Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 201 202 203 ... 901 902 903   >
Üzenet
  Nia8 | #69688 Üzenet | 2008-07-04 09:07:11 |
Sziasztok!
Nei poriban vagy valamelyik környezõ faluban van lovaglási lehetõség?
A választ elõre is köszönöm!
  Pancs | #69800 Üzenet | 2008-07-04 19:32:41 |
Sziasztok!
Már egy ideje olvasgatom a fórumot de most lenne egy kérdésem is. Mi idén másodszor megyünk Poriba, a helyet ismerem, inkább a szállás, ahol most foglaltunk helyet érdekelne. Hátha valaki tudna róla nekem bõvebb infót adni. A Dias apartmanról lenne szó. Nem nagyon találok róla sehol sem képet sem részletes leírást és két éve a Kalliope apartmannal is így jártam, volt is jópár kivetni való. Sajnos...
Elõre is köszönöm a segítséget...Pancs
  Ltibi | #69874 Üzenet | 2008-07-05 11:41:09 | Válasz a #69800. hsz-ra Előzmény #69800
Kedves pancs, a Diasról írtak már szerintem többen is.
Pl: 2379
A Dias Zeus Travel honlapján találsz még infot. Persze, hogy még most is az- e a Dias, azt ki tudja?
Én semmit nem tudok a szállásunkról az iroda anyagán kívül, soha még a forumon nem láttam a nevét / Antigoni/ De mindegy, aludni biztos lehet benne.
Nálam nem elsõdleges a szállás.
  Pancs | #69943 Üzenet | 2008-07-05 21:20:38 |
Kedves Ltibi!
Köszönöm a választ, majd megkeresem amit mondtál, még van egy hetem. A honlapot megnéztem, de nekem egy kicsit kevés az infó. Szeretem tudni, hogy hova is megyek. A kinti szokásokkal, felszereltséggel tisztában vagyok, hiszen ez már a negyedik görög nyaralásunk lesz.
Neked (nektek) jó utat,jó nyaralást akkor mi leszünk a váltás ! : icon_biggrin.gif
  Mulike | #70056 Üzenet | 2008-07-06 19:39:55 |
Kedves pancs!
Érdeklõdésedre itt küldök néhány fényképet a Dias apartmanházzal kapcsolatban, ahol tavaly mi is nyaraltunk. A térképen pirossal jelöltem az épület elhelyezkedését a faluban. Közvetlenül a mellette lévõ házban van egy super market, a szomszédos utcában pedig egy másik. Mi az elsõ emeleten laktunk egy kétszobás apartmanban, s errõl is mellékelek belsõ képeket. /szoba, konyha, fürdõszoba, elõszoba, erkély/ Remélem sikerül feltenni.

Pancs | #70072 Üzenet | 2008-07-06 21:07:24 |
Kedves Mulike!
Nagyon szépen köszönöm a képeket, most már be is tudtam magam tájolni a térkép alapján. Igy a fotókat ahogy nézem sokkal jobbnak tûnik, mint a két évvel ezelõtti szállásunk a Kalliopéban.
  BRobert | #70110 Üzenet | 2008-07-07 07:06:34 |
Ltibi,

Jó utat és csodaszép élményeket kívánok icon_smile.gif
  Broadsword | #70121 Üzenet | 2008-07-07 08:02:42 |
pancs írta:
Kedves Mulike!
Nagyon szépen köszönöm a képeket, most már be is tudtam magam tájolni a térkép alapján. Igy a fotókat ahogy nézem sokkal jobbnak tûnik, mint a két évvel ezelõtti szállásunk a Kalliopéban.

Szia Pancs!

