Utazás busszal
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
Hozzászóló Üzenet
# 316
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66769 Üzenet linkje2008-06-16 17:52:56 

Brobert!
Nagyon elkeseredtem,mikor elolvastam az írásodat.Mi is Korfura megyünk pénteken,a Diassal 5éves gyerekkel nagyon félek most már az úttól mert a Te irásodat felhasználva a férjem be ment az irodába és azt mondták,hogy nagy valószínûséggel most is összevont járat lessz.Nem is az a baj de ha a söfõrök ennyire alkalmatlanok mit lehet tenni?Ha valaki tud esetleg ebben segíteni kérem tegye meg. SEGITSETEK!!!!! eagy nagyon aggódó utazónak.

# 317
Gáborpapo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
204 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66774 Üzenet linkje2008-06-16 18:01:11  Válasz a #66747. hsz-ra Előzmény #66747

Hello Robi!

Megdöbbenve olvasom utazási kálváriátokat. Most mondhatják, hogy ez is benne van a pakliban én azonban mégis azt mondanám , hogy ezt azért szóvá kéne tenni az irodában. Elõször is a Diasz zeuszra is rosz fényt vet a Conti busz hanyagsága trehánysága.Mi az idén voltunk 12 x busszal de ennyire durva dolgokkal még sohasem találkoztunk. Egyszer még 1999.-ben a Jorgosz Travel soföreivel jöttünk haza Saluról és akkor éreztem úgy hogy ha haza érek felkeresem az elsõ templomot hálát adni , hogy épségben megúsztuk. Ott és akkor családi vállalkozásban jött a busz ( Apa és 2 fia)
Az Apa jó 60.-as a fiuk 30-35 közöttiek.A fiuk már Saluban alaposan túl itták magukat így az Apa vezetett szinte végig amíg a fiuk folyamatosan hörögve horkolva vergõdtek az elsõ 4 ülésen.
Szerencsére az Apa hõsiesen végig állta a sarat.
Azóta sem volt egyszer sem negatív tapasztalatunk a sofõrökkel kapcsolatban.
Az ide Toloi utón meg kifejezetten dícséret illeti a fiukat mert tényleg nagyon rendesek , készségesek , udvariasak voltak.
Mi az Apollonnal voltunk , és Õk a Rom-Cartól bérelik a buszokat.
Sajnálok mindenkit akinek a nyaralás végén ilyen torturát kellett végig bumlizni.

# 318
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66787 Üzenet linkje2008-06-16 18:46:40  Válasz a #66708. hsz-ra Előzmény #66708

Szia Robi!
Nagyon szomorúan olvastam, amit írtál. Nem gondoltam volna, hogy ilyen embereket, engednek buszt vezetni. A tulaj oda figyelhetne rájuk.
Mi tavaly elõtt, Paralián, fõszezonban, a Diassal mentünk, és Conti busszal. Nekünk valószínûleg, másik sofõrjeink voltak, mert mind a kettõ nagyon udvarias volt. Mi Olimpic Beachen, és Neo Poriban is vettünk fel utasokat, de a sofõrök ismerték az utat. Ebbõl kiindulva, szerintem, van jó és rossz sofõrje is a Continak, de ha a Dias Zeus nem akar utasokat elveszíteni, jobb, ha oda figyel rájuk.
A szeptemberi Klasszikus Görög Körútra, is a Diassal megyünk, de remélem, nem járunk mi is így.
Az iroda buszai mindig a Planetáriumtól mennek? Eddig mindig a Hõsök terérõl mentünk.

