Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 3571
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Laperla
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#99790 Üzenet linkje2009-05-17 20:28:41  Válasz a #99706. hsz-ra

Köszönöm szépen a válaszokat. Egyetértek veletek a tisztasággal kapcsolatban. Nekem még az fontos, hogy legyen egy kis erkély, ahova ki lehet ülni reggelizni. icon_smile.gif
# 3572
Bogatada
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#99822 Üzenet linkje2009-05-18 07:26:22 

Sziasztok!

Laperla!
Mi is augusztus 17.-től megyek a Walterral, csak mi a Mimisben szállunk meg.Busszal, egyénileg, vagy repülővel mentek?
Ha busszal, akkor együtt utazunk!!

# 3573
Ruzsi83
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#99842 Üzenet linkje2009-05-18 09:42:55 

Sziasztok

Levagyok nyügőzve, ugye az aeolusal megyünk pargaba , és felhívtakl minket hogy jár nekünk a nászutas kedvezmény, 5% ugyan de jár.
Mondta a hölgy hogy ezt tényleg oda tudja adni egy szándék nyilatkozatot kell küldeni nekik ami azt jelenti hogy tényleg házasodunk és az anyakönyv vezető adja ki . Mondtam neki erre hogy akkor lemondunk róla mert ez csütörtökön volt és még pénteken be kellett volna vinni a szerződéshez . Kérdeztem hogy esküvő után nem jó az még 3 hét és akkor már megvan az anyakönyvi kivonat mondta az nem jó.
Oké akkor lemondok róla. Erre pénteken beszélt a párommal és mondta ha hétfőig elintézzük addig opcióba teszi nekünk a szállást. Ma reggel anyakönyv vezető megküldte a papírt délután beviszem nekik de már hívtuk hogy megvan. Nagyon kedves volt és mondta hogy örül neki.
A story lényeg annyi hogy az Aeolus egy jó , kedves, emberbarát iroda és ajánlom mindenkinek.
Ja igen és megkértem őket ha lehet emeleti szobánk legyen erre a hölgy beírta a papírjainkba hogy nászutasok vagyunk és emeleti szobát osszanak ránk.
Nagyon kellemeset csalodtam köszönöm szépen Aeolus, icon_biggrin.gif
Bocsi tudom nem igazán ebbe a topikba illik és bocsi hogy kicsit hosszú hozzá szólás lett.
icon_lol.gif

# 3574
Szunyi
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#99906 Üzenet linkje2009-05-18 14:26:25 

ruzsi83 írta:
Sziasztok

Levagyok nyügőzve, ugye az aeolusal megyünk pargaba , és felhívtakl minket hogy jár nekünk a nászutas kedvezmény, 5% ugyan de jár.
Mondta a hölgy hogy ezt tényleg oda tudja adni egy szándék nyilatkozatot kell küldeni nekik ami azt jelenti hogy tényleg házasodunk és az anyakönyv vezető adja ki . Mondtam neki erre hogy akkor lemondunk róla mert ez csütörtökön volt és még pénteken be kellett volna vinni a szerződéshez . Kérdeztem hogy esküvő után nem jó az még 3 hét és akkor már megvan az anyakönyvi kivonat mondta az nem jó.
Oké akkor lemondok róla. Erre pénteken beszélt a párommal és mondta ha hétfőig elintézzük addig opcióba teszi nekünk a szállást. Ma reggel anyakönyv vezető megküldte a papírt délután beviszem nekik de már hívtuk hogy megvan. Nagyon kedves volt és mondta hogy örül neki.
A story lényeg annyi hogy az Aeolus egy jó , kedves, emberbarát iroda és ajánlom mindenkinek.
Ja igen és megkértem őket ha lehet emeleti szobánk legyen erre a hölgy beírta a papírjainkba hogy nászutasok vagyunk és emeleti szobát osszanak ránk.
Nagyon kellemeset csalodtam köszönöm szépen Aeolus, icon_biggrin.gif
Bocsi tudom nem igazán ebbe a topikba illik és bocsi hogy kicsit hosszú hozzá szólás lett.
icon_lol.gif

Szia!
Szerintem a létező leg balfa..abb iroda, amivel valaha is kapcsolatban álltam! De kinek a pap, kinek a ....!

# 3575
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#99916 Üzenet linkje2009-05-18 16:01:16 

# 3576
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Hadiandi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
420 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#100098 Üzenet linkje2009-05-19 12:16:16  Válasz a #99419. hsz-ra Előzmény #99419

Szia Valcsi,
igen igazad van, már én is jártam hasonló cipőben, amikor teljesen kiakadtam, hogy mi a francot keres ez az "idegenvezető" az adott helyen! icon_sad.gif fogalma sem volt semmiről, sőt mindenkit óva intett attól, hogy magától szervezzen kirándulásokat. a helyi vezetési stílusra hivatkozva, az autóbérlést kimondottan nem ajánlotta. persze ők elvisznek minden szép helyre, csak fizess!!! icon_evil.gif duplát, vagy triplát, mint amennyiből magának kihozza az ember.

# 3577
Laperla
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
8 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#100139 Üzenet linkje2009-05-19 14:10:38  Válasz a #99822. hsz-ra Előzmény #99822

Szia Bogatada!

Mi is busszal megyünk a párommal és a kisfiúnkkal.
A Mimis apartmanba szerettünk volna menni, de abban már nem volt hely. icon_cry.gif
Azért lett volna az jobb, mert közelebb van a tengerhez és a központhoz is.

# 3578
Judit30
Aktív fórumos
Aktív fórumos
61 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#100349 Üzenet linkje2009-05-20 15:57:56 

Sziasztok!
Mi is Pargára készülünk a nyáron. Tudja valaki, hogy mennyiért lehet autót, robogót bérelni??? Július közepén már elég meleg a tenger??
Judit

# 3579
Hadiandi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
420 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#100365 Üzenet linkje2009-05-20 18:16:00  Válasz a #100349. hsz-ra Előzmény #100349

A tenger annyira meleg lesz szerintem, hogy nem is lesz szükségetek autóra icon_lol.gif ki sem akartok majd jönni icon_wink.gif
# 3580
Juditella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
110 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#100374 Üzenet linkje2009-05-20 18:32:46 

Gyors kérdés A Forum még Nei Pori szerepel uticélul, szeretném, ha ki lehetne javitani Parga junus 7-re. Tud valaki ebben nekem segiteni ,? Köszi.
# 3581
Hadiandi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
420 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#100377 Üzenet linkje2009-05-20 18:38:05  Válasz a #100374. hsz-ra Előzmény #100374

utazólistába menj be ujra (bejelentkezés után) és egyszerűen javítsd át icon_confused.gif szerintem. próbáld meg.
# 3582
Juditella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
110 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#100393 Üzenet linkje2009-05-20 19:16:09  Válasz a #99277. hsz-ra Előzmény #99277

hadiandi! Abban igazad van, hogy nem tudsz ugy felkészülni a fakultativra, mint egy magyar nyelvű idegenvezető. Da ez aeolusnak tőbbszór szlvák és angolnyelvü idegenvezetőjük va, egyokból sem értek két miongatnál többet. Ha vannak idősebb utasok, azok két három nap mulva már megszólalnak magyarul- tudnak- akkor semmi gáz. Da ha nem akkor talán minegy ha önállóan szervezzük a fakultativokat, kivéve talán Korfut a főváros, mert ott igen könnyen el lehet tévedni, NBár néhány éve mi bérelt autóval mntünk, és még az autót is sikerült megtaláknunk! Ha van ötleted kérlek irjál Üdv Juditellaó
# 3583
Hadiandi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
420 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#100404 Üzenet linkje2009-05-20 19:28:07  Válasz a #100393. hsz-ra Előzmény #100393

Én minden utazás előtt alaposan felkészülök. mint itt sokan, akinek van rá ideje. mindig megnézem, mit ajánl az utazási iroda. mindig megveszem az aktuális helyhez kötőtő utikönyvet. és ezeket az oldalakat olvasom és jegyzetelek. mire elérkezik az utazás, már mindent tudok, mit szeretnék látni. én már csak a hajókirándulásokra veszem igénybe az utazási irodát. icon_rolleyes.gif ha nem tudom egyedül megoldani. de már erre is volt ellenpélda icon_lol.gif remélem segítettem kicsit.
# 3584
Hadiandi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
420 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#100406 Üzenet linkje2009-05-20 19:29:48  Válasz a #100393. hsz-ra Előzmény #100393

nem sikerül kijavítani az uticélodat? icon_sad.gif
# 3585
Juditella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
110 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#100415 Üzenet linkje2009-05-20 19:43:41  Válasz a #99686. hsz-ra Előzmény #99686

Elionatri. Részben van csak van igazad, ugyanis nálunk Győrben is hirdetnek ilyet, csak Ők most nyitottak, Barátságos az áruk ez igaz. Én junius 7-én indulok és junius 22-én /13 éjszaka/ indulok vissza. az aeolusszal. Én tavaly is meg voltam velük elégedve minden szempontból. AZ árban még az is benne volt, hogy mikrobussazl vittek al Győrből a Pozsonyi reptérre, és ugy vissza is. Igy kényelmes volt, háztól-házig. Most is igy lesz Pozsonyból jön a busz és Győrben szállok fel vissza ugyan igy. Nem tudom milyen háttere van ennek az uj utazásui irodának, de az biztos a Zakariás ap-ban azért nem volt hely ,mert Ők foglalták le, hisz Bosszuságomra, én is oda akartam menni.Az autópály elkészült, ezt a Forumosoktól olvastam.Üdv Juditella
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 238 239 240 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu