Én 2006-ban voltam utoljára Sartin, de nagyon vissza húz a szívem..
Azóta ennyit romlott volna a helyzet??Igaz már akkor is voltak oda nem illő
alakok pl. míg párom elment futni a parton a 2000ft-os papucsát ellopták....
Én nem lepődnék meg ha magyar lett volna az illető...
Számomra már régebben kiderült, hogy sajnos nem minden honfitársunk tud kellően kulturáltan viselkedni..
Sziasztok!
En meg tanultam ezeket a bunkokat kezelni!
Nem régen jöttünk haza nei poribol ott találkoztam hasonlo gondokkal.
Én elsö este fél háromkor kopogtam át hogy ha nem lessz csend minden nap legkésöbb1orakkor akkor intézek nekik szállást a tengerparton és 1hétig aludhatnak ott.Rögtön csend lett!
Az ajto csapkodást ugy oldottam meg hogy szoltam szépen,nem jöttbe ezen fel buzdulva meg vártam mig el alszanak és türelmesen vártam fél orát ezután ovatos ajto nyitás, majd két kézzel nagy lendülettel be mutattam nekik én mit éltem át.Ez is be vált!
Azzal is tudtam mit kezdjek hogy drág szomszédaink minden reggel7körül ébredtek.Ezt tudtunkra is adták hangos böfögés,fingás,csapkodás ill.cigifüst kiséretében.Öket konkrétan meg kértem egy étkezés folyamán hogy esetleg mig eszek ezeket melöznék.Be jött.
Lehet bennem van a hiba nem tudom.De én jol érzem magam attol hogy nem vagyok ilyen!!!!
Szevasztok!Végre valaki aki megfelelő módon kezeli a problémákat.Mi 2006-ban szlovák nagycsaládos kalandok éltünk át,remélem idén nem lesz "meglepetés.Mindenkinek jó nyaralást,mi holnap indulunk.
Nem vizsgálták át a robogókat, átadtuk, vissza kaptuk az igazolványt és mehettünk. Ennyi volt.
Én sem azt az 5 eurót emeltem ki, hogy annyival olcsóbb -az csak olyan mellékesként írtam-, csak azt, hogy amit Angelónál béreltünk sokkal jobb állapotú, megbízhatóbb volt. És a biztosítása több mindenre kiterjedt!
Most érkeztünk Sartira, előzetes foglalás nélkül Tökjó szállást találtunk 5-10 perc alatt, közel a tengerhez.
Már csak pihenni, strandolni, kirándulni kell...
Én azért voltam ám kiakadva azon hogy utolsó nap nem lehetett fürdeni,mert 10éve járok görögbe és eddig ilyen még sosem fordult elő hogy ne lett volna zuhanyzási lehetőség.5éve sartin voltam már és akkor is biztosították.és az idegenvezetőket is meg lehet érteni nincs könnyű dolguk,én is idegenforgalmat tanulok,de ott akkor szerintem tényleg nem stimmelt valami.
Én mindenképp javaslom a bukó használatát a robogónál mert nem csak a balesettől óv,hanem a napszúrástól,és a nagyon erős menetszéltől is. mi is használtunk.bár aki csak a narancspartig megy vagy legalábbis 10km en belül marad annak nem biztos hogy szükséges, de messzebbre mindenképp ajánlom.
Most induloktol kérnék egykis segitséget,már tervezem a jövö nyarat és kinéztem az apatmanokat ha véletlen arra jártok megnéznétek a PARIS és a KIPRIOTIST és haza érve irnátok roluk. Köszönöm.
Aki volt Sartiban, az tud javasolni hasonló helyet, ahol legalább ilyen gyönyörű színű a tenger és legalább ilyen hosszú és széles, homokos, viszonylag vagy még jobban lassan mélyülő a part?
Aki volt Sartiban, az tud javasolni hasonló helyet, ahol legalább ilyen gyönyörű színű a tenger és legalább ilyen hosszú és széles, homokos, viszonylag vagy még jobban lassan mélyülő a part?
Szia!
Mi már voltunk Paralián, Sartin, Asprovaltán, Nei Poriban és idén Neos Marmarasban, de sajna olyan tengerpart, mint Sartin sehol sem volt. Azaz olyan homokos nem, viszont Neos Marmarasban olyat kristálytiszta, mint még eddig sehol!!!!Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de még a tenger aljáról sem keveredik fel a homok, így amikor úszunk, akkor is le lehet látni a tenger fenekére. A part sajna kavicsos-homokos, de 1-2 méterre a parttól a vízben már finom homokos. Remélem kicsit segítettem, üdv:Adri
Már csak 4 nap!!!!!!!!!!!!
Valaki szeretne csatlakozni! Pénteken start Szegedről, olyan du. 4-5 óra fele. Mi 2 kocsival megyünk! Még vinni is tudunk valakit, mert csak öten vagyunk!