Most néztem meg az utazólistát,de jó Nektek akik holnap utaztok, lesztek 1 páran magyarok a buszon (és biztos lesz olyan is aki nem forumozik,én is évekig csak olvastam),bezzeg a mi időpontunkban nem találtam senkit:-( Kedves Rózsavirág majd beszámolsz nekünk,az apartmanról,mert mi is a Katerinit néztük ki ,de az irodában nem sokat tudtak róla...sőt leginkább semmit.Nagyon jó nyaralást kívánok minden holnap indulónak.
Sziasztok! Én még új vagyok ezen a fórumon,de nagyon tetszik! Szeretnék bekapcsolódni a társalgásba.Mi is mennénk Zakintosra,de nem tudjuk eldönteni,hogy az AELOUS-t,vagy a GRAND TOURS-ot válasszuk,egyikkel sem utaztunk még. Már nagyon mennék, de még elég messze van az indulás,mert egyenlőre úgy tünik,hogy sajna csak augusztusba tudunk menni.Akinek van tapasztalata légyszi segítsen,előre is köszi
Szia Gaba!
Kérdésedre választ kapsz , ha visszaolvasol az "Utazási irodák" rovatban.
Én is ott fogok Neked válaszolni, mert kikapunk az "Off"-ért.
Üdv: Josza
Szia Batkamano!
Mi Alykanasban voltunk, szerettünk ott lenni.
Augusztusban tervezzük, hogy visszamegyünk, a szállásunk most is Alykanasban lesz. Ez az út már saját szervezésű lesz, autóval megyünk.
Szia Szilvi! Alykanast én is néztem mert képek alapján tetszett a tengerpartja,de az irodába nem annyira ajánlották,merthogy szerintük csendes,hanem inkább Argassit ajánlotta a leányzó,bár nekem eddig meg pont Argassi nem jött be annyira,azért is írtam,hogy nekem Tsvili a szimpib.Nekünk ami fontos:széles,homokos part,este egy kis nyüzsi,buszközlekedés(csak 2-3 napra akarunk autót bérelni)Most újra kedvet kaptam Alykanashoz,megyek utána is olvasok újból.Üdv:Batkamanó
Ha jól láttam a fotó albumba te krinas apartmanba laktál?
Neked milyenek a tapasztalataid? Aelussal meg voltál elégedve?
Mivel utaztatok?
Válaszaid előre is köszönöm.
üdv mm
Szia Kuku! Nálam akkor Argassi kilőve. De lehet,hogy az Aelous is kilőve,most,hogy újra elolvastam a beszámolódat. Mindenesetre még megvárom a ma utazok tapasztalatait,mi úgyis csak július végén utaznánk.Üdv:Batkamano