Sziasztok,
Udvozlok minden ottnonit Sartibol.
Az ido igazan jo...
Reggelente szokott fujni a szel , de mindig lecsendesedik.
Ma voltunk motorral Sykian, Kalamitsin, Porto Coufun Toronin, Neos Marmarason.
Vacakol a fenykepezom ugy hogy remlem a mar igert fotokkal tudok majd szolgalni.
Szia,
Nem a kaloztanyarol irok, az most is zarva van.
Innen irok a CAFE SITHON-bol.
Ajanlom mindenki figyelmebe a helyet.
Nagyon jo idonk volt ma is mar kisse le is egtem....
Nem ereni hogy szeptember lenne, csak estenkent amikor a roviduju keves.
Sassosnal bereltunk motrot,ma adtuk le.
Meg voltunk vele elegedve.Jol birta az itteni utakat ,meg minket is
Sithoniat mar majdnem teljesen bejartuk.
Karidi beach csodaszep magasan veri a Porto Kalit ( Narancs part.)
Talaltunk egy ket igazan szep strandot ....Roviden ennyi
Üdvözlök én is mindenkit Sartiból az idő tényleg szuper ennél rosszabb ne legyen míg itt vagyunk,mi is béreltünk robogót 13 napra,ma már mentünk is vele 100km-t voltunk Panagias-nál egy nagyon szép strandon és sok kagylót is szedtünk
A szállásunkat röviden úgy értékelném olyan mint egy régi pesti gangos ház (olyan hangos ,és mindenki látja épp mit csinál a másik )
Szóval elég mókás
De legalább az itteni net müxik.
Sziasztok,
Végre jutott egy kis időm hogy szétnézzek a fórumon amióta haza jöttünk nem volt még időm.
Mindent összegezve nagyon tetszett a nyaralás,
márszedegetem össze a fotókat amiket készítettünk.
Ahogy előzőleg írtam a fényképezőgép beadta a kucsot az első nap ,így kamarával fotóztunk.
Mivel utószezonban voltunk nekem kicsit fura volt hogy a nyüzsi elmaradt.Nagyon sok strandot bejártunk, és remek időnk volt.
Kristi, nagyon irigyellek, hogy még ott vagy kint. Remélem szép időtök van. nagyon szép a kagylógyűjtemény.
Szuper üdülést kívánok neked. Gondolj ránk szegény itthon lévő hellaszosokra!
Mónika!
Olvass vissza, hidd el megéri. Nagyon sok mindent megtudhatsz Sartiról, környékéről, programokról stb.
Igazából nem tudom mit lehet csinálni januárban a tengerparton, de ha megjöttél majd számolj be itt a fórumon és csinálj sok fényképet a téli tengerpartról.
Szia.
még mindig innen jelentkezem az idő szuper ma ismét vagy 3 órát kagylásztuk vourvourou környékén,a házban lakóknak is jut belőle bőven
Helena | #118658 | 2009-10-02 11:35:32 | Válasz a #118627. hsz-ra
Szia Kristi !
Ti végig jó időt fogtatok ki,sajnos tavaly ilyenkor már esős,hűvös idő volt.Milyen a tenger víz hőmérséklete? Még lehet fürödni?
Nemsokára vége a nyaralásotoknak,de további jó időt Nektek .
Szép a kagyló gyűjteményed A többit majd biztos leírod ha hazajöttök.Na és várjuk a képeket is !!!
Üdv.
a bérházhangulat nagyon megy, lehet otthon is lakáscsere lesz??
Milyen volt a hazafelé út? Mire számíthatunk??
Aki nem értené, miről beszélek a Sarti Holiday apartman egyes szobái (elég sok) az U alakú előtérre nyílnak szóval itt éli mindeni az életét ettől elég gangos bérház feeling van, de jövőre már tudom melyik szobát, kellene befoglalni, ha jövünk
helena
Ne is mondd a tavalyi időt, mi is itt voltunk és 2 hétből talán 3 nap volt fürdésre alkalmas a többin esett szerencsére az idén ez nem így alakult, igazi Görög utószezoni időnk van. Igaz tegnap éjjel esett és ma de. is felhős az ég de du.-ra már napos időt ígérnek, a tenger olyan 22-23 fokos de nagyon jókat fürödtünk kagylászás közben észre sem vesszük, hogy 2-3 órát keresgélünk a tengerben
Szerencsére még van 2 napunk, remélem, még tudunk fürdeni is.