Brobert!
Nagyon elkeseredtem,mikor elolvastam az írásodat.Mi is Korfura megyünk pénteken,a Diassal 5éves gyerekkel nagyon félek most már az úttól mert a Te irásodat felhasználva a férjem be ment az irodába és azt mondták,hogy nagy valószínûséggel most is összevont járat lessz.Nem is az a baj de ha a söfõrök ennyire alkalmatlanok mit lehet tenni?Ha valaki tud esetleg ebben segíteni kérem tegye meg. SEGITSETEK!!!!! eagy nagyon aggódó utazónak.
Megdöbbenve olvasom utazási kálváriátokat. Most mondhatják, hogy ez is benne van a pakliban én azonban mégis azt mondanám , hogy ezt azért szóvá kéne tenni az irodában. Elõször is a Diasz zeuszra is rosz fényt vet a Conti busz hanyagsága trehánysága.Mi az idén voltunk 12 x busszal de ennyire durva dolgokkal még sohasem találkoztunk. Egyszer még 1999.-ben a Jorgosz Travel soföreivel jöttünk haza Saluról és akkor éreztem úgy hogy ha haza érek felkeresem az elsõ templomot hálát adni , hogy épségben megúsztuk. Ott és akkor családi vállalkozásban jött a busz ( Apa és 2 fia)
Az Apa jó 60.-as a fiuk 30-35 közöttiek.A fiuk már Saluban alaposan túl itták magukat így az Apa vezetett szinte végig amíg a fiuk folyamatosan hörögve horkolva vergõdtek az elsõ 4 ülésen.
Szerencsére az Apa hõsiesen végig állta a sarat.
Azóta sem volt egyszer sem negatív tapasztalatunk a sofõrökkel kapcsolatban.
Az ide Toloi utón meg kifejezetten dícséret illeti a fiukat mert tényleg nagyon rendesek , készségesek , udvariasak voltak.
Mi az Apollonnal voltunk , és Õk a Rom-Cartól bérelik a buszokat.
Sajnálok mindenkit akinek a nyaralás végén ilyen torturát kellett végig bumlizni.
Juhi | #66787 | 2008-06-16 18:46:40 | Válasz a #66708. hsz-ra
Szia Robi!
Nagyon szomorúan olvastam, amit írtál. Nem gondoltam volna, hogy ilyen embereket, engednek buszt vezetni. A tulaj oda figyelhetne rájuk.
Mi tavaly elõtt, Paralián, fõszezonban, a Diassal mentünk, és Conti busszal. Nekünk valószínûleg, másik sofõrjeink voltak, mert mind a kettõ nagyon udvarias volt. Mi Olimpic Beachen, és Neo Poriban is vettünk fel utasokat, de a sofõrök ismerték az utat. Ebbõl kiindulva, szerintem, van jó és rossz sofõrje is a Continak, de ha a Dias Zeus nem akar utasokat elveszíteni, jobb, ha oda figyel rájuk.
A szeptemberi Klasszikus Görög Körútra, is a Diassal megyünk, de remélem, nem járunk mi is így.
Az iroda buszai mindig a Planetáriumtól mennek? Eddig mindig a Hõsök terérõl mentünk.
Nyugalom, egymás után senki sem lehet annyira hülye, hogy megint eltévedjen Másrészt korántsem biztos, hogy ugyan azon buszt és soföröket kapjátok. Aki elöttük egy héttel ment, az remekül megoldotta, ezt a feladatot. Csak sajnos visszafelé lekéste a kompot, így várni kellett a következõre
Az iroda információja szerint túl sok lesz a rendezvény idén a Hösök tern ezért átrakták, az indulási és érkezési helyszínt a Planetáriumhoz.
a Klasszikus Görög körútra a Dias a sajá buszát küldi, azon pedig általábban kipróbált söförök ülnek, mert ahhoz kell a jó helyismeret
Juhi | #66794 | 2008-06-16 19:03:52 | Válasz a #66792. hsz-ra
Köszi Robi. Megnyugtattál. Sajnos nekem a Hõsök tere jobb lett volna, mert én vonattal megyek a Keletiig, de ez már csak részletkérdés. Még sajnos sok nap van hátra az indulásig.
Robi!
Köszönöm a megnyugtatást már azon töröm a fejemet ,hogy lemondom az egészet.Teljesen bepánikoltam,elõsször félek az úttól még akkor sem féltem mikor elõsször voltunk Bulgárián keresztül egyedül autóval egy kilenc hónapos csecsemõvel.
Szia BRobert!
