Nah igen az irodák takarózhatnak valamivel:) Lehetséges, de akkor ennyi erővel akárkit bevihetek a szobába görögbe, hiszen kifizettem mindkét ágy árát.. Igy is nézhetjük a dolgot... Nem tudom, még h utazom-e vagy sem.. Ez attól függ, h mennyire lesz kedvező a last ár Hozzászámolva az egyágyas félárt is:D
Lehet egy utast elvesztenek, de akkor nem sok lehetőséget hagynak annak a személynek aki nem tud magam mellé valakit keríteni, különböző indokok miatt... Inkább válallnák, azt az egy biztos pontot.. Nekem azt mondták az Apollonnál, h az apartmantulajdonos amit kiadott szoba árát nem lehet megfelezni.. Függetlenül attól hány személy vesz igénybe.. Ha két személy utazik nincsen az a féláras dolog...
Nem biztos, h örülnék neki igen, de ezzel az egyedül utazokkal van kiszurva...
Hehe:) Most jót nevettem:D Nah ezt kétlem.. Ha ezt előterjesztem a csajoknak, akkor valami oknál fogva megijednek.. Jönnek a nyafis időszakok, amit én nem igazan jól tolerálok:P
A Last minute utaknál is van felár, én még eddig nem találkoztam olyan irodával, ahol ne kellett volna megfizetnem.
Igaz valaki írta, hogy az utolsó napokban fizette be és nem számoltak neki felárat. Én többször utaztam már egyedül, de eddig még csak a Neckermann és a Personal toursnál találtam egyágyas szobát. De azt tudni kell, hogy ezek az egyágyas hotel vagy apartman szobák valamivel többe kerülnek, mint a 2, 3, 4 ágyas szobák. Ez szerintem logikus.
Na már most, ha nem akarsz többet fizetni, akkor vagy keresel magad mellé valakit vagy nem utazol.
Így magam ellen is beszélek, de az irodákat is meg lehet érteni...szerintem. Mivel ha te egyedül elfoglalod a 2 személyes szobát, akkor egy utast elvesztenek és gondolom Te sem örülnél, ha egy vadidegent betennének melléd a szobába...
Idegzetem van várni.. Lehet az lesz a tuti.. A firstbe az a baj, h ha egyedül mész akkor tele van buktatoval.. Bár nem tudom az az egy buktató lehet megvan a last utaknál is:D
Szia Isti!
Nekünk mind a kettő bevált! Kinek a pap, kinek a papné. Ha tutira akarsz menni, akkor first, ha van idegzeted az utolsó pillanatig várni, akkor last!
Kérdés az h first vagy last minute utak érik meg jobban? Vagyis érdemes most foglalni vagy várni inkább a last ajánlatokra? No meg last utaknál van-e az egyágyas félár díj? Ezt itt a kérdés
Hát akkor erről is lecsusztam:) Mert én június végén vagy július elején szeretnék utazni.. Apollonnál biztosan nincsen ilyen kedvezmény, nem olyan régen voltam bennt náluk.. Felszámolták az egy ágyas félárt.. Mikor meghallottam mennyi lenne, majdnem rájuk borítottam az asztalt.. Aki egyedül utazik az szivjon.. Menjenek ketten alapon..
Dias Zeus -
"Egyedül utazók kedvezménye: Minden június 10-ig hazaérkező, teljes árú utunknál egyágyas felárat nem számítunk fel Észak-Görögországban és Thassoson apartmanokban, autóbuszos utazásoknál, ilyenkor más kedvezmény nem adható."
Én ezt úgy értelmezem, hogy ez a kedvezmény sem a First- sem a Last minute utaknál nem vehető igénybe.
De így már szerintem nem biztos hogy olcsóbban jön ki, mintha egyágyas felárat fizetne...pl. az Apollonnál
Bocsika!
Mi tényleg Apollon pártiak vagyunk, de eddig olyan infokat kaptunk, hogy Potamia túl nyugis, hogy nincs esti/éjszakai élet, hogy kevés taverna/bolt van. Szóval mi az igazság???Mivel nem erre a topicra való a válasz, légyszi írj nekem privit, vagy írj a Thassos topicba!
Előre is köszi, üdv:Adri
Istinek néhány nappal ez előtt már én is javasoltam, hogy nézze meg a Dias Zeusnál ezt a lehetőséget. Honlapjukon a kedvezmények fül alatt olvastam róla. Június első hete pedig már teljesen jó a nyaralásra. Tavaly mi is ebben az időben voltunk Neos Marmarason és tökéletesen jó volt. Strandolásra, kirándulásra egyaránt alkalmas volt az idő.