Sziasztok hazatérők! Nekem lenne 1-2 kérdésem! Hol ettétek a legfinomabb gyrost? Lehet-e kapni sült kukoricát? Vannak-e még óriás palacsintázók? Szóval magyarán hová érdemes menni enni:) /mindig csak a pocakra gondolok.../ És hogy az ezüst még mindig olcsó-e Sartin? Köszi
Kedves Vaesz! mi az ovelixben (fő utca sithonnal szemben) ettünk gyros tálat 4 euroért bazi nagy adag és szerintünk fincsi volt. sült kukoricát árulnak a nénik de nekem egyáltalán nem izlett. azt hallottam a kintiektöl hogy vannak még palacsinták valahol:-), az ezüst tényleg olcso pl.női karkötö görögös 10 euro,férfi 14.De te nem hogy Toroniba mész???De ha már toroniban vagy akkor menj el a stelios étterembe a basil apartmanhotelnél-fincsi házias kaja és aranyos kiszolgálók voltak elgalábbis még 4éve.
Helena | #109719 | 2009-07-17 12:16:44 | Válasz a #109703. hsz-ra
Szia vaesz!
Mi két hétig voltunk Sartin,elég sok helyen kipróbáltuk a kaját. Gyros mind mennyiségben mind minőségben az Ovelixben a legjobb.Sült kukoricát is árulnak,az is nagyon fincsi,és változatlanul létezik az óriáspalacsinta is,a banános-nutellás nagyon finom.,2 euró/db.
Tengeri herkentyűk,haltálak az Emanuelben a legfinomabbak.
Van egy étterem a főtér közepén,Aristidis a neve,ott is nagyon jó a kaja,nem drágább a tengerparti tavernáknál,azért mert a főtéren található.
Én vettem egy ezüst láncot,hát nem igazán volt olcsó,78 euró volt,ennyi pénzért tavaly Paralián a dupla súlyút vettem.
A fagyit ki ne hagyd,egy euróért az itthoninak a háromszorosát kapod,és nagyon finom.
Ilyen kékes valami, az volt amelyikre 10órát kellett várni Sartin, és állítólag a szerb-magyar határon beérte a másik buszt amelyik reggel 9kor el tudott indulni:)
Kukoricasütős néni megvan, mind a 2.
Mi mindig Sassoshozt mentünk kajázni, illetve 1x máshova, az nemtom melyik hely, de szemben van ott 1 utazási iroda.
Sassosnál gyros pitában 2E, szamuráj tál 4E,+ vendégváró ingyen ouzo:D
Ezüstöt nem vettünk:D
Egyébként kicsit visszaolvasva kicsit mulatságos egyesek milyen vehemenciával szinte személyeskedve nekiestek Zsófi73-nak.
Pedig lehet sok mindenben igaza van lehet nem a legfinomabban írta le
de pl én aludtam a narancsparton és hasonló érzéseim voltak.
De biztos van akinek ez tetszik hogy mindenhol magyar szót hal magyar még az eladó is sétálgatva szinte Siófokon érzi magát az ember.
De talán el kéne fogadni azt is ha valakinek ez nem tetszik és esetleg sajnálja, hogy Sarti ilyen lett, vagy esetleg nem ilyen Görögországra vágyik.
DE nem kívánok ezen vitázni csak leírtam a véleményem
nem tudja véletlenül vki hogy a Goa Beach Bar-on csak hétvégén vannak bulik , vagy hétköznap is? myspace-n meg facebook on is próbáltam keresni, de nem jártam sikerrel.. csak pár buli van meghírdetve..
zsófi73!lécci had kérdezzem meg hogy sarti előtt milyen helyeken jártál?már csak azért kérdezem hogy jobban megértsük hogy te mihez viszonyítva írtál ilyeneket.
Szia Afrodité89!
Thessaloniki, Edhessa (vízesés), Magrigialgos (kicsiny halászfalu), Neo Pori, Meteora-kolostorok, Kalambak városa, Olümposz-hegy (túra), Petralona falu (és csepkkőbarlang), Kasszandra-félsziget: Afitos, Pefkohori; Sithonia-félsziget: Toroni, Sarti, Neos Marmaras, Vourvourou, Halkidiki-észak: Vatopedi, Ormilia, Ag. Nikolaos, Athos-félsziget: Ouranoupoli, Skiathos-sziget: Koukounaries-beach, Volos (pár km-re tőle kemping)
A kedvencem, ill. legmaradandóbb: Ag. Nikolaos., Meteora, Edhessa.
zsófi73!lécci had kérdezzem meg hogy sarti előtt milyen helyeken jártál?már csak azért kérdezem hogy jobban megértsük hogy te mihez viszonyítva írtál ilyeneket.
[color=red]Sziasztok!
Sajnos nem tudok elmenni a befizetett nyaralásunkra Sartira, ezért eladó az út! 2 fő részére, augusztus 7-14-ig busszal, Kosmas apartmanba (légkodis), ár: 50 000 Ft/ fő!
érdeklődni: csizmazia.katalin@gmail.com[/color]