#1141192009-08-14 06:02:34 Válasz a #113500. hsz-ra
Papamaci!
Nem vizsgálták át a robogókat, átadtuk, vissza kaptuk az igazolványt és mehettünk. Ennyi volt.
Én sem azt az 5 eurót emeltem ki, hogy annyival olcsóbb -az csak olyan mellékesként írtam-, csak azt, hogy amit Angelónál béreltünk sokkal jobb állapotú, megbízhatóbb volt. És a biztosítása több mindenre kiterjedt!
Most érkeztünk Sartira, előzetes foglalás nélkül Tökjó szállást találtunk 5-10 perc alatt, közel a tengerhez.
Már csak pihenni, strandolni, kirándulni kell...
Én azért voltam ám kiakadva azon hogy utolsó nap nem lehetett fürdeni,mert 10éve járok görögbe és eddig ilyen még sosem fordult elő hogy ne lett volna zuhanyzási lehetőség.5éve sartin voltam már és akkor is biztosították.és az idegenvezetőket is meg lehet érteni nincs könnyű dolguk,én is idegenforgalmat tanulok,de ott akkor szerintem tényleg nem stimmelt valami.
Én mindenképp javaslom a bukó használatát a robogónál mert nem csak a balesettől óv,hanem a napszúrástól,és a nagyon erős menetszéltől is. mi is használtunk.bár aki csak a narancspartig megy vagy legalábbis 10km en belül marad annak nem biztos hogy szükséges, de messzebbre mindenképp ajánlom.
Most induloktol kérnék egykis segitséget,már tervezem a jövö nyarat és kinéztem az apatmanokat ha véletlen arra jártok megnéznétek a PARIS és a KIPRIOTIST és haza érve irnátok roluk. Köszönöm.
Aki volt Sartiban, az tud javasolni hasonló helyet, ahol legalább ilyen gyönyörű színű a tenger és legalább ilyen hosszú és széles, homokos, viszonylag vagy még jobban lassan mélyülő a part?
Aki volt Sartiban, az tud javasolni hasonló helyet, ahol legalább ilyen gyönyörű színű a tenger és legalább ilyen hosszú és széles, homokos, viszonylag vagy még jobban lassan mélyülő a part?
Szia!
Mi már voltunk Paralián, Sartin, Asprovaltán, Nei Poriban és idén Neos Marmarasban, de sajna olyan tengerpart, mint Sartin sehol sem volt. Azaz olyan homokos nem, viszont Neos Marmarasban olyat kristálytiszta, mint még eddig sehol!!!!Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de még a tenger aljáról sem keveredik fel a homok, így amikor úszunk, akkor is le lehet látni a tenger fenekére. A part sajna kavicsos-homokos, de 1-2 méterre a parttól a vízben már finom homokos. Remélem kicsit segítettem, üdv:Adri
Már csak 4 nap!!!!!!!!!!!!
Valaki szeretne csatlakozni! Pénteken start Szegedről, olyan du. 4-5 óra fele. Mi 2 kocsival megyünk! Még vinni is tudunk valakit, mert csak öten vagyunk!
sziasztok!
Szeptemberben utazunk a Grand Tourist-al immár 6.alkalommal Sartira
Az iroda számomra ismeretlen,valaki aki mostanában utazott velük írja már meg legyen szíves,hogy mikor indult a busz Pestről és Szegeden volt-e átpakolás másik buszra,a gigalinerekkel mentetek?És tényleg Paráliára is megy a busz,majd onnan Sartira?Reggel mikor ért le a busz Sartira?
Mi Tatabányáról 14.25!!-kor indulunk a busszal Pestre de ez olyan késői időpontnak tűnik nekem.
Szia Kristi!
Mi juniusban utaztunk a Grand Tourssal Neos Marmarasra. A buszok este fél hét tájban érkeztek Szegedre. Itt volt átpakolás. 7 órakor indultak tovább a buszok.Valóban ment Paráliára is busz, de az nem vitt Sartisokat. A Sartis busz a Neos Marmarasi utasokkal volt társitva. Sartira dél körül értünk. Ennek annyi előnye volt, hogy a szobák már készen álltak és be lehetett költözni. Nem kellett vári a takaritásra. Visszafelé viszont Tessalonikinél egy benzinkutnál volt átpakolást. A Paraliáról érkező buszra pakolták át a Marmarasról és Sartiról utazók egy csoportját. A Grand Tours egy korrekt cég. Nem kell miatta aggódnod. Mi is most először utaztunk velük. Nekem is voltak fenntartásaim, de minden rendben volt. Egyébként én Apollon-párti vagyok.
A másik forumról írta egy sartiban nyaraló hölgy levélben,hogy ők a Makedon apartmanban a "családi apartman"-ban kaptak szálllást 4 főre.Egy légterű verziós!
A kérdésem, hogy ez mitől másabb a 4 fős apartmantól ami 2 szobás.
Tehát mi az, hogy családi 4személyes 1 légterű, vagy sima apartman 2 légterű...
Aki tud segíteni, vagy van véleménye, az írjon!
Csak, mert fontos lenne nekünk, hogy 2 légterű legyen a szállás!