Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 197 198 199 ... 466 467 468   >
Üzenet
  Nagyimre64 | #133369 Üzenet | 2010-05-06 20:30:18 |
csutek
Látom egyetértünk.
Aki parázik az szerintem jobb ha ithon marad" mert úgysem érezné jól magát mivel mindig attol rettegne, hogy vajon mikor törnek rá" Szerintem nevetséges.
  Csutek | #133368 Üzenet | 2010-05-06 20:23:45 | Válasz a #133344. hsz-ra Előzmény #133344
Na ezt én több okból sem teszem meg, pedig 3 hét múlva indulok!
A két legszembeszökőbb okom:
1. Ha tömegesen visszamondják az utakat, akkor csődbe jut egy jól és megbízhatóan működő MAGYAR iroda.
2. Az imádott országomnak is csökken az árbevétele, ami a mi országunkra is hatással van!
Nem hiszem, hogy a görög emberek maguk ellen lobbiznának, így ha beindul a szezon, ők is csendesebbek lesznek.
  Nagyimre64 | #133367 Üzenet | 2010-05-06 20:21:34 |
Én nem látom ennyire rossznak a helyzetet.
Hogy az € nagyon drága? Tavaly márciusban 313 ft volt.
De ha rám halgattok akkor azt csináljátok amit jónak láttok.
Én biztos, hogy nem mondom le és megyek.
  AgniTolo | #133366 Üzenet | 2010-05-06 20:21:15 | Válasz a #133364. hsz-ra Előzmény #133364
A mi magyarorszagi partnerirodaink azt mondjak, hogy mennek a foglalasok, nincs semmi problema, es mi is ezt latjuk az internetes foglalasi rendszerben...itt a nyugodt tengerparti telepulesen szinte hihetetlenek az atheni hirek, hiszen itt meg a sztrajkban sem nagyon vett reszt senki...es mar van nehany angol, holland es nemet turistacsoport is.
  Isti26 | #133364 Üzenet | 2010-05-06 20:17:13 |
Nagyimre64!!

Részben igazad van részben nem.. Lehet, hogy vége lesz a balhénak mire indul a főszezon, de mi van akkor ha nem? Sok embert megijeszt ez a helyzet!! Megmondom őszintén engem is megijesztett.. Mert ott most eléggé nagy a feszültség.. Nem beszélve arról, hogy az euró árai is egekben van.. 280 felett egy euro.. Ez sem hiszem, hogy le fog menni mire beindul minden.. Kérdés az utazási irodáknak a forgalma ebben az időszakban mennyire esik vissza..

Aki pl utazási irodában leírhatná Ő a jelenlegi esetben mit lát.. Mennyire befolyásolja az embereket ez a helyzet?
  Nagyimre64 | #133355 Üzenet | 2010-05-06 20:09:53 |
Nem tudom, hogy mi a para bennetek.
Szerintetek ez a balhé el fog húzódni 1-2 hónapig? Ezt senki sem gondolja komolyan.
Mikor a gyurcsány féle öszödi beszéd után balhék voltak nálunk az is max 1 hétig tartott de inkább kevesebb ideig.
Na abbol a balhéból valyon mit éreztek azok akik a balaton vagy a tisza tó környékén nyaraltak ill pihentek mivel október volt.
A velencei tó közel van a fővároshoz de még ott sem éreztek semmit.
Na az athéni helyzet szerintem pont olyan.
Majd megnyugszanak a kedélyek és mennek dolgozni mert élni kell és úgysem tudnak ellene tenni semmit mivel kész tények elé állították az ország vezetését.
  T.Márta | #133349 Üzenet | 2010-05-06 20:03:07 | Válasz a #133344. hsz-ra Előzmény #133344
Lehet, hogy te időben ,jól döntöttél ??? azért jó lenne ha nem neked lenne igazad !
  Papamaci | #133344 Üzenet | 2010-05-06 19:47:20 |
Sziasztok én is vissza mondtam az utamat mert szerintem igen csak helyzet van és inkább minusz pár ezer mint hogy bukjak mindent de ha majd haza jönnek az első fecskék majd elmondják mi a valós helyzet és irány a Last Minut
Következő kérdés szerintetek ez a helyzet mennyire befolyásolja az iródák pénzügyi helyzetét
és hány iroda fog bebukni a sok lemondott út miatt?
  -törölt nick 12762 | #133317 Üzenet | 2010-05-06 16:37:00 | Válasz a #132606. hsz-ra Előzmény #132606
Lehet, hogy túl földhözragadt vagyok, de engem spec. nem vigasztal, hogy nincs reptéri illeték... Ha abból a rengeteg görög állami szektorban dolgozóból párat befogtak volna forgalmat számlálni, akkor látnák, hogy nagyságrendileg hány turista jön repülővel és hajóval, valamint hány jön autóval és busszal... icon_exclaim.gif
  Gudli | #133284 Üzenet | 2010-05-06 13:20:34 |
Az APOLLON honlapján olvashatóak a még meglévő szabad férőhelyek.
  Minike08 | #132606 Üzenet | 2010-04-30 20:27:53 |
Sziasztok,

Találtam egy friss cikket:

A GÖRÖG miniszterelnök bejelentése a SETE általános ülésén

A cikket készítette: Kostas Delezos

Az Athéni Nemzetközi Repülőteret kivéve az ország valamennyi repterén a reptéri illeték megszüntetését hirdette ki az idei nyári szezonra vonatkozóan Giorgos Papandreou miniszterelnök A Görög Turisztikai Szövetség (SETE) tegnap esti általános ülésén.

