Úgy várom már, hogy beinduljon a szezon, és menjenek nyaralni a többiek és jó sok infoval ellássanak bennünket, talán gyorsabban megy az idő is ha olvasgatjuk őket
Előszöris bocsi,hogy nem jelentkeztem odakint csak fele annyira sem volt kint internet mint reméltem!
Az elmúlt 2 hétröl annyit,hogy az időjárás egyre jobb! volt olyan nap,hogy 24-26 fok is volt!
A tenger még elég hűvös de langyos szél fúj napközben az Athos hegy felől.Este érdemes volt pulcsit felvenni mert akkor már elég hűvös volt.
A gyros evés is meghiusult mert jóformán semmi nincs nyitva még Sartin. A sárga super marketen és Sassossal szembeni bolton kívül nem nagyon volt más üzlet nyitva.Éppen csak ébredezik mindenki.
Ígértem képeket is! Amint feltöltöttem kirakom ide a linket!
Szia!
Kb. 4-5 percnyire lehet a két hely, sőt még az is sok szerintem (attól függ, milyen gyorsan lépdelsz ) és napágyas/kiülős helyek végig vannak a parton nagyjából, kivéve a foci/kosárpálya környékét. De előtte a nagy parkolónál is még van beachbar, utána pedig szintén ahogy elsétálunk a focipálya mellet..
sziasztok!Tudja esetleg valaki,hogy mennyi távolságra van a nagy sárga supermarket a Dina(Babinis) apartmantól?-Napernyő nyugággyal csak a központban van?-vagy a village részen is?
Kedves Borzi! Mi tavaly a legjobb gyrost az AVRA-ban ettünk )) 2 euró és akkor adag, hogy én párom is jól lakott vele! Nagyon finom!!!! már alig várom hogy újra ehessem! )
Pont azt beszéltük a párommal, hogy amikor megérkezünk lepakolunk és irány fürdeni - utána egy gyros és utána átadjuk magunkat a nyaralásnak )))
Az AVRA a nagy parkolótól befelé a központ felé az első vendéglő jobbra!
Én valószínűleg az autóbérlés mellett döntenék,elég kiszámíthatatlan a busz közlekedés,valamint kocsival akkor jöttök-mentek,amikor Ti szeretnétek.Sancho korábban írt már erről,Ők is Sartiról mentek át busszal Marmarasra.A piac egyébként szenzációsan jó,érdemes megnézni,isteni fenyőmézet lehet kapni Kb.13 óráig vannak kipakolva az árusok.
Jó tervezgetést,üdv: