#1388982010-06-13 09:00:06 Válasz a #138877. hsz-ra
Időjárás 30 fok árnyékban.
Tenger Nidri partjainál nagggyon hideg aztán ha rászánod magad és belemész már elviselhető.
A túlparton pedig kicsit hideg de ha odaállsz úgyis beterít egy hullám és már muszáj belemenned.
Szóval rendben van a dolog. Mire mi eljöttünk pár fokot melegedett szerintem mert könyebb volt belemenni.
Nem tudom volt-e már kérdés.Azoknak akik esetleg átmennek Kefaloniára a Melissani tó meglátogatását úgy időzítsétek,hogy 12-14 óra közé essen,ekkor süt be a legjobban a nap,és ilyenkor gyönyörű a tó vize.
Sziasztok! Kérlek, akik most jöttetek haza, írjatok valamit az árakról. Mennyiért lehet robogót bérelni, mennyi a gyros, milyenek a kis bolti árak? Érdemes-e itthonról vinni a kaját, vagy ott is kifizethető? Köszi
#1392602010-06-15 07:21:25 Válasz a #139256. hsz-ra
Gyros 1.80 (az említett Stratis Placeben) többi helyen 2.00,
gyűjő ásványvíz 1.80,
Amita 1.00-1.70 (típustól függ),
fél kg meleg szezámos kenyér (hmmmmm) 1.00, péksüti 1.00/db,
autóbérlés 38Eur (nekünk odaadta 30-ért),
motort nem béreltünk nem tudom.
Az árak megfizethetők, a válságból túristaként semmit se érezni.
Idén úgy néz ki, hogy Lefkada lesz a célpont (Sarti, Kréta, Tolo, Thassos után). Már régóta kacérkodunk ezzel a szépséggel, de idén belevágunk. Nidribe mennénk az Apollonnal a Filióba (már csak oda van hely...).
Gyerekkel megyünk, ezért a kérdésem az lenne, hogy a part milyen Nidriben? Lassan mélyül? Mekkora hely van kifeküdni a partra egy kis napozásra? Mennyire zsúfolt a part? A nyugati oldalon mindenhol hirtelen mélyül?
A válaszokat előre is köszönöm. (Ha esetleg - tudom ez Lefkadai topik - szüksége van valakinek infóra az általam már bejárt - fent leírt - helyek egyikéről, akkor szívesen segítek).
#1393222010-06-15 13:35:02 Válasz a #139292. hsz-ra
Szia Woody, Nidriben mar eleg zsufolt a strand, ami egyebkent eleg keskeny es kavicsos. A NY-i partot semmi sem multhatja felul szerintem, de probaljatok ki Vassiliki Ponti feloli oldalan a strandot, lassan melyul es homokos/pici kavicsos a part.
Nekem görög ismerősök Agios Nikitast ajánlották, mert az közel van Katzima Beach-hez, ami állitólag az egyik legszebb a szigeten, ráadásul kevesen ismerik.
Nekem most ott lesz szállásom nagyon potom áron - DolphinVillas.gr
#1393772010-06-15 17:32:12 Válasz a #139375. hsz-ra
Szia Alette77! Mi is Agios Nikitast lőttük be itthonról, de még majd meglátjuk. Ezek a villák nagyon szépek (bár kicsit messze vannak a partól, ha jól sejtem), de mégis, megkérdezhetem, mi az a potom ár?