Szia
a telefonszamom 00 30 693 0377834 ide irom mert nincs benne semmi titkos hiszen ez az Ibuszos szolgalati mobilom
az iroda neve Culture Travel es a Sekeri 28 a falu kozepen van az Alpha Bank es a pekseg mellett.A tuti az ha amikor elhagyjatok Napfliont hivtok engem es akkor" levadaszlak" benneteket az utszelrol
A navit jobb ha elfelejtitek aki elteved idefele az mind a GPS miatt teved el ezen a kornyeken az egesz egyszeruen megbizhatatlan.
Egy pontos autosterkeppel sokkal tobbre mentek.
Udv
Kriszta
nagy dilemmában vok,hogy visszamenjek Tolora vagy menjek v.mi új helyre idén ősszel? Tavaly kimaradt Hydra,amit nagyon dícsértek meg tuti jó idő lenne:) de akkor sem tudom..
köszönöm a választ. A hellenic seeways menetrendjét megnéztem, próbálgattam az online foglalást az oda vissza csak próba szinte, de oda vissza csak akkor ad választ, ha az odaút pl 24-én van és a visszaút csak pl. 25-én azaz a rákövetkező napot engedi megandni. Ezért kérdezem, hogy Ermione kikötőjében tudtatok -e venni oda vissza jegyet Ermione és Hydra között, vagy Ermioneben megvettétek Hydrára pl a 11 körül induló hajóra csak oda és Hydrán vettétek meg a jegyet a vissza útra pl az 5 óra után indulóra?
Kocsival voltatok? Ha igen, van néhány hasznos ötleted, tapasztalatod, tankolási , pihenési helyek, mire ügyeljünk, mennyi idő alatt tudtatok leérni?
Kriszta, köszönöm én is a számodat, ha nem találnánk oda, mert ezek szerint GPS elfelejthető, hívhatunk mi is?
Csenge
Sünicipő nekünk is csak a sziklás résznél kellett, mert ott rengeteg süni volt, de máshol nem használtuk mi sem. Viszont szerintem megéri merülni, nagyon szép halacskákat láttunk, meg egy nagy doboz kagylót és süniházat hoztunk haza.
Nem nekem szólt az üzenet, de én is tudok segíteni, esetleg megerősíteni az infókat. Két hete mi is megtettük így az utat.
1. Ermioniba a főúton menjetek, ne a rövidebb hegyen keresztül vezető úton, mert nem fogjátok bírni gyomorral.
2. az út Tolóból 1,5 óra volt nekünk (kb. 75 km), de sztem számoljatok rá legalább 2-2,5 órát, mert még jegyet is kell venni
3. Ermioniba beérve nem fogtok tudni eltévedni, mert egyenesen a kikötőbe visz az út, ott van a komptársaság irodája is, ahol 9,5 EUR a jegy Hydra-ra, és érdemes megvenni a visszaútra is (10.10-kor indul a komp oda, vissza pedig mi a 15.45-össel jöttünk, de van este 7 körül is)
4. a szárnyashajó nagyon jó, bár én egy kicsit megijedtem, amikor megláttam a sok hányásra kikészített zsacskót a hajó belsejében, de szerencsére nem kellett használni (olyan volt, mint egy nagyobb kompon utazni, csak 3x gyorsabb)
Szerintem összességében nagy élmény így menni...megbánni tuti nem fogjátok, sokkal olcsóbb, mellesleg szabadabbak lehettek az időtök tekintetében!
nagy dilemmában vok,hogy visszamenjek Tolora vagy menjek v.mi új helyre idén ősszel? Tavaly kimaradt Hydra,amit nagyon dícsértek meg tuti jó idő lenne:) de akkor sem tudom..
Szia, hát Hydra-t szerintem látni kell (lásd topikjában a képeket pl)
de akkor már úgy érdemes, hogy több napra menni.
Vagy neked még jó lenne a körutazás ha idén is lesz az megáll Tolóban is pár napra és akor is el lehet menni. Legalábbis tavaly ha jól tudom így volt.
Vagy gyere velünk jó kis Last Minute-kat nézni pl Pragára két hétre 40-50 ezerért busszal (ez még főszezoni ár!)
Nem nekem szólt az üzenet, de én is tudok segíteni, esetleg megerősíteni az infókat. Két hete mi is megtettük így az utat.
1. Ermioniba a főúton menjetek, ne a rövidebb hegyen keresztül vezető úton, mert nem fogjátok bírni gyomorral.
2. az út Tolóból 1,5 óra volt nekünk (kb. 75 km), de sztem számoljatok rá legalább 2-2,5 órát, mert még jegyet is kell venni
3. Ermioniba beérve nem fogtok tudni eltévedni, mert egyenesen a kikötőbe visz az út, ott van a komptársaság irodája is, ahol 9,5 EUR a jegy Hydra-ra, és érdemes megvenni a visszaútra is (10.10-kor indul a komp oda, vissza pedig mi a 15.45-össel jöttünk, de van este 7 körül is)
4. a szárnyashajó nagyon jó, bár én egy kicsit megijedtem, amikor megláttam a sok hányásra kikészített zsacskót a hajó belsejében, de szerencsére nem kellett használni (olyan volt, mint egy nagyobb kompon utazni, csak 3x gyorsabb)
Szerintem összességében nagy élmény így menni...megbánni tuti nem fogjátok, sokkal olcsóbb, mellesleg szabadabbak lehettek az időtök tekintetében!
Üdv,
Melinda
Szia
Lehet, hogy reggel van, de nem teljesen értem miért is sokkal olcsóbb így?
Ha jól számolom 20 körül van oda vissza a jegy és akkor benzint, kocsiüzemeltetést-esetleg kocsibérlést, parkolást nem számoltam.
Meg ha már elmentek kocsival miért csak szűk 3 órát mentetek át ami alig több mint a hajós úton. Ennek nem látom olyan sok értelmét akkor már érdemes lenne több időre átmenni szerintem.
Azt aláírom, hogy Ermioni-ba eljutni is egy élmény, de hajóval is az, legalábbis a nyitott legfelső fedélzetessel biztosan, ahol akár előre is le lehet ülni a és az esetleg megjelenő delfineket gyönyörű vitorlásokat vagy csak a tájat nézni.
Szia
Kosta egy kis kikoto talan azert nem talalod .
Ha valaki csak Spetsesre akar menni akkor annak megeri Kostabol menni hiszen a vizitaxi 10 euroert a komp kb.4 Euroert viszi at az embert a szigetre.
Viszont csak Spetses szerintem nem er meg egy napot.
Hydrara Ermionibol lehet atmenni oda vissza 20 Euro per fo + lemenni Ermioniba tehat ahogy Breki is irta nem sokkal olcsobb mintha az ember Tolobol hajoval megy.
Persze ez izles kerdese en peldaul mindig nagyon elvezem a hajokazast
Hydrara foleg akkor amikor delfineket is latunk.
A legjobb az ha amikor megerkeztek bejottok es akkor szemelyesen meg tudjuk beszelni hogy nektek melyik lehetoseg a legjobb.
Udv
Kriszta
Nem kívánok kötözködni, csupán segíteni próbáltam. Számomra sokkal élvezetesebb volt így eljutni a szigetre, mint egy hajón telezsúfolva magyarokkal, időnket megszabva. És igazad van, az márcsak mellékes, hogy jóval olcsóbban jön ki az ember. Természtesen mindenki maga dönti el, hogyan kíván eljutni Hydrára.