Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 230 231 232 ... 745 746 747   >
Üzenet
  Lililuca | #96592 Üzenet | 2009-04-27 13:55:10 |
Tavaly én is féltem az Aeolustól mert miután befizettem az utat sok negatív véleményt olvastam róla a fórumokon.....de én pozitívan csalódtam...reméljük idén is így lesz...mikor indulsz????
  Bogatada | #96606 Üzenet | 2009-04-27 14:36:15 |
Sziasztok!
Az árakról tud valaki infót? Mármint az ottani árakról. Érdekel pl: alapvető élelmiszerek: ásványvíz, pékáruk, étterem árak, egyéb felmerülő költségek, stb.
És szerintetek a fakultatív programokon kívül, ha nem akarunk valami nagy lábon élni, akkor kb. mennyi eurót érdemes vinni 2 felnőttnek? Tényleg csak az alap érdekel, mert a fakultatív, és egyéb programokkal könnyebb már kalkulálni, viszont magát az élelmiszert, meg ilyesmit nem tudom belőni...
  Marcsi62 | #96616 Üzenet | 2009-04-27 14:53:39 | Válasz a #96554. hsz-ra Előzmény #96554
Szia!
Az elmúlt évben mi is az Aeolussal utaztunk Pargára.Nekünk nem volt problémánk sem az utazás során,sem az ottlétünk alatt.Különösebb elvárásaink nem voltak velük szemben,hisz olvastuk itt a Fórumon a véleményeket,így tudtuk mire számíthatunk.A kirándulásainkat magunk szerveztük,béreltünk motort és autót is amivel bejártuk a környéket./Egy napra Korfura,egy napra Lefkadara is átmentünk,aztán az Acheron,Zalongo.../Parga egy különlegesen hangulatos város,mi nagyon-nagyon jól éreztük magunkat a 12 nap során!
Neked is biztosan kellemes élményeid lesznek,ezt kívánom!
Marcsi
  Kvalcsi | #96618 Üzenet | 2009-04-27 14:57:01 | Válasz a #96606. hsz-ra Előzmény #96606
Szia Bogatada!

Az aktuális árakról itt tedd fel a kérdést!

http://www.hellasz.hu/forum/vi.....&start=300
  Meritre | #96637 Üzenet | 2009-04-27 15:18:52 |
Sziasztok!

Az idén egy teljesen magyar utazási iroda is megjelent Pargaban. A nevük Walter Travel. Az apartmanjaik nem kint a fenében vannak messze a várostól vagy a strandtól hanem bent a városban. Saját busszal utaztatnak így természetesen a söfőrök magyarok. A kinti idegenvezetőjük egy magyar lány aki Pargaba ment férjhez úgyhogy ismeri a várost és az ottani helyzetet embereket és természetesen beszél görögül. Akit érdekel az nézzen utána www.waltertravel.hu oldalon!
  Juditella | #96735 Üzenet | 2009-04-27 21:00:34 | Válasz a #96566. hsz-ra Előzmény #96566
josza! Nem lehet a kedvem olyan könnnyen elvenni,hisz a fél világot beutaztam már, bár mindig Görögorszánál kötök ki, mert egyszerüen imádom. De a jó és rossz vélemények megtanitják az embert arra, hogy mindenre felkészüljön és tudja élvezni a jó dolgokat. Nagyon sok információhoz jutottam eddig is a forumon keresztül és bizom benne, hogy az utazásig még több is lesz. =Pozitiv gondolgodás- akkor és ott nézd azt a csodát, ami soha többé ugyanugy nem tér már vissza.= nekem ez a felfogásom. De lassan jönnek a forumban a szép élmények is és meg van a Thomas villa , ha igaz! Üdv Juditella
  Juditella | #96738 Üzenet | 2009-04-27 21:10:06 |
lililuca! Köszi az infot nagyon gyoran válaszoltál- megfogadoma tanácsodat. Először mi is a Zachariasba szerettünk volna foglalni, de már nem volt hely, igy kerültünk a Thomasba., néhány kép alapján nem tünik rosznak, Az is tisztázódott, hogy két Thomas van és feripapa ezt egyból jelezte is a forumon. Remélem most már abiztosat is tudjuk a képek alapján. Junius 7-én indulunk és 13 éjszakát töltünk ott, ezt szeretnénk pihenéssel és jo néhány kirándulással eltölteni, több strandot megnézni, és ahogy olvasom inkább önállóan megszervezni a fakultativ programokat. Bár én már voltam Korfun, de a fővárost szivesen megnézném mégegyszer, és a szigeteket sem hagyom ki.Este séte a városban- mit javasolsz még?
  Lililuca | #96795 Üzenet | 2009-04-28 08:49:49 | Válasz a #96738. hsz-ra Előzmény #96738
Szia Juditella!

