Nekem görög ismerősök Agios Nikitast ajánlották, mert az közel van Katzima Beach-hez, ami állitólag az egyik legszebb a szigeten, ráadásul kevesen ismerik.
Kevesen ismerik?
A szigeten az a leghíresebb strand és a Porto Katziki!
Állandó buszjárat van oda Lefkaszból, az utat pedig tavaly ki kellett szélesíteni, mert hétvégeken állandósultak a dugók és ez nem vicc.
Különben tényleg szép, de már teljesen beépült, egy 1,5 km-es összefüggő élménykombinát az egész.
https://maps.google.hu/maps?hl.....7&t=h&z=16
Ez egy legalább három éves kép, azóta összefüggően beépült
Különben a régebbi albumaimban vannak fotók róla.
Alette, nem láttad szerintem a kérdésemet, elárulod, mennyi a szállásod ?
Süni | #139434 | 2010-06-15 21:53:38 | Válasz a #139385. hsz-ra
Alette ! Itt mindenki leírhatja a véleményét, és nem "nagy" akar lenni, de Kathisma tényleg az egyik legkedveltebb és legzsúfoltabb, legismertebb hely.
Most 5. alkalommal választottuk Lefkadát, ennek biztosan meg van az oka.
Nikitas is jó választás annak, aki este szereti a csendesebb helyeket. Nem vagyunk egyformák, én még mindíg maradok Nidrinél, bár itt fürödni nem szoktunk.
Jó utat kívánok Nektek.
üdv. süni
Süni | #139443 | 2010-06-15 22:31:04 | Válasz a #139354. hsz-ra
Szia Woody !
Nidritől Vassiliki csak 18 km-re van. Nidri partját én sem ajánlom, de 1,5 km-re lévő Perigialinál nem mélyül hirtelen, és nekem itt mindíg melegebb a víz. Itt sokan szoktak egész pici gyerekekkel lenni.
Úgy látszik, az én mondatom is félreérthető volt. Az utolsó mondattal csak vicceltem, ezért raktam a végére szmájlit
Remélem, nem gond.
Én lassan indulok a hosszú menetemre kocsival Budapest-Olympic Beach-Loutraki-Delphoi-Agios Nikitas-Kefalonia-Kalamos-Volos-Olympic Beach útvonalon, és biztos vagyok benne, hogy élménydús lesz, mivel a volt görög kollégám is segit benne. A véleményét azért mertem ide leirni Katzimáról - majdnem szó szerinti forditásban, mert tavaly is olyan "beach"-re vitt el minket a Pilio hegynél, hogy szemünk-szánk... De nem magyarázkodnék tovább, amiért megpróbáltam segiteni. Mindenkinek szép nyarat
Ez gáz, hogy Nidrinél nem megfelelő a part... Elkezdtem nézni a magán szállásokat Vassilikin, illetve Agios Ioannison. Hátha találok megfelelőt.
Kocsival valaki írta, hogy 1400 km Lefkada, és úgy emlékszem, hogy az autópályák összesen 25 Eu-ra jönnek ki oda. Ezekre jól emlékszem?
Süni!
Beszélj a tulajjal e-mailen, tök jó fej, én simán "kiboltoltam" a kedvezményt nála. Mondjuk az is igaz, hogy nagyon nem kérette magát.. 4 fő + 2 kutya főszezonban előszezon áron (kutyák ingyér).
Én a greeka.com-on keresztül kerestem rá, de én is a saját e-mailjükre irtam. A kontaktom neve Giorgos Karydis.
Szirom kérdezte, nem Süni. És az konkrétan titok, hogy hány €/nap ez az előszezoni ár a 4 főnek? Mert a honlapon nincs kiírva az ár, ezért lennénk kíváncsiak.
Köszi woody és Verka Én se hittem, hogy ezt ennyire nehéz elárulni, de végülis megtaláltam a greekán. Nekem az előszezoni ár sem potom, valószínűleg ezért nem is kattintottam rá.
Én többek között ezt nézegettem, csak gyanús, hogy nincs légkondi. Bár olyat én még nem láttam Görögországban, de itt nem tüntetik föl, hogy lenne és elég olcsó is. Elképzelhetőnek tartjátok?
Nekem egy medencés villáért bruttó 100 EUR / nap potom összeg, de ez persze mindenkinél pénztárcafüggő - és mielőtt félreértené bárki is, ezzel nem degradálok le senkit, én is voltam tavaly low-cost módon kint, meg busszal is stb. Olympic Beach-en 10 eur / nap / főért alszok, de azért az mégsem az a látvány, ezért csak tranzitszállás nekem.
Süni helyett Szirom - bocsi ))
Süni | #139565 | 2010-06-16 14:18:14 | Válasz a #139535. hsz-ra
Szia Woody !
Nekünk Debrecenből indulva Nidri 1430 km volt. Én is 25 eurot számoltam a szerb, macedon /1-1-1/, görög 2 euro, plusz a 3 euro alagút díjjal. /priviben írok /