Nem tudja véletlen valaki, hogy ismétlik e valahol a Hír TV-s Panaszkönyv című adást ? Sajnos lecsúsztam róla.
Egyébként attól független hogy egészségügyben dolgozom, mi is kötünk biztosítást+ EU-kártya. Ezt tetézi hogy rakat olyan dolgot viszek magammal, amivel pl. a medúzacsípést,vagy akár a süni szúrást is le tudom kezelni. De sajnos a töréssel én sem tudnék mit kezdeni ott. Nagyobb bajba meg bele sem merek gondolni!
Én már csak ilyen vagyok
Fana!
Nem szítok vitát, és nem is írtam neked véleményt, hogy mit gondolok, gondoltam a kérdésedet látván.
És már látom, hogy rettentően tapasztalatlan vagy-e téren....talán ezért teszel fel ilyen kérdéseket...
Messinia sem a kérdésedre válaszolt, hanem arra, amit én nem fejtettem ki neked. És csak azért, mert angyali türelme van, pedagógus lévén.... jó pedagógus lévén.
A válaszod hangneme már más kérdés..... még akkor is, ha odabiggyesztettél egy smilet.
Meg sem fordult a fejedben, hogy talán te tettél fel hülye kérdést....már nem először...
Látom azóta már kötöttél biztosítást.... Talán ezt is meg kellett volna kérdezni valakitől...Az EUB drága, és sok rá a panasz mostanában, én nem választanám semmiképpen. Kívánom, hogy ne legyen rá szükséged!
Az EUB valóban az egyik legdrágább biztositó, érdekes, hogy a legtöbb utazási iroda velük áll szerződésban - akikkel mi utaztunk évekig (pici közvetitő iroda), ők is mindig az EUB-ot erőltették, akkor még tapasztalatlanul vagy kétszer olyat kötöttünk, míg fel nem fedeztem az online biztosítások előnyeit, és nem láttam át, hogy óriási a választék a piacon.
Mi az utóbbi két évben Mapfret kötöttünk, de szerencsére nem volt rá szükség. Lehet, hogy jövőre, már csak babonából is újra olyanunk lesz.
Nem kívánok semmi rosszat, miért tenném?
De a kérdésed olvastán iszonyú mérges lettem, és haragudtam érte. Pont azért, mert nem lehet, nem szabad felelőtlenül utazni...
És egy beírás százat csinál.....akkor más sem köt....
Csináltam egy gyors számolást EUB-nél, nekünk 21000 lenne, csak az alapbiztosításuk. De tavaly többen panaszkodtak rájuk, ezért nem hinném, hogy ők lesznek a befutók nálam. Bár én sem szeretném igénybe venni...