# 319
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66789 Üzenet linkje2008-06-16 18:53:46 

Juhi!
Az iroda buszai a Planetáriumtól mennek.Nem tudtok véletlenül infót arról,hogy hogyan lehet azt megtudni,hogy milyen sofõrt küldenek,

# 320
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66790 Üzenet linkje2008-06-16 18:58:25 

bocsika,

Nyugalom, egymás után senki sem lehet annyira hülye, hogy megint eltévedjen icon_smile.gif Másrészt korántsem biztos, hogy ugyan azon buszt és soföröket kapjátok. Aki elöttük egy héttel ment, az remekül megoldotta, ezt a feladatot. Csak sajnos visszafelé lekéste a kompot, így várni kellett a következõre icon_sad.gif

# 321
BRobert
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1021 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66792 Üzenet linkje2008-06-16 19:01:12 

Juhi,

Az iroda információja szerint túl sok lesz a rendezvény idén a Hösök tern ezért átrakták, az indulási és érkezési helyszínt a Planetáriumhoz.
a Klasszikus Görög körútra a Dias a sajá buszát küldi, azon pedig általábban kipróbált söförök ülnek, mert ahhoz kell a jó helyismeret icon_smile.gif

# 322
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66794 Üzenet linkje2008-06-16 19:03:52  Válasz a #66792. hsz-ra Előzmény #66792

Köszi Robi. Megnyugtattál. Sajnos nekem a Hõsök tere jobb lett volna, mert én vonattal megyek a Keletiig, de ez már csak részletkérdés. Még sajnos sok nap van hátra az indulásig.
# 323
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66810 Üzenet linkje2008-06-16 19:33:30 

Robi!
Köszönöm a megnyugtatást már azon töröm a fejemet ,hogy lemondom az egészet.Teljesen bepánikoltam,elõsször félek az úttól még akkor sem féltem mikor elõsször voltunk Bulgárián keresztül egyedül autóval egy kilenc hónapos csecsemõvel.

# 324
Debi81
Aktív fórumos
Aktív fórumos
377 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66819 Üzenet linkje2008-06-16 19:50:31 

Szia BRobert!
Látom ti sem úsztátok meg az idei nyaralást:)
Mi a Grand Tourssal utaztunk máj.23-júni1-ig mikor is hazafelé a sofõrök által "bütykölt" busszal indultunk vissza Korfuról és természetesen a szerelõt NEM látott busz lerobbant....de 43 óra után végül is hazaértünk....
Most már nevetünk rajta, de akkor....had ne részletezzem!Akit érdekel elolvashatja Korfu témánál 95.oldalon a GT-iroda tulajának verzióját.Nem tudom ugyan, hogy ezzel a stílussal mit szeretett volna elérni, egy biztos mi+ismerõseink soha tööbbet nem utazunk velük!!!Azon túl pedig hogy minket nevez hazugnak, és tudathasadásos elméjûnek, irományában saját magát égeti és hazudtolja meg!/pl.:ha éjfélkor még csak gondolkodott a megoldáson, akkor nem lehettünk éjfél elõtt a szállodába...stb/.
Na de visszatérve hozzád Brobert, sajnálom hogy neked is elrontották a nyaralásod végét.
A leendõ utasoknak pedig sok sikert az ilyen irodákhoz...

# 325
Htrose
Aktív fórumos
Aktív fórumos
105 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66820 Üzenet linkje2008-06-16 19:50:58 