Hát mi a fakultatívon a sétákon,fürdésen és a jó nagy evésen kívül mást nem nagyon csináltunk!Tavaly mi kaptunk 3nap bónuszt az Aeolustól...
Utazás előtt 2héttel mondták, hogy nem 15nap/13éjt leszünk hanem 18/15-öt...Képzelheted! Először tök megijedtünk, hogy ez rengeteg idő aztán mikor ott voltunk végül is örültünk, hogy így alakult.... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Kár, hogy nem tudtatok a Zachariasba menni mert jó hely de gondolom a Thomas is az lesz bár azt nem ismerem mert idén van először a kínálata közt...A Zacharias olyan 800m-re van a központtól a Thomas pedig 1000m
Nekem még jól is esett az a séta és nem tűnt hosszúnak....Végül is csak 200m-rel kell többet sétálnotok ...az meg nem sok különbség... icon_biggrin.gif Remélem nagyon jól fogjátok magatokat érezni...
  Juditella | #96974 Üzenet | 2009-04-29 00:00:39 | Válasz a #96795. hsz-ra Előzmény #96795
Köszi az infot. Már nagyon sok jó ötletet kaptam tőled is, Én szeretnék a fakultativokon részt venni. Paxos szigetér Antipaxos Az Acheron folyó. Korfun már jártam, de a fővárost mégegyszer megnézném. A forumon is azt olvasom, hogy a kikötőből mennek hajók, nem biztos hogy acsoportos utat kell választani, pláne, ha nem magyar nyelvü az idegenvezető.. Neked mi a tanácsod? Azt, hogyan kell érteni, hogy kishajóval is körbe lehet a Pargaszt utazni ugy , hogy egy.-egy strandrészre elmenni- egyik nap? Vlyon napernyyőt lehet a buzszon vinni? Én busszal mégg mindig vittem magammal, mert két-három órára nem érdemes napágyat, napernyőt bérelni.
  Szunyi | #96989 Üzenet | 2009-04-29 08:50:05 |
Korfura menjetek át robogóval! Nagyon jó kis szerpentines, tengerparti út visz odáig Parga-tól. Hangulatos napi program!
  Lililuca | #96991 Üzenet | 2009-04-29 09:02:46 | Válasz a #96974. hsz-ra Előzmény #96974
Szia Juditella!

Vannak kis motoros hajók (csónakok) amik a kikötőből mennek és elvisznek azt hiszem a lichnos-ra meg még talán máshová is...mi azt nem próbáltuk ezért nem tudok erről sokat mondani..nem tudom mennyiért vihetnek el...
de az indulási időpontok ki vannak írva ott a kikötőben...úgy hívják, hogy vizitaxi..
  Szunyi | #97000 Üzenet | 2009-04-29 09:32:02 |
Szunyi írta:
Korfura menjetek át robogóval! Nagyon jó kis szerpentines, tengerparti út visz odáig Parga-tól. Hangulatos napi program!

Mármint a kikötőig, ahonnan átkompozhattok! Így gondoltam! breakage       .gif icon_lol.gif
  Szunyi | #97001 Üzenet | 2009-04-29 09:33:33 | Re:
lililuca írta:
Szia Juditella!

Vannak kis motoros hajók (csónakok) amik a kikötőből mennek és elvisznek azt hiszem a lichnos-ra meg még talán máshová is...mi azt nem próbáltuk ezért nem tudok erről sokat mondani..nem tudom mennyiért vihetnek el...
de az indulási időpontok ki vannak írva ott a kikötőben...úgy hívják, hogy vizitaxi..

Lichono, Valtos.... - a távolságtól függ az ára. Ha jól emlékszek akkor olyan 3-5 Euro
  Szunyi | #97004 Üzenet | 2009-04-29 10:08:36 |
Mint egy normál taxizás itthon, kb annyiba kerül! Annyit meg csak megér! icon_smile.gif
  Gregorius26 | #97056 Üzenet | 2009-04-29 15:33:50 |
Sziasztok!

Ma megyek előleget fizetni a Toptoursba itt Szegeden, elvileg a Mimis apartmanba mennénk újdonsült feleségemmel július 17-től 30-ig. Még soha nem voltunk Görögországban, ezért érdekelne pár dolog:
megéri-e autót bérelni, érdemes-e élelmiszert vinni, vagy megfizethető ott? Esetleg van-e valaki, aki hasonló időpontban utazik oda busszal?
Nagy várakozások vannak bennünk, a képek alapján gyönyörű hely. Mondjuk a mérce magas, mert tavaly Isztrián voltunk, s az valami csoda.
Üdv mindenkinek!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 230 231 232 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu