Bocsi, hogy csak most írok, nem voltam gépközelben. Szóval beszéltem a Walterosakkal, azt ígérték, hogy a hétvégére lesznek áraik. Sarti valszínű nem lesz, de tárgyalások folynak más helyen lévő apartman tulajosokkal. de még titok, hogy hol van ez a hely. még az sem biztos, lesz belőle valami, ugyhogy nem mondta meg, hogy merre lenne . De hogy még tovább fokozzam a rossz híreket a turnusokat Pargán is levették 9 éjszakára Legalábbis ezt mondta. de gondolom akkor így is van.
Szai Atosz!
Nem voltunk még Krétán, de tervben van.
És nem hagyom magam kifaggatni, de ha ügyes vagy, hamar rájössz, hogy hová készülünk idén a Grand Tours-al. A lényeg, hogy már több, mint egy hete kifizettem a teljes részvételi díjat, és mivel átutalással bonyolítottam az ügyet, cakk-pakk 13% kedvezményt kaptam.
Csutek!
Ha már GT utas lettél,nem jöttök el a görög báljukra?A honlapon olvastam,hogy február 27-én lesz...idén először szeretnék elmenni,mert valószinűleg nem lesz más görögös hangulat...esetleg bárki más is csatlakozna????
Szai Atosz!
Nem voltunk még Krétán, de tervben van.
És nem hagyom magam kifaggatni, de ha ügyes vagy, hamar rájössz, hogy hová készülünk idén a Grand Tours-al. A lényeg, hogy már több, mint egy hete kifizettem a teljes részvételi díjat, és mivel átutalással bonyolítottam az ügyet, cakk-pakk 13% kedvezményt kaptam.
Szia.Felcsigáztad a fantáziámat módfelett,de úgyis rajtakaplak...
A Dias Zeusnak is vannak fakultatív programjai, a kinti képviselőjük szokta kínálni, nem kell előre befizetni, csak kint, az időjárás függvényében.
Egyébként ha kint egy független irodában (nem a képviselőnél) veszed meg a fakultatívra a jegyet akkor általában jóval kevesebbe kerül, viszont így nincs magyar nyelvű idegenvezetés.