Sziasztok,
Végre jutott egy kis időm hogy szétnézzek a fórumon amióta haza jöttünk nem volt még időm.
Mindent összegezve nagyon tetszett a nyaralás,
márszedegetem össze a fotókat amiket készítettünk.
Ahogy előzőleg írtam a fényképezőgép beadta a kucsot az első nap ,így kamarával fotóztunk.
Mivel utószezonban voltunk nekem kicsit fura volt hogy a nyüzsi elmaradt.Nagyon sok strandot bejártunk, és remek időnk volt.
Kristi, nagyon irigyellek, hogy még ott vagy kint. Remélem szép időtök van. nagyon szép a kagylógyűjtemény.
Szuper üdülést kívánok neked. Gondolj ránk szegény itthon lévő hellaszosokra!
Mónika!
Olvass vissza, hidd el megéri. Nagyon sok mindent megtudhatsz Sartiról, környékéről, programokról stb.
Igazából nem tudom mit lehet csinálni januárban a tengerparton, de ha megjöttél majd számolj be itt a fórumon és csinálj sok fényképet a téli tengerpartról.
Szia.
még mindig innen jelentkezem az idő szuper ma ismét vagy 3 órát kagylásztuk vourvourou környékén,a házban lakóknak is jut belőle bőven
Helena | #118658 | 2009-10-02 11:35:32 | Válasz a #118627. hsz-ra
Szia Kristi !
Ti végig jó időt fogtatok ki,sajnos tavaly ilyenkor már esős,hűvös idő volt.Milyen a tenger víz hőmérséklete? Még lehet fürödni?
Nemsokára vége a nyaralásotoknak,de további jó időt Nektek .
Szép a kagyló gyűjteményed A többit majd biztos leírod ha hazajöttök.Na és várjuk a képeket is !!!
Üdv.
a bérházhangulat nagyon megy, lehet otthon is lakáscsere lesz??
Milyen volt a hazafelé út? Mire számíthatunk??
Aki nem értené, miről beszélek a Sarti Holiday apartman egyes szobái (elég sok) az U alakú előtérre nyílnak szóval itt éli mindeni az életét ettől elég gangos bérház feeling van, de jövőre már tudom melyik szobát, kellene befoglalni, ha jövünk
helena
Ne is mondd a tavalyi időt, mi is itt voltunk és 2 hétből talán 3 nap volt fürdésre alkalmas a többin esett szerencsére az idén ez nem így alakult, igazi Görög utószezoni időnk van. Igaz tegnap éjjel esett és ma de. is felhős az ég de du.-ra már napos időt ígérnek, a tenger olyan 22-23 fokos de nagyon jókat fürödtünk kagylászás közben észre sem vesszük, hogy 2-3 órát keresgélünk a tengerben
Szerencsére még van 2 napunk, remélem, még tudunk fürdeni is.
Az úz hazafelé jó volt,bár 24óra az 24óra...határokon 10 busz állt bent egyszerre,pfff
Jövőre nem abba az apartmanba szeretnék menni,de a szeptember az ok:)
További naon jó nyaralást,pihenést,robogózáts,kagylászást kívánok!
Marcsinak és Sassosnak mondd meg légyszi,hogy ma küldöm a képeket.Efharisztó jaaa és Nóriékat üdv.öm!
háááááát sajnos letelt, megjöttünk
Nagyon szuper volt az időnk sokat motoroztunk,és ismét jó kis partokat fedeztünk fel
A Grand tours-ról majd írok a megfelelő topicban.
Nagyon hamar hazarepítettek a fiúk este fél 5-kor indultunk és de 11-re már Tatabányán is voltunk