Sziasztok! Beszéltem a Walter travellel és egyenlőre Parga a biztos uticéljuk Sartin túl drágán ajánlottak nekik apartmant de még tárgyalnak hónap végére kiderűl, hogy lessz vagy nem. Sziasztok Erika
#1232842010-01-14 06:19:25 Válasz a #123282. hsz-ra
Miért akarsz az utazási irodánál fakultatív programokat lekötni?
Így csak bekorlátozod magad (és rendszerint itthon drágább a fakultatív program). Majd kint válogathatsz, sok esetben jóárasítva!!!!
Sziasztok!
Nem találok a Dias Zeus-nál fakultativ progikat,de azért ugye van nekik olyan?
Szia Drága Zsebkuty!
Dobakinak teljesen igaza van. Nem szabad előre lefoglalni a fakultatívot, mert kiderülhet pl., hogy aznap rossz idő van, vagy ellenkezőleg hőguta, ami inkább strandolós programnak kedvez. Soha nem felejtem el, mikor még tapasztalatlan utazóként egyszer 47 fok melegben néztük meg Athénban az Acropolist. Az ellenségemnek sem kívánom. Lehet, hogy bérelsz autót, vagy motort és azzal sokkal olcsóbban és saját időbeosztásod szerint, ezerszer kedvezőbb feltételek szerint fogod bejárni, mint ha a fakultatívval tennéd.
Én sokszor utaztam a Dias Zeussal és nekik is vannak nagyon jó fakultatív programjaik, mint másoknak. Ezeket a megérkezés napján általában egy wellcam drink kíséretében ismertetik. Abban is igaza van Dobakinak, hogy általában a helyszínen olcsóbbak az utak. Nyugi! Minden nagyon rendben lesz a Dias Zeussal.
Szép napot! Üdv: Josza
#1233422010-01-14 18:42:02 Válasz a #123305. hsz-ra
Szióka!
Kutykám látom megcsalsz... Hol van már Rethimno,óóó A Makrigialosi szép esték, meg minden... Inkább Koszolod magad. Csak sejpítek...
So long majd privibe. UFF.
#1233482010-01-14 19:07:11 Válasz a #123347. hsz-ra
Szia Csutek!
Háát ez mán az,meg a Szamária-szurdok... De tényleg te jártál már ott?Rég beszígattunk.Hova mentek vagy szeretnétek menni idén? Van valami határozott tervetek?
Krétán, nyugaton jártatok már?Most lekáderezlek,ha hagyod magad.