Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 24 25 26 ... 800 801 802   >
Üzenet
  Kicsike | #6257 Üzenet | 2006-04-06 16:03:59 |
Kedves Rekuc! Ahhoz képest,hogy március 11-én még azt sem tudtad,hogy hol van Parália már elég magabiztosan adsz tippeket,tanácsokat. "gratulálok"
  Rekuc | #6258 Üzenet | 2006-04-06 16:23:58 |
Szia!
Most nem tom mi ezzel a probléma. amit egy csomó dolgok utánaolvastam stb... és amiben biztos vagyok azt leírom másoknak segítségképpen. Én is nagyon örülök amikor az én kérdéseimre válaszol vki. Abban pl biztos vok h van hûtõ az appartmanban, meg abban is hogy szeptben meleg van:)
És ha hazajöttem Paraliaról akkor meg még okosabb leszek:)
  Kriszta35 | #6260 Üzenet | 2006-04-06 17:14:05 |
Szia Kicsike!

Most mire jó a kötözködés?? Csak ezért légy szíves, ne írjál ebbe a topikba!!!!!!!!!!!!!! icon_evil.gif

Nagyon örülök, hogy Rekuc ennyire utána olvas a dolgoknak és segít azoknak akik még most nézelõdnek, és éppen Paralia lenne a célpontjuk.

A másik az ilyen tagok miatt pörög az oldal, és nem kell másnak a kedvét elvenni, a beszólásokkal!!! icon_idea.gif

Köszönettel:
  Kicsike | #6262 Üzenet | 2006-04-06 17:30:07 |
Rendben! De azért véleményem csak lehet,és azt hiszem ez nem kötözködés.
  Glika | #6265 Üzenet | 2006-04-06 20:32:32 |
Szija rekuc!érdeklõdnék, megkaptad-e a paraliai térképet? kivi vok rá, majd ha megvan lécci ne feledd elküldeni! elõre is köfke! icon_cool.gif
ban_judy@yahoo.com
ez itt ilyen _alulvesszõ izébizé icon_razz.gif csak nem láccik normálisan icon_smile.gif
  Rekuc | #6267 Üzenet | 2006-04-06 21:14:50 |
Szió Glika!
Nem felejtettelek el! Már 2 embertõl kértem térképet, de még egyikük sem küldte el. Amint megkapom továbbítom neked is feltétlenülicon_smile.gif
  Rekuc | #6268 Üzenet | 2006-04-06 21:19:47 |
Köszi Kriszta hogy így megvédtél!
Én sem értem az ilyen kötözködõket, ha rajtuk múlna csak állandó konfliktus meg vita lenne a forumokon. De szerencsére itt többségben van a kedves segítõkész ember. Hála sokaknak így én is sok - sok infoval indulhatok Paraliara. icon_smile.gif
  Rekuc | #6269 Üzenet | 2006-04-06 21:25:40 |
Tényleg Kriszta!
Most jutott eszembe hogy neked vannak katalógusaid az appartmanokról ugye? A multkor a Manosról raktál fel képet ami a belsejét is mutatja. De már csak a Nikosba tudtam foglalni (ott volt csak hely)
A nikosról nincs katalógusképed belülrõl is? vagy vmi infok esetleg??
  Glika | #6271 Üzenet | 2006-04-06 22:28:46 |
Na rekuc!intenziv keresgélésemben rátaláltam egy Paralia térképre, amirõl pont álmodoztam!
http://www.freeweb.hu/paralia/images/map_paralia_large.jpg
itt megtod nézni, és lementeni is...
jó, mi? muhahahaa icon_twisted.gif
  Rekuc | #6273 Üzenet | 2006-04-07 00:27:06 |
köszi Glika
  Glika | #6274 Üzenet | 2006-04-07 08:04:13 |
helyesbitek:
nem pont ilyenrõl álmodoztam, csak majdnem ilyenrõl... jobban megvizsgálva igazábol nemsok info van rajta icon_confused.gif üpihüpi...
mindenesetre jobb mint a semmi icon_eek.gif
  Eeraa | #6275 Üzenet | 2006-04-07 10:46:05 |
Kedves Rekuc icon_smile.gif

Nem tudom hogy írjam, hogy ne tûnjön kötözködésnek: a szálláshelyünk topicban, ahol kérdeztél az Alasitas apartmanról, leírtam arról és a Nikosról is a véleményemet. Szóval ha kérdezel, nem árt utána a válaszokat is utánaolvasni. A Nikosról még egyszer: koszos, és a hátsó apartmanok egy gazos kertre néznek és teljesen sötétek. Voltak szobák, ahol csótányt találtak, röveden ennyi. Nekünk viszonlag szerencsénk volt vele, a miénk csak koszos volt, a csótány elkerült minket, és még az appartamból a tengert is láttuk. Nem mennék oda még egyszer.
Era
  Eeraa | #6276 Üzenet | 2006-04-07 11:02:58 |
Szia Glika!
Szerintem amennyit ezen a térképen látsz kb. fel is öleli Paráliát, nem egy bonyolult település, eltévedni szinte lehetetlen icon_smile.gif Ha szervezett úttel mentek, akkor a sofõr úgyis tudja merre kell menni, ha egyénileg, akkor bármelyik boltban, tavernában érdeklõdtök, nagyon segítõkészek a görögök icon_smile.gif Ha szimplán tájékozódáshoz kell, akkor majd meglátod egy séta után mindent megtalálsz magadtól is icon_smile.gif Tavaly volt nekem is egy hasonló térképem, ha megtalálom felrakom ide (meg nem ígérem, nem tudom meg van, de utánanézek)
Szia
Era
  Kriszta35 | #6281 Üzenet | 2006-04-07 13:00:15 |
Szia Rekuc!

Természetesen a hétvégén megnézem a Nikost is Nektek, ha találok valamit akkor felteszem ide.

De amit eeraa írt itt neked róla, nos engem meggyõzne, hogy ilyen helyre ne menjek, ha ez a tapasztalat.
De az is elképzelhetõ, hogy azóta voltak kifogások, és rendbe tették az appartmant.

Nagyon érdekes a számomra, hogy ennyire fullosak lennének az appartmanok Paralián, még se lehet akkor annyira vacak ez a hely, igaz? icon_lol.gif

A térképpel kapcsolatosan is igaza van eeraanak, mert nem is lehet eltévedni annyira egyszerû település, és ha valaki keres valamit, és van nyelