Sziasztok,
Végre jutott egy kis időm hogy szétnézzek a fórumon amióta haza jöttünk nem volt még időm.
Mindent összegezve nagyon tetszett a nyaralás,
márszedegetem össze a fotókat amiket készítettünk.
Ahogy előzőleg írtam a fényképezőgép beadta a kucsot az első nap ,így kamarával fotóztunk.
Mivel utószezonban voltunk nekem kicsit fura volt hogy a nyüzsi elmaradt.Nagyon sok strandot bejártunk, és remek időnk volt.
#1185232009-09-30 21:25:13 Válasz a #118302. hsz-ra
Kristi, nagyon irigyellek, hogy még ott vagy kint. Remélem szép időtök van. nagyon szép a kagylógyűjtemény.
Szuper üdülést kívánok neked. Gondolj ránk szegény itthon lévő hellaszosokra!
#1186202009-10-01 18:58:11 Válasz a #118609. hsz-ra
Mónika!
Olvass vissza, hidd el megéri. Nagyon sok mindent megtudhatsz Sartiról, környékéről, programokról stb.
Igazából nem tudom mit lehet csinálni januárban a tengerparton, de ha megjöttél majd számolj be itt a fórumon és csinálj sok fényképet a téli tengerpartról.
Szia.
#1186582009-10-02 11:35:32 Válasz a #118627. hsz-ra
Szia Kristi !
Ti végig jó időt fogtatok ki,sajnos tavaly ilyenkor már esős,hűvös idő volt.Milyen a tenger víz hőmérséklete? Még lehet fürödni?
Nemsokára vége a nyaralásotoknak,de további jó időt Nektek .
Szép a kagyló gyűjteményed A többit majd biztos leírod ha hazajöttök.Na és várjuk a képeket is !!!
Üdv.
a bérházhangulat nagyon megy, lehet otthon is lakáscsere lesz??
Milyen volt a hazafelé út? Mire számíthatunk??
Aki nem értené, miről beszélek a Sarti Holiday apartman egyes szobái (elég sok) az U alakú előtérre nyílnak szóval itt éli mindeni az életét ettől elég gangos bérház feeling van, de jövőre már tudom melyik szobát, kellene befoglalni, ha jövünk
helena
Ne is mondd a tavalyi időt, mi is itt voltunk és 2 hétből talán 3 nap volt fürdésre alkalmas a többin esett szerencsére az idén ez nem így alakult, igazi Görög utószezoni időnk van. Igaz tegnap éjjel esett és ma de. is felhős az ég de du.-ra már napos időt ígérnek, a tenger olyan 22-23 fokos de nagyon jókat fürödtünk kagylászás közben észre sem vesszük, hogy 2-3 órát keresgélünk a tengerben
Szerencsére még van 2 napunk, remélem, még tudunk fürdeni is.
Az úz hazafelé jó volt,bár 24óra az 24óra...határokon 10 busz állt bent egyszerre,pfff
Jövőre nem abba az apartmanba szeretnék menni,de a szeptember az ok:)
További naon jó nyaralást,pihenést,robogózáts,kagylászást kívánok!
Marcsinak és Sassosnak mondd meg légyszi,hogy ma küldöm a képeket.Efharisztó jaaa és Nóriékat üdv.öm!
háááááát sajnos letelt, megjöttünk
Nagyon szuper volt az időnk sokat motoroztunk,és ismét jó kis partokat fedeztünk fel
A Grand tours-ról majd írok a megfelelő topicban.
Nagyon hamar hazarepítettek a fiúk este fél 5-kor indultunk és de 11-re már Tatabányán is voltunk