#1445232010-07-17 15:42:39 Válasz a #144358. hsz-ra
sziasztok..
Igen bekerült a brogramjaink sorába ez a fakultatív kirándulás is:)
valóban szépek a kék barlangok..én a Navajjótól nem ájultam el, de ez gondolom a reggeli fény viszonyoknak köszönhető...
szép partjai vannak Zakynthosnak is ...de szebb akkor is KEFALONIA!!!
#1445312010-07-17 16:44:30 Válasz a #144474. hsz-ra
szia
mi voltunk Casmírral a Zorbában...láttam már színvonalasabb görög estet is de itt Kefalonián ez a legjobb így ide fogunk mi is görög estre járni:)
#1445802010-07-17 23:45:55 Válasz a #144531. hsz-ra
Szia Marcsi!
Anno, mikor jeleztem a fórumon, hogy chr után szabadon áthajóztunk Zakynthosra, így reagáltál:
"...A komphajó Pessadaról indul Zakynthosra és 7.50€ -ba kerül...de erre mondják hogy néma vendégnek az idegenvezetője sem érti a szavát ..."
Örömmel látom, hogy változott a véleményed azóta, és a mondás így már egy kicsit visszájára fordult. Látod, lehet tőlünk nyaralóktól is tanulni, ötletelni - és nem is szégyen. Bár ha már akkor kapcsolsz, lehet pártucatnyival többen részesei lehettek volna a Kék barlangoknak és a Navaggio partnak. Még most se késő, és igazán örülök, hogy előfutárai lehettünk egy ígéretes fakultatív programnak, és tiszteltbeli jogelődnek tekinhetem magunkat chr-rel és másokkal együtt:-)).
Sok sikert hozzá, és gyönyörű napot mindenkinek - és ne felejtsétek: a kapitány szívesen átadja a kormánykeret bárkinek, ami felejthetetlen élmény lehet!!
Üdv: Kónyu
Valaki tudna abban segíteni, hogy Corfu és Kefalónia között közlekedik, hajó, komp vagy bármilyen vizijármű?
Hol tudnék ennek utána nézni? Menetrendre és árakra lennék leginkább kíváncsi!
#1446312010-07-18 12:46:42 Válasz a #144580. hsz-ra
Drága Kónyu barátom
Egy dolog kerüli el a te figyelmedet....én csak azt a programot csinálhatom amit a főnököm mond!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez nálad nem így van gondolom ,te azt csinálsz amit akarsz a munkahelyeden!!??
Azt szeretném kérdezni, hogy Skala-n van-e motorcsónak bérlési lehetőség, és ha igen, milyenek az árak? Erre valószínű Marcsi tudna válaszolni, de hátha másnak közvetlen gyakorlati tapasztalata is van. Szeretnénk egy pár órát partközelben hajókázni.
#1446752010-07-18 20:07:49 Válasz a #144511. hsz-ra
Köszönöm!
Örülök, hogy tudtam újat mutatni!)))
Törlésen még gondolkozom, még nem döntöttem a bejelöltek mennek, vagy maradnak. Félek, hogy így nem eléggé fogyasztható.
Viszont...van akinek meg csak a tájkép nem érdekes, a személyek is fontos neki. Hm....
Marcsi!
Édes vagy....köszi....van még valami a számodra a tarsolyomban.))
Küldöm.
De a mail-edre!
Örülök, hogy a Zakynthos bekerül a választékba!
Hát a Zorbában lévő görög est, annak élmény, aki még nem volt máshol.
Egynek jó....látni kell! Aztán mindenki saját maga döntse el, tény, vannak finom kaják!)))