Sziasztok!
Én tegnap jöttem haza Stavrosból a Dias Zeussal.
Az odafelé út tuti volt, a 49 személyes buszban 23 ember utazott! Keleti kényelem. Gyorsan, símán 18 óra alatt leértünk. Reggel 8-ra. A szobánkat már 9- kor el lehetett foglalni.
Adódtak a nyaralás alatt apró problémák: lerobbant a rezsó, nem akarták elindítani a csúszdapark kirándulást, lezárták az úszómedencét stb. Szóltunk az irodában az idegenvezetõnek, mire haza értünk az apartmanba rezsó kicserélve, medence mûködik. A csúszdaparkba is eljutottunk megszervezték nekünk , hogy egy másik iroda elvigyen.
Összességében meg voltam elégedve a Dias Zeusszal...
...kivéve a hazafelé út! Na az egy rémálom volt.
Az elõttünk haza menõ csoportok 2- 3 körül indultak haza, gondoltuk mi is pancsizunk , sétálunk délelõtt. Aztán kiderült, hogy a mi buszunk 9- kor indul.
Megérkezett a busz, rajta friss nyaralókkal. Beültettek szinte a nyakukba és kezdetét vette az egész napos Görögország rém körutazás. Négy órán keresztül két táskával és egy szatyorral az ölemben zötyögtünk Nei Poriba és Paraliára. Étlen -szomjan, mert a hûtõtáska több üléssel odébb, stb.
Délután 5-re végeztünk a nyaralók elhelyezésével, sofõr pihivel. Akkor indultunk haza. Szóval míg más az utolsó napot sétával, pancsival, evéssel tölti, mi zötykölõdtünk.
Kedvem van Görögország bejárásához, de nem így!
Ági

# 326
Kovzsolt
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66831 Üzenet linkje2008-06-16 20:34:44 

Szia Ági!
Megkérdezhetem hol volt a szállásotok? Mi a Stavros Beach Apartmanhotelba megyünk.

# 327
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66832 Üzenet linkje2008-06-16 20:41:00 

Sziasztok! Szomorúan olvasom a negatív élményeket. Sajna hazafelé már nem olyan fontos az utas kényelme. Azért remélem mindenki jól érezte magát a Jó kis Görögországba icon_lol.gif . Nekünk még van egy kis idõnk a nyaralásig icon_sad.gif . de remélem nem lesznek ilyen élményeim. icon_redface.gif Sziasztok Erika
# 328
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66860 Üzenet linkje2008-06-16 23:55:13 

Jajj icon_eek.gif ,azt még megértem hogy egy két ilyen elõfordul icon_exclaim.gif !De egyre több a panasz icon_confused.gif !Fõleg hogy Grand Tours is felmerült! icon_exclaim.gif Elõször hallottam róluk panaszt! icon_exclaim.gif
Bár nekem augusztus még messze van,addig helyre állhat a rend(remélem),de azért durva miket írtok icon_exclaim.gif !De azért valaki le ne mondja ezért az egész nyaralást icon_surprised.gif !Ez csak ha...de nem biztos hogy így is fog történni!Szerintem 10bõl 3an élik át! icon_exclaim.gif

# 329
Ciceró
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
20 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66862 Üzenet linkje2008-06-17 02:15:20  Válasz a #66769. hsz-ra Előzmény #66769

Szia Ne aggódjatok biztosan sok szép emlékkel tértek majd haza és ez a lényeg, mint minden utazási variációban úgy a buszosban is vannak kellemetlenségek, ha az ember már elõre behergeli magát még rosszabb!
Az igazság az, mi a családdal most megyünk ötödjére Görögországba, ebbõl kettõ buszos és azóta autós.
Az autósban is ott a lehetõség:defekt,gyorshajtásért megbüntetnek,stb.
Na de nehogy már ezen rágódjak mert akkor akár el se induljak, az ottlét mindenért kárpótol!
Ahogy a reklám is mondja "CSAK POZITÍVAN".

# 330
Htrose
Aktív fórumos
Aktív fórumos
105 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#66864 Üzenet linkje2008-06-17 07:11:15  Válasz a #66831. hsz-ra Előzmény #66831

Szia!
Mi az Iris apartmanban laktunk. Azért ezt választottuk, mert képrõl tetszett és szerettünk volna tévét a szobába . Meg a medence volt fontos.
Nem csalódtunk, kicsit kiesõ helyen van, de nagyon szuper volt. Jövõre is oda megyünk.
A tiétek szinte bennt van a központban, közel a tenger és a partner iroda egy köpés. Kívülrõl szépnek találtam. Biztos jó lesz.
Ági

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazás
<   1 2 3 ... 21 22 23 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu