#1904832012-07-08 17:48:38 Válasz a #190440. hsz-ra
Nem csak ember van sok, napágyak tuc-tuc zene parkoló alig.Érdemes a You Tube-n ránézni.A másikon meg az ürbéli csönd, amikor a kajakkal kikötöttünk pisszeni sem mertünk.
próbálta már valaki az utat Skala Panagiaból északra a tengerparton
Vathi és a márványstrand felé? Gondolom, hisz másfelé nem mehettetek oda
Google Earth szerint ez max 4km-es távolság ...
Mennyire nehezen teljesíthető gyalog/bringával/quaddal vagy stoppal?
Nagyon dimbes-dombos? Tényleg földút?
Azt jól gondolom hogy ezt a szakaszt leszámítva szinte bárhová eljutok busszal, ami körbemegy a főúton?
Tényleg meg lehet kérni a sofőrt, hogy buszmegállón kívül is kitegyen minket? Pl Aliki előtt az Agios Ioannis beach közelében?
#1912782012-07-15 23:15:55 Válasz a #191237. hsz-ra
Szia Hidalgo!
Épp a minap volt erről szó, a 201. oldalon.
Egyébként gyalog, vagy motorral lehet járható ez az út. Autóval másfelé, kerülővel oldható meg, de a fenti oldalra térképeket is tettünk.
A buszozásról csak annyit tudok, hogy láttam őket sűrűn járni. Alikinél rémlik buszmegálló, de lehet, hogy valóban megáll, ha kéred.
#1916442012-07-20 12:31:03 Válasz a #191607. hsz-ra
Szia Dei, üdv újra itthon! Sajnos minden nyaralás egyszer véget ér...
Várunk minden friss infot, ami csak eszedbe jut.
(éttermek, árak, strandok, vélemények, minden jöhet!)
#1916452012-07-20 12:32:19 Válasz a #191608. hsz-ra
Szia Kristi!
Közben vissza is olvasgattam, jól gondolom akkor, hogy ez az út gyalogosan is megtehető?
És ha igen, gyalog mennyi idő eljutni a Márványpartra?
Szia Kristi!
Közben vissza is olvasgattam, jól gondolom akkor, hogy ez az út gyalogosan is megtehető?
És ha igen, gyalog mennyi idő eljutni a Márványpartra?
Mi az öböl közepétől kényelmes, nézelődős tempóban 2,5 óra alatt értük el az alsó úton a nagy márványpartot, majd innen kb. fél óra a márványbányán át a kis márványpart.