Szia
biztos van aki tud bovebbet de sajnos en nem mivel a hotel Aris a Dias Zeusz szallasa es en ahogy mondtam nem voltam a szobakban
az biztos hogy a tengerparton van kozvetleul
a felpanziot nem tudom hogy milyen
a tavernajukban a kaja finom azt tudom mi ott csinaljuk a gorog estunket es ott altalaban elegedettek az utasok a menuvel
udv
Kriszta
Már csak 15 nap és Toloban leszünk... Most egyenlőre úgy néz ki, hogy előtte megállunk Makrigialos környékén 1-2 éjszakára, s utána Tolo...Remélem csodaszép időnk lesz... Tegnap nagyon "öreglányosan" égtem le. Egész délután vásároltunk, és a kezem, meg a nyakam égett meg... No, majd odakinn behozzuk a lemaradást. Már várom nagyon!
Szia Berili !Ha bírod Platamonasig akkor én inkább azt ajánlanám tranzit szállásnak! Kottázni lehet a különbséget Makrigialos -Platamonas között ! És másnap sem kell akkor Tolóig ,olyan sokat vezetni ! Platamonasból Tolóba, mi hajnali 4-es indulással 11-re értünk le. Szép utat ! :kokszi
Kokszi, gondolkodunk rajta, ez majd a fiúktól függ, akik vezetnek... De az ötletet köszönöm. Makrigialosra, azért gondoltunk, mivel mi ott nagyon jól éreztük magunkat és vonz bennünket sólepárló Alikesben...
Szia
jol dontottel!
ha felpanziot szeretnel itt is lehet utolag is befizetni a Romvi Hotelben van nagyon finom es rengeteg a kaja amit adnak ha megjottel majd Agi ad egy menut es megnezheetd milyen kajak vannak
]Udv
Kriszta
Bejja és Anikó! Itt köszönöm meg a jó kívánságokat az utazással kapcsolatosan!
Már nagyon várjuk, hogy ismét Hellaszban legyünk és számunkra ismeretlen részét felfedezzük.