#1117822009-07-30 18:27:24 Válasz a #111593. hsz-ra
Szia
biztos van aki tud bovebbet de sajnos en nem mivel a hotel Aris a Dias Zeusz szallasa es en ahogy mondtam nem voltam a szobakban
az biztos hogy a tengerparton van kozvetleul
a felpanziot nem tudom hogy milyen
a tavernajukban a kaja finom azt tudom mi ott csinaljuk a gorog estunket es ott altalaban elegedettek az utasok a menuvel
udv
Kriszta
Már csak 15 nap és Toloban leszünk... Most egyenlőre úgy néz ki, hogy előtte megállunk Makrigialos környékén 1-2 éjszakára, s utána Tolo...Remélem csodaszép időnk lesz... Tegnap nagyon "öreglányosan" égtem le. Egész délután vásároltunk, és a kezem, meg a nyakam égett meg... No, majd odakinn behozzuk a lemaradást. Már várom nagyon!
Szia Berili !Ha bírod Platamonasig akkor én inkább azt ajánlanám tranzit szállásnak! Kottázni lehet a különbséget Makrigialos -Platamonas között ! És másnap sem kell akkor Tolóig ,olyan sokat vezetni ! Platamonasból Tolóba, mi hajnali 4-es indulással 11-re értünk le. Szép utat ! :kokszi
Kokszi, gondolkodunk rajta, ez majd a fiúktól függ, akik vezetnek... De az ötletet köszönöm. Makrigialosra, azért gondoltunk, mivel mi ott nagyon jól éreztük magunkat és vonz bennünket sólepárló Alikesben...
#1124842009-08-03 19:36:44 Válasz a #112309. hsz-ra
Szia
jol dontottel!
ha felpanziot szeretnel itt is lehet utolag is befizetni a Romvi Hotelben van nagyon finom es rengeteg a kaja amit adnak ha megjottel majd Agi ad egy menut es megnezheetd milyen kajak vannak
]Udv
Kriszta
Bejja és Anikó! Itt köszönöm meg a jó kívánságokat az utazással kapcsolatosan!
Már nagyon várjuk, hogy ismét Hellaszban legyünk és számunkra ismeretlen részét felfedezzük.