Sziasztok!
Új vagyok itt az oldalon, viszont a görögimádatom már régi...
Márta!
Én voltam a Sarti Beach Hotel apartmanjában, 2008-ban.
Hibátlan volt, talán a klíma kellett volna, de más negatívumot nem tudok mondani. (azt hiszem azt meg lehet igényelni)
Olvasom, hogy már januárban le kell foglalni a szállást......ez nekem azért ilyen érdekes, mert idén 2db 4fős apartmant szeretnék foglalni, lehetőleg olyat, amik egymás mellett vannak.
Sarti-Beachen lévők érdekelnek leginkább, de még nem döntöttem.
És nem is vagyok nagyon képben melyik apartmanok vannak ott...???.......
Segítenétek?
Gondolom a Sarti B. ap.-kívül más ap-ok is vannak mert különböző irodának más-más házai vannak.Érdemes a sarti szálláshelyek honlapon nézelődni mert térképen vannak jelölve az apartmanok. Mi a Dias Z. megyünk és már ki van fizetve. Nincs véletlenül az ap. belső képed ?
Azt nem tudtam hogy a földszinten vannak a szobák... Bár tavaj is a földszinten voltam és az erkély is nyitott volt... Ennek ellenére nem volt semmi gond, úgy sem igen voltam otthon Folyton csavarogtam
Sziasztok! Szia forgob!
A Grandtoursnál lévő Sarti Holiday Apartman a tengerparthoz közel van és vannak benne/most még/ egymás mellet lévő sz Aabad szobák.Itt egy link amin megnézheted:http://www.grandtours.hu/apartman.php?apartman_id=13&muvelet=on
ez egy online foglalásos térkép,egymás mellet lévő,tengerre néző, saját erkélyes szobák:1.em A7 A8 A9 A10 igaz 10% felárral. Remélem egy kicsit tudtm segíteni.
Köszönöm szépen, én is valami olyasmit tudok, hogy az ófalu részen található az általam lefoglalt Paris apartman
Na majd kiderül, bár nagyon nem aggódom, lévén úgy sem tartózkodom sokat az apartmanban
Nálunk azért esett ki a Paris mert a fszt.-en vannak, csak azt nem tudom ki van az emeleten. De azt is tudjuk, hogy másik épület is van amit így hívnak. A lényeg a part ! és a tenger !