-03 22:19:46 

Mi az IBUSZ-szal megyünk és a Florában lesz a szállásunk. 08-17-ig leszünk, az utazással együtt. Toroniban még mi sem voltunk, de bízunk benne, hogy szép és jó lesz. Mi is ketten megyünk a párommal. A program szerint pénteken 14,30 körül érünk a röszkei határállomáshoz.
icon_biggrin.gif Ha valaki lakott már a Flórában, kérem hogy írja meg a tapasztalatait.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 19 20 21 ... 44 45 46   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu