Köszönöm szépen a válaszokat. Egyetértek veletek a tisztasággal kapcsolatban. Nekem még az fontos, hogy legyen egy kis erkély, ahova ki lehet ülni reggelizni.
Laperla!
Mi is augusztus 17.-től megyek a Walterral, csak mi a Mimisben szállunk meg.Busszal, egyénileg, vagy repülővel mentek?
Ha busszal, akkor együtt utazunk!!
Levagyok nyügőzve, ugye az aeolusal megyünk pargaba , és felhívtakl minket hogy jár nekünk a nászutas kedvezmény, 5% ugyan de jár.
Mondta a hölgy hogy ezt tényleg oda tudja adni egy szándék nyilatkozatot kell küldeni nekik ami azt jelenti hogy tényleg házasodunk és az anyakönyv vezető adja ki . Mondtam neki erre hogy akkor lemondunk róla mert ez csütörtökön volt és még pénteken be kellett volna vinni a szerződéshez . Kérdeztem hogy esküvő után nem jó az még 3 hét és akkor már megvan az anyakönyvi kivonat mondta az nem jó.
Oké akkor lemondok róla. Erre pénteken beszélt a párommal és mondta ha hétfőig elintézzük addig opcióba teszi nekünk a szállást. Ma reggel anyakönyv vezető megküldte a papírt délután beviszem nekik de már hívtuk hogy megvan. Nagyon kedves volt és mondta hogy örül neki.
A story lényeg annyi hogy az Aeolus egy jó , kedves, emberbarát iroda és ajánlom mindenkinek.
Ja igen és megkértem őket ha lehet emeleti szobánk legyen erre a hölgy beírta a papírjainkba hogy nászutasok vagyunk és emeleti szobát osszanak ránk.
Nagyon kellemeset csalodtam köszönöm szépen Aeolus,
Bocsi tudom nem igazán ebbe a topikba illik és bocsi hogy kicsit hosszú hozzá szólás lett.
Levagyok nyügőzve, ugye az aeolusal megyünk pargaba , és felhívtakl minket hogy jár nekünk a nászutas kedvezmény, 5% ugyan de jár.
Mondta a hölgy hogy ezt tényleg oda tudja adni egy szándék nyilatkozatot kell küldeni nekik ami azt jelenti hogy tényleg házasodunk és az anyakönyv vezető adja ki . Mondtam neki erre hogy akkor lemondunk róla mert ez csütörtökön volt és még pénteken be kellett volna vinni a szerződéshez . Kérdeztem hogy esküvő után nem jó az még 3 hét és akkor már megvan az anyakönyvi kivonat mondta az nem jó.
Oké akkor lemondok róla. Erre pénteken beszélt a párommal és mondta ha hétfőig elintézzük addig opcióba teszi nekünk a szállást. Ma reggel anyakönyv vezető megküldte a papírt délután beviszem nekik de már hívtuk hogy megvan. Nagyon kedves volt és mondta hogy örül neki.
A story lényeg annyi hogy az Aeolus egy jó , kedves, emberbarát iroda és ajánlom mindenkinek.
Ja igen és megkértem őket ha lehet emeleti szobánk legyen erre a hölgy beírta a papírjainkba hogy nászutasok vagyunk és emeleti szobát osszanak ránk.
Nagyon kellemeset csalodtam köszönöm szépen Aeolus,
Bocsi tudom nem igazán ebbe a topikba illik és bocsi hogy kicsit hosszú hozzá szólás lett.
Szia!
Szerintem a létező leg balfa..abb iroda, amivel valaha is kapcsolatban álltam! De kinek a pap, kinek a ....!
Szia Valcsi,
igen igazad van, már én is jártam hasonló cipőben, amikor teljesen kiakadtam, hogy mi a francot keres ez az "idegenvezető" az adott helyen! fogalma sem volt semmiről, sőt mindenkit óva intett attól, hogy magától szervezzen kirándulásokat. a helyi vezetési stílusra hivatkozva, az autóbérlést kimondottan nem ajánlotta. persze ők elvisznek minden szép helyre, csak fizess!!! duplát, vagy triplát, mint amennyiből magának kihozza az ember.
Mi is busszal megyünk a párommal és a kisfiúnkkal.
A Mimis apartmanba szerettünk volna menni, de abban már nem volt hely.
Azért lett volna az jobb, mert közelebb van a tengerhez és a központhoz is.
Sziasztok!
Mi is Pargára készülünk a nyáron. Tudja valaki, hogy mennyiért lehet autót, robogót bérelni??? Július közepén már elég meleg a tenger??
Judit
hadiandi! Abban igazad van, hogy nem tudsz ugy felkészülni a fakultativra, mint egy magyar nyelvű idegenvezető. Da ez aeolusnak tőbbszór szlvák és angolnyelvü idegenvezetőjük va, egyokból sem értek két miongatnál többet. Ha vannak idősebb utasok, azok két három nap mulva már megszólalnak magyarul- tudnak- akkor semmi gáz. Da ha nem akkor talán minegy ha önállóan szervezzük a fakultativokat, kivéve talán Korfut a főváros, mert ott igen könnyen el lehet tévedni, NBár néhány éve mi bérelt autóval mntünk, és még az autót is sikerült megtaláknunk! Ha van ötleted kérlek irjál Üdv Juditellaó
Én minden utazás előtt alaposan felkészülök. mint itt sokan, akinek van rá ideje. mindig megnézem, mit ajánl az utazási iroda. mindig megveszem az aktuális helyhez kötőtő utikönyvet. és ezeket az oldalakat olvasom és jegyzetelek. mire elérkezik az utazás, már mindent tudok, mit szeretnék látni. én már csak a hajókirándulásokra veszem igénybe az utazási irodát. ha nem tudom egyedül megoldani. de már erre is volt ellenpélda remélem segítettem kicsit.
Elionatri. Részben van csak van igazad, ugyanis nálunk Győrben is hirdetnek ilyet, csak Ők most nyitottak, Barátságos az áruk ez igaz. Én junius 7-én indulok és junius 22-én /13 éjszaka/ indulok vissza. az aeolusszal. Én tavaly is meg voltam velük elégedve minden szempontból. AZ árban még az is benne volt, hogy mikrobussazl vittek al Győrből a Pozsonyi reptérre, és ugy vissza is. Igy kényelmes volt, háztól-házig. Most is igy lesz Pozsonyból jön a busz és Győrben szállok fel vissza ugyan igy. Nem tudom milyen háttere van ennek az uj utazásui irodának, de az biztos a Zakariás ap-ban azért nem volt hely ,mert Ők foglalták le, hisz Bosszuságomra, én is oda akartam menni.Az autópály elkészült, ezt a Forumosoktól olvastam.Üdv Juditella