Nem tudja véletlen valaki, hogy ismétlik e valahol a Hír TV-s Panaszkönyv című adást ? Sajnos lecsúsztam róla.
Egyébként attól független hogy egészségügyben dolgozom, mi is kötünk biztosítást+ EU-kártya. Ezt tetézi hogy rakat olyan dolgot viszek magammal, amivel pl. a medúzacsípést,vagy akár a süni szúrást is le tudom kezelni. De sajnos a töréssel én sem tudnék mit kezdeni ott. Nagyobb bajba meg bele sem merek gondolni!
Én már csak ilyen vagyok
#2216052014-07-24 11:30:14 Válasz a #221518. hsz-ra
Fana!
Nem szítok vitát, és nem is írtam neked véleményt, hogy mit gondolok, gondoltam a kérdésedet látván.
És már látom, hogy rettentően tapasztalatlan vagy-e téren....talán ezért teszel fel ilyen kérdéseket...
Messinia sem a kérdésedre válaszolt, hanem arra, amit én nem fejtettem ki neked. És csak azért, mert angyali türelme van, pedagógus lévén.... jó pedagógus lévén.
A válaszod hangneme már más kérdés..... még akkor is, ha odabiggyesztettél egy smilet.
Meg sem fordult a fejedben, hogy talán te tettél fel hülye kérdést....már nem először...
Látom azóta már kötöttél biztosítást.... Talán ezt is meg kellett volna kérdezni valakitől...Az EUB drága, és sok rá a panasz mostanában, én nem választanám semmiképpen. Kívánom, hogy ne legyen rá szükséged!
#2216292014-07-24 13:35:49 Válasz a #221605. hsz-ra
Ó Melus, elpirultam.
Az EUB valóban az egyik legdrágább biztositó, érdekes, hogy a legtöbb utazási iroda velük áll szerződésban - akikkel mi utaztunk évekig (pici közvetitő iroda), ők is mindig az EUB-ot erőltették, akkor még tapasztalatlanul vagy kétszer olyat kötöttünk, míg fel nem fedeztem az online biztosítások előnyeit, és nem láttam át, hogy óriási a választék a piacon.
Mi az utóbbi két évben Mapfret kötöttünk, de szerencsére nem volt rá szükség. Lehet, hogy jövőre, már csak babonából is újra olyanunk lesz.
#2216342014-07-24 14:27:43 Válasz a #221627. hsz-ra
Nem kívánok semmi rosszat, miért tenném?
De a kérdésed olvastán iszonyú mérges lettem, és haragudtam érte. Pont azért, mert nem lehet, nem szabad felelőtlenül utazni...
És egy beírás százat csinál.....akkor más sem köt....
Csináltam egy gyors számolást EUB-nél, nekünk 21000 lenne, csak az alapbiztosításuk. De tavaly többen panaszkodtak rájuk, ezért nem hinném, hogy ők lesznek a befutók nálam. Bár én sem szeretném igénybe venni...