Nem csak ember van sok, napágyak tuc-tuc zene parkoló alig.Érdemes a You Tube-n ránézni.A másikon meg az ürbéli csönd, amikor a kajakkal kikötöttünk pisszeni sem mertünk.
próbálta már valaki az utat Skala Panagiaból északra a tengerparton
Vathi és a márványstrand felé? Gondolom, hisz másfelé nem mehettetek oda
Google Earth szerint ez max 4km-es távolság ...
Mennyire nehezen teljesíthető gyalog/bringával/quaddal vagy stoppal?
Nagyon dimbes-dombos? Tényleg földút?
Azt jól gondolom hogy ezt a szakaszt leszámítva szinte bárhová eljutok busszal, ami körbemegy a főúton?
Tényleg meg lehet kérni a sofőrt, hogy buszmegállón kívül is kitegyen minket? Pl Aliki előtt az Agios Ioannis beach közelében?
Épp a minap volt erről szó, a 201. oldalon.
Egyébként gyalog, vagy motorral lehet járható ez az út. Autóval másfelé, kerülővel oldható meg, de a fenti oldalra térképeket is tettünk.
A buszozásról csak annyit tudok, hogy láttam őket sűrűn járni. Alikinél rémlik buszmegálló, de lehet, hogy valóban megáll, ha kéred.
Szia Dei, üdv újra itthon! Sajnos minden nyaralás egyszer véget ér...
Várunk minden friss infot, ami csak eszedbe jut.
(éttermek, árak, strandok, vélemények, minden jöhet!)
Szia Kristi!
Közben vissza is olvasgattam, jól gondolom akkor, hogy ez az út gyalogosan is megtehető?
És ha igen, gyalog mennyi idő eljutni a Márványpartra?
Szia Kristi!
Közben vissza is olvasgattam, jól gondolom akkor, hogy ez az út gyalogosan is megtehető?
És ha igen, gyalog mennyi idő eljutni a Márványpartra?
Mi az öböl közepétől kényelmes, nézelődős tempóban 2,5 óra alatt értük el az alsó úton a nagy márványpartot, majd innen kb. fél óra a márványbányán át a kis márványpart.