Most néztem meg az utazólistát,de jó Nektek akik holnap utaztok, lesztek 1 páran magyarok a buszon (és biztos lesz olyan is aki nem forumozik,én is évekig csak olvastam),bezzeg a mi időpontunkban nem találtam senkit:-( Kedves Rózsavirág majd beszámolsz nekünk,az apartmanról,mert mi is a Katerinit néztük ki ,de az irodában nem sokat tudtak róla...sőt leginkább semmit.Nagyon jó nyaralást kívánok minden holnap indulónak.
Sziasztok! Én még új vagyok ezen a fórumon,de nagyon tetszik! Szeretnék bekapcsolódni a társalgásba.Mi is mennénk Zakintosra,de nem tudjuk eldönteni,hogy az AELOUS-t,vagy a GRAND TOURS-ot válasszuk,egyikkel sem utaztunk még. Már nagyon mennék, de még elég messze van az indulás,mert egyenlőre úgy tünik,hogy sajna csak augusztusba tudunk menni.Akinek van tapasztalata légyszi segítsen,előre is köszi
#1384142010-06-10 08:45:34 Válasz a #138407. hsz-ra
Szia Gaba!
Kérdésedre választ kapsz , ha visszaolvasol az "Utazási irodák" rovatban.
Én is ott fogok Neked válaszolni, mert kikapunk az "Off"-ért.
Üdv: Josza
#1384212010-06-10 09:29:00 Válasz a #138393. hsz-ra
Szia Batkamano!
Mi Alykanasban voltunk, szerettünk ott lenni.
Augusztusban tervezzük, hogy visszamegyünk, a szállásunk most is Alykanasban lesz. Ez az út már saját szervezésű lesz, autóval megyünk.
Szia Szilvi! Alykanast én is néztem mert képek alapján tetszett a tengerpartja,de az irodába nem annyira ajánlották,merthogy szerintük csendes,hanem inkább Argassit ajánlotta a leányzó,bár nekem eddig meg pont Argassi nem jött be annyira,azért is írtam,hogy nekem Tsvili a szimpib.Nekünk ami fontos:széles,homokos part,este egy kis nyüzsi,buszközlekedés(csak 2-3 napra akarunk autót bérelni)Most újra kedvet kaptam Alykanashoz,megyek utána is olvasok újból.Üdv:Batkamanó
Ha jól láttam a fotó albumba te krinas apartmanba laktál?
Neked milyenek a tapasztalataid? Aelussal meg voltál elégedve?
Mivel utaztatok?
Válaszaid előre is köszönöm.
üdv mm
Szia Kuku! Nálam akkor Argassi kilőve. De lehet,hogy az Aelous is kilőve,most,hogy újra elolvastam a beszámolódat. Mindenesetre még megvárom a ma utazok tapasztalatait,mi úgyis csak július végén utaznánk.Üdv:Batkamano