#1137142009-08-11 19:14:22 Válasz a #113693. hsz-ra
krisztakriszta, köszönöm a gyors, pontos, tökéletes tájékoztatást!
(És mivel végigolvastam a topikot -nem kevés nap alatt -, a "gyertek be hozzánk" rögtön érthető volt )
További szép napot mindenkinek!
Kedves Kriszta,
már nagyon készülünk az útra és újabb kérdés merült fel. Talán tudsz segíteni. A DEMOS-val szemben állítólag van egy mosoda. Van információd, hogy működik-e még és hogy mennyi 1 mosás?
Köszönöm szépen !
Csenge
#1137712009-08-12 08:54:36 Válasz a #113759. hsz-ra
Szia
Nem a Demosszal szemben hanem a Dimitra apartmanhazzal szemben es mellett van mosoda egy mosas 5 Euro (ha csak nem emeltek tel ota)
es max. 8 kg. ruha fer a gepbe ha szarittatni is akarod akkor 10 Euro.
Nem onkiszolgalo , otthagyod a ruhat es aznap delutan vagy masnap keszen visszakapod.
Udv
Kriszta
Ma jöttünk haza Toloból Nagyon jól éreztük magunkat, Tolo csodás hely, nem bántuk meg egy másodpercig sem, hogy ezt választottuk idén. 23 óra volt oda és hazafelé is az út, nagyon szerencsénk volt a határokon. Az Apollonos idegenvezetővel, Vaszilisszel is minden rendben volt, nagyon segítőkész, mindenben segített.
Ha valamire kíváncsiak vagytok, akkor szívesen válaszolok.
felmerült egy újabb kérdés. Régebbi levélben írta Kriszta, hogy Kostaból lehet Spetsesre átmenni. Próbáltam a kikötőt a www.greekferries.gr oldalon megtalálni, hogy mely társaság megy oda, de így hogy Kosta, Costa nem találtam semmit. Menetrendet akartam megnézni. Tudja valamelyikötök, hogy milyen név alatt találhatom meg, hogy onnan mikor mennek át Spetsesre hajók.
Másik kérdésem, hogy most látom, hogy Krisztáéktól veszem át a kulcsot. A GPS-be beírtam, hogy Sekeri 28, de így nem találja. Van esetleg más írásmódja. Bár biztos nem nehéz megtalálni.
Süni témában kérdezném Baracktól mint friss élményestől, hogy vannak sünik Toloi vízben vagy nem. Ajánlatos-e most még beszereznem gyorsan süni ellenes cipőt a kisgyereknek?
Köszönöm! Csenge
Csenge
#1140182009-08-13 13:23:29 Válasz a #113976. hsz-ra
Szia Csenge
2 hete jöttünk haza , mi is voltunk saját szervezésben Hydra-n, szerintem Spetsesre Porto Heliből lehet átmenni. Hellenic Seaways.gr oldalon mindent meg tudsz nézni (indulás, árak stb). Az irodát könnyen megtalálod a főutcán a nagy kanyar után kb.100m a jobboldalban ki lesz irva. Süncipőt mi nem használtunk nem kellett, voltunk olyan helyen búvárkodni ahol kell de ott meg volt békatalp:)
üdv: Szeffi
#1140202009-08-13 13:34:26 Válasz a #113771. hsz-ra
Krisztakriszta!
Az IBUSZ-tól Emailben megkaptam a Vouchert és a tályékoztatót.
Kellemesen elmosódott a szöveg. Azt azért látom, hogy Kuturtravel és Kriszta. azt hiszem rólad( rólatok) van szó. De a telefonszámodat nem tudom kihámozni, pedig jó lenne. Kocsival érkezem. Az én autóm nem olyan mint az iroda busza hogy már magától is megállaz iroda előtt.
Légyszíves ha tudod köld el privibe.
Előre is köszi: Zsolt
Sziasztok, indulás előtti pihegés zajlik, fele család filmet néz, a másik fele alszik - felkészülés a vezetésre, harmadik fele ennivalót készít (ez volnék én, közben netezek). Este hét-fél nyolc körül indulunk, 25-e tájékán jövünk haza (attól függ mennyit akar még a társaság más helyen tölteni). Utána jelenkezem.
A vouchert mi is megkaptuk, negyedik telefon után ideért, a címen pedig Korfu-Sidari volt, Eleana apartmannal. Kicsit sem téptem a hajam, bő két óra múlva megérkezett a kézzel javított változat. Ági, állítólag jelezni fogják felétek a hibát.
Hát legfeljebb a tengerparton csövezünk... Mindegy, egy a lényeg a tenger és a görög levegő!