Látom ti sem úsztátok meg az idei nyaralást:)
Mi a Grand Tourssal utaztunk máj.23-júni1-ig mikor is hazafelé a sofõrök által "bütykölt" busszal indultunk vissza Korfuról és természetesen a szerelõt NEM látott busz lerobbant....de 43 óra után végül is hazaértünk....
Most már nevetünk rajta, de akkor....had ne részletezzem!Akit érdekel elolvashatja Korfu témánál 95.oldalon a GT-iroda tulajának verzióját.Nem tudom ugyan, hogy ezzel a stílussal mit szeretett volna elérni, egy biztos mi+ismerõseink soha tööbbet nem utazunk velük!!!Azon túl pedig hogy minket nevez hazugnak, és tudathasadásos elméjûnek, irományában saját magát égeti és hazudtolja meg!/pl.:ha éjfélkor még csak gondolkodott a megoldáson, akkor nem lehettünk éjfél elõtt a szállodába...stb/.
Na de visszatérve hozzád Brobert, sajnálom hogy neked is elrontották a nyaralásod végét.
A leendõ utasoknak pedig sok sikert az ilyen irodákhoz...
Sziasztok!
Én tegnap jöttem haza Stavrosból a Dias Zeussal.
Az odafelé út tuti volt, a 49 személyes buszban 23 ember utazott! Keleti kényelem. Gyorsan, símán 18 óra alatt leértünk. Reggel 8-ra. A szobánkat már 9- kor el lehetett foglalni.
Adódtak a nyaralás alatt apró problémák: lerobbant a rezsó, nem akarták elindítani a csúszdapark kirándulást, lezárták az úszómedencét stb. Szóltunk az irodában az idegenvezetõnek, mire haza értünk az apartmanba rezsó kicserélve, medence mûködik. A csúszdaparkba is eljutottunk megszervezték nekünk , hogy egy másik iroda elvigyen.
Összességében meg voltam elégedve a Dias Zeusszal...
...kivéve a hazafelé út! Na az egy rémálom volt.
Az elõttünk haza menõ csoportok 2- 3 körül indultak haza, gondoltuk mi is pancsizunk , sétálunk délelõtt. Aztán kiderült, hogy a mi buszunk 9- kor indul.
Megérkezett a busz, rajta friss nyaralókkal. Beültettek szinte a nyakukba és kezdetét vette az egész napos Görögország rém körutazás. Négy órán keresztül két táskával és egy szatyorral az ölemben zötyögtünk Nei Poriba és Paraliára. Étlen -szomjan, mert a hûtõtáska több üléssel odébb, stb.
Délután 5-re végeztünk a nyaralók elhelyezésével, sofõr pihivel. Akkor indultunk haza. Szóval míg más az utolsó napot sétával, pancsival, evéssel tölti, mi zötykölõdtünk.
Kedvem van Görögország bejárásához, de nem így!
Ági
Sziasztok! Szomorúan olvasom a negatív élményeket. Sajna hazafelé már nem olyan fontos az utas kényelme. Azért remélem mindenki jól érezte magát a Jó kis Görögországba . Nekünk még van egy kis idõnk a nyaralásig . de remélem nem lesznek ilyen élményeim. Sziasztok Erika
Jajj ,azt még megértem hogy egy két ilyen elõfordul !De egyre több a panasz !Fõleg hogy Grand Tours is felmerült! Elõször hallottam róluk panaszt!
Bár nekem augusztus még messze van,addig helyre állhat a rend(remélem),de azért durva miket írtok !De azért valaki le ne mondja ezért az egész nyaralást !Ez csak ha...de nem biztos hogy így is fog történni!Szerintem 10bõl 3an élik át!
Szia Ne aggódjatok biztosan sok szép emlékkel tértek majd haza és ez a lényeg, mint minden utazási variációban úgy a buszosban is vannak kellemetlenségek, ha az ember már elõre behergeli magát még rosszabb!
Az igazság az, mi a családdal most megyünk ötödjére Görögországba, ebbõl kettõ buszos és azóta autós.
Az autósban is ott a lehetõség:defekt,gyorshajtásért megbüntetnek,stb.
Na de nehogy már ezen rágódjak mert akkor akár el se induljak, az ottlét mindenért kárpótol!
Ahogy a reklám is mondja "CSAK POZITÍVAN".
Szia!
Mi az Iris apartmanban laktunk. Azért ezt választottuk, mert képrõl tetszett és szerettünk volna tévét a szobába . Meg a medence volt fontos.
Nem csalódtunk, kicsit kiesõ helyen van, de nagyon szuper volt. Jövõre is oda megyünk.
A tiétek szinte bennt van a központban, közel a tenger és a partner iroda egy köpés. Kívülrõl szépnek találtam. Biztos jó lesz.
Ági