Sziasztok! Olyat szeretnék kérdezni, hogy tavaly nekünk nagyon megtetszett Neos Marmaras és csütörtökön szívesen átmennénk a piacra, viszont egyénileg! Autó bérlésre gondoltunk, vagy esetleg tömegközlekedésre, mert motorral kettőnknek, plusz ha még veszünk valamit.... Ötletek?
Költségcsökkentés érdekében keresnénk 2 főt, akik szeretnének Görögországba eljutni.
Mi Toroniba megyünk, de útközben odafelé bárhol kiteszünk titeket, vagy Sartira is elviszünk.
Szállásunk június 29-július 5-ig van.
Így június 28-án indulnánk (Keleti országrész, de Pestig elmegyünk), ekkor vennénk fel titeket. Visszafelé július 6-án szombaton indulunk, ekkor szintén felkapunk titeket, és irány haza.
Nagy csomagterű, légkondis autó. Iráőnyár: kb. 20 e / fő
Sziasztok, véleményeket szeretnék kérni a Blue Sarti apartman alatti vendéglőről , milyenek ott az ételek és ott lehet e girost kapni?, Meg azt szeretném megkérdezni, hogy a Blu Sartitól milyen messze van a bolt?. Előre is köszönöm kellemes szép estét
Köszi szépen az infót és giros van? Mert sajna a pénztárcam miatt a drágább finomságokat nem engedhetem meg magamnak, habár nekem ez nem akkora probléma, mert imádom a girost
#2009662013-04-11 18:28:17 Válasz a #200881. hsz-ra
Szia Birsalma!
Mi tavaly szeptemberben voltunk két hetet Sartiban. Az Apollonnal mentünk. Az egyik csütörtökön, mert akkor van piac, a helyi távolsági busszal elmentünk Neos Marmarosba. A jegy oda-vissza 10,6 euro. volt. Reggel 7 órakor indult a busz, délután pedig 16 órakor vissza. Bőven elég ez az idő nézelődni. Neos Marmaros tényleg szép.
#2009682013-04-11 19:29:54 Válasz a #200947. hsz-ra
Szia Borzi! Ha szereted a giroszt Sartin bőven találsz majd jobbnál jobb helyeket, főleg a "fő" utcán és környékén benn a faluban. Nekem az Ovelixben készített ízlett a legjobban (Sarti Beach felől ha mentek balkézre a nagy parkoló után kb 150 méter). Érdemes kikpróbálni mindenhol. Üdv Lala
Szia Borzi! Ha szereted a giroszt Sartin bőven találsz majd jobbnál jobb helyeket, főleg a "fő" utcán és környékén benn a faluban. Nekem az Ovelixben készített ízlett a legjobban
Ez mind igaz, csak éppen az Ovelix kb. másfél kilóméterre van a Blue Sarti apartmantól...
Bár mindig azt mondjuk, hogy Sartin nincsenek távolságok, de ha valaki kisgyerekkel megy, akkor az apartmanja közelében lévő helyeket igyekszik feltérképezni.
Én valószínűleg az autóbérlés mellett döntenék,elég kiszámíthatatlan a busz közlekedés,valamint kocsival akkor jöttök-mentek,amikor Ti szeretnétek.Sancho korábban írt már erről,Ők is Sartiról mentek át busszal Marmarasra.A piac egyébként szenzációsan jó,érdemes megnézni,isteni fenyőmézet lehet kapni Kb.13 óráig vannak kipakolva az árusok.
Jó tervezgetést,üdv:
Kedves Borzi! Mi tavaly a legjobb gyrost az AVRA-ban ettünk )) 2 euró és akkor adag, hogy én párom is jól lakott vele! Nagyon finom!!!! már alig várom hogy újra ehessem! )
Pont azt beszéltük a párommal, hogy amikor megérkezünk lepakolunk és irány fürdeni - utána egy gyros és utána átadjuk magunkat a nyaralásnak )))
Az AVRA a nagy parkolótól befelé a központ felé az első vendéglő jobbra!