A rendelkezés célja, hogy még több turista charter járatot vonzzanak az országba, mivel ezzel az intézkedéssel a görögországi utazási csomagajánlatok vonzóbbak lesznek, hiszen a légitársaságok, különösen az alacsony költségvetéssel rendelkezők legalább 10 millió eurót takarítanak majd meg. A turizmus erősítését segítő megszorítási intézkedések között a miniszterelnök megemlítette az országos repterek földi tevékenységének szabad piacát is, továbbá a hidroplánok ügyének külön kezelését.

Giorgos Papandreou azt is nyilatkozta, hogy drasztikusan csökken majd a vízum költsége az olyan turisták számára, akik fiatal, dinamikus és feltörekvő államokból érkeznek, mint például Oroszország, Ukrajna és Fehéroroszország, ellenben külön kihangsúlyozta a kabotázs tilalmának elhúzódó problémáját, mely kiutasítja a külföldi turistahajókat a görög kikötőkből. Az összes érintett szerv egymás közti tárgyalásainak végső határidejeként május végét jelölte meg a miniszterelnök.

A kabotázs feloldása véget vet majd a turisztikai szervek örökös követelésének a turistahajók támogatására vonatkozóan. A fennálló intézményi keretek miatt a nem európai úniós felségjelzéssel közlekedő hajónak tilos görög kikötőben utasokat felvenni vagy leszállítani (kabotázs). Ez a tilalom nem engedi az Európában előforduló nagy hajótársaságoknak a görög kikötők használatát a Földközi-tengeren, ami a görög gazdaságnak évi 1 milliárd jövedelemkiesést jelent.

Az új intézkedések között Papandreou megemlítette a turizmust érintő új terület- és városrendezési terv júniusig történő megvalósítását és a régi szállodaegységek megszüntetését a Zöld Tárcán keresztül. A SETE elnöke, Nikos Angelopoulos azt kérte, hogy hozzanak létre egy „erős Idegenforgalmi Minisztériumot megerősített jogkörrel”, továbbá azt is hangsúlyozta, hogy a társminisztériumok összehangolása az Idegenforgalmi Minisztériummal csak akkor lesz eredményes, ha annak irányítása közvetlen a miniszterelnöki irodából történik.

Kíváncsi vagyok, hogy mi utasok mennyire fogjuk érezni ennek a hatását.
  Vicosz | #131802 Üzenet | 2010-04-22 13:16:16 |
Utazási irodások, miért nem szóltatok: Görög Turisztikai Napok a Nagycsarnokban 2010. április 22-24 között tart.

Ma a barátnőmmel véletlenül jártunk arra. Pont akkor a Gr. Nagykövet nyitotta meg és Zenével, ill. műsorral, vörös és fehér borral és sok-sok finomsággal vendégeltek meg bennünket. Hát a tervük nagyszerűen sikerült, tényleg ide varázsolták Görögországot. Köszönjük jól éreztük magunkat. Több utazási iroda és a vezetője is ott volt. Király volt!
  Miskolciutas | #131600 Üzenet | 2010-04-20 19:44:33 |
Köszi,Maya,városlátogatás érdekelne...konkrétan arra gondoltam,ha ilyen olcsón meg tudnánk oldani,és ezt már Csuteknek is üzenem,most 38 500 valamennyit irtak juni 8-i indulással ebben benne van a repjegy,illeték,és szállás 2 csillagos szállodában 2 éjszakára.
Nekem ez elég jó árnak tünt,de ha tudsz helyet,ahol még jobban kijövünk,én örömmel fogadok minden ötletet.Ja, ez Rómára vonatkozi-most néztem,hogy ezt nem irtam-még esetleg Firenze jönne szóba...kis tulzással mondhatom,hogy ebbe a két városba nem félnék elindulni,már többször voltam itt gyalog és térképpel is ,be merném vállalni...szóval bármilyen ötletet szivesen veszek!Közben folyamatosan informálom le a Triplanetet a cikkek alapján!Köszi!
  Csutek | #131567 Üzenet | 2010-04-20 10:25:42 | Válasz a #131559. hsz-ra Előzmény #131559
Én novemberben utaztam velük Velencébe.
Amit vállalnak, azt maximálisan teljesítik, ami annyit takar, hogy a megfelelő szállást foglalják és a megfelelő gépen utazol.
DE!
Nincs transzfer, nem tudják hol helyezkedik el a szállás, és hogyan jutsz el oda. Szinte semmilyen felvilágosítással nem szolgálnak.
Csak bátraknak ajánlom!
Ennyi erővel magad is megszervezheted az utat, sokkal olcsóbban.
  H.apci | #131564 Üzenet | 2010-04-20 09:22:59 | Válasz a #131559. hsz-ra Előzmény #131559
Találtam egy még részletesebb leírást: http://www.euroastra.hu/node/13552

Ettől még jó lehet, de csak közvetítő...
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 197 198 199 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu