sziasztok..
Igen bekerült a brogramjaink sorába ez a fakultatív kirándulás is:)
valóban szépek a kék barlangok..én a Navajjótól nem ájultam el, de ez gondolom a reggeli fény viszonyoknak köszönhető...
szép partjai vannak Zakynthosnak is ...de szebb akkor is KEFALONIA!!!
szia
mi voltunk Casmírral a Zorbában...láttam már színvonalasabb görög estet is de itt Kefalonián ez a legjobb így ide fogunk mi is görög estre járni:)
Szia Marcsi!
Anno, mikor jeleztem a fórumon, hogy chr után szabadon áthajóztunk Zakynthosra, így reagáltál:
"...A komphajó Pessadaról indul Zakynthosra és 7.50€ -ba kerül...de erre mondják hogy néma vendégnek az idegenvezetője sem érti a szavát ..."
Örömmel látom, hogy változott a véleményed azóta, és a mondás így már egy kicsit visszájára fordult. Látod, lehet tőlünk nyaralóktól is tanulni, ötletelni - és nem is szégyen. Bár ha már akkor kapcsolsz, lehet pártucatnyival többen részesei lehettek volna a Kék barlangoknak és a Navaggio partnak. Még most se késő, és igazán örülök, hogy előfutárai lehettünk egy ígéretes fakultatív programnak, és tiszteltbeli jogelődnek tekinhetem magunkat chr-rel és másokkal együtt:-)).
Sok sikert hozzá, és gyönyörű napot mindenkinek - és ne felejtsétek: a kapitány szívesen átadja a kormánykeret bárkinek, ami felejthetetlen élmény lehet!!
Üdv: Kónyu
Valaki tudna abban segíteni, hogy Corfu és Kefalónia között közlekedik, hajó, komp vagy bármilyen vizijármű?
Hol tudnék ennek utána nézni? Menetrendre és árakra lennék leginkább kíváncsi!
Drága Kónyu barátom
Egy dolog kerüli el a te figyelmedet....én csak azt a programot csinálhatom amit a főnököm mond!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez nálad nem így van gondolom ,te azt csinálsz amit akarsz a munkahelyeden!!??
Azt szeretném kérdezni, hogy Skala-n van-e motorcsónak bérlési lehetőség, és ha igen, milyenek az árak? Erre valószínű Marcsi tudna válaszolni, de hátha másnak közvetlen gyakorlati tapasztalata is van. Szeretnénk egy pár órát partközelben hajókázni.
Köszönöm!
Örülök, hogy tudtam újat mutatni!)))
Törlésen még gondolkozom, még nem döntöttem a bejelöltek mennek, vagy maradnak. Félek, hogy így nem eléggé fogyasztható.
Viszont...van akinek meg csak a tájkép nem érdekes, a személyek is fontos neki. Hm....
Marcsi!
Édes vagy....köszi....van még valami a számodra a tarsolyomban.))
Küldöm.
De a mail-edre!
Örülök, hogy a Zakynthos bekerül a választékba!
Hát a Zorbában lévő görög est, annak élmény, aki még nem volt máshol.
Egynek jó....látni kell! Aztán mindenki saját maga döntse el, tény, vannak finom kaják!)))