Mi idén megyünk elõször Nei Poriba,a Kalliope apartmanba. Írnál róla néhány szót? Merre található? Mert errõl semmi infónk nincs, sõt a fórumon nem túl sok biztatót találtam róla. Habár alvásra biztos megfelelõ lesz!
  Ltibi | #70138 Üzenet | 2008-07-07 10:34:05 |
Köszönet a jókívánságokért, még két óra, és...
Az idõjárásról : http://www.accuweather.com/wor.....I&metric=1
remélem, jó lesz a link - 15 napos elõrejelzés
  Pancs | #70144 Üzenet | 2008-07-07 10:43:11 |
Kedves Broadsword!
Lehet, hogy én voltam tavaly elõtt egy kicsit háklis a szállással kapcsolatban. Alvásra tényleg nagyon jó volt, a mi apartmanunk egy öt fõs volt az elsõ emeleten közvetlenül a lépcsõ mellett. Tágas volt és az erkély is ahol a barátainkkal együtt is kényelmesen elférrünk, de a kilátás a szomszéd ház erkélyeire van. Ami nekem nagyon nem tetszett az apartmanban, mikor odaértünk, hogy a konektorok lógtak a falból, a plafonról lelógó lámpa helyetti zsinórok végén nem volt még izzó sem, a hûtõszekrény enyhén használhatatlan volt, az ajtaján kívül semmi más, a rezsónk zárlatos volt, az erkélyajtókon meg valakik elõttünk kimentek a szunyoghálón, ami úgy ahogy kellett lebegett... Helyileg nincs rossz helyen, a saroktól a második ház, az út ahova kimész egyenesen a tengerpartra megy, sétálva kb 5 perc sem a part. Az elõzõ válaszban amiket feltett képeket Mulike a térképen bejelölte nekem a Diast, ahol most leszünk, attól jobbra ugyanazon az utcán van a Kalliope kb 3-4 sarokkal feljebb. Összességében nem volt azért rossz, de ilyen és még ehhez hasonló apró bosszússágok nem kellettek volna. A felszereltség az a szokásos, a fürdõ is ugyanaz mint máshol. A központba, ahol a tavernák vannak egy kellemes 10 - 15 perces sétával lehet bemenni, bolt és pékség nincs messze. Ha még valami kellene akkor szólj...
Üdvözlettel Pancs
  Yvett | #70149 Üzenet | 2008-07-07 10:54:55 |
Vajon a tenger milyen hõmérsékletû?

JAJ HÁT SOSE MEGYÜNK MÁR????
  Mulike | #70157 Üzenet | 2008-07-07 11:01:51 |
Kedves Pancs!

Nincs mit, nagyon szívesen.
Korábban elfelejtettem Neked megírni, hogy a képekre kattintva kinagyíthatod - de remélem azóta rájöttél. Egyébként a Dias apartmanház ugyanabban az utcában van, mint a Kalliope, csak a templom felé haladva a 8. épület. /Kolléganõmék ott laktak, ezért megszámoltam./ Itt küldök egy képet a házról, a másik fotón az utca is látható a ház melletti super markettel.

Krisztina0806 | #70174 Üzenet | 2008-07-07 12:28:38 |
Sziasztok!Tegnap délelõtt hazaértünk NeiPoriból!Nagyon szuper volt minden!
  Broadsword | #70184 Üzenet | 2008-07-07 13:28:22 |
Kedves Pancs!

Köszönöm a segítõkészséged, remélem azóta a viszonyok rendezõdtek. Mindegy is milyen lesz a szállásunk, alvásra megfelelõ lesz, hogy kipihenjük majd az aug.16-i esküvõnk fáradalmait. icon_smile.gif
  Mulike | #70206 Üzenet | 2008-07-07 14:38:24 |
Szia Krisztina0806!
Melyik utazási irodával voltatok, mikor indultatok Nei Poriból, és hány órára érkeztetek meg Budapestre? Azért kérdezem, mert mi is tegnap jöttünk haza, és indulás elõtt egy kisebb csoportot -bõröndökkel együtt- odaszállítottunk busszal az utazási irodához. Õk a késõbbi buszra vártak. Nem tudom, hogy kik jártak jobban -õk, vagy mi- mert bennünket viszont elõbb elvittek Stavrosra -az ottani utasokért- és csak utána indultunk haza. A "kis" kerülõ után 2 órát tölthettünk szabad programmal ezen a településen. Így a mi visszafele utunk 22 órára sikerült. Mindenesetre ingyen fakultáció volt.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 201 202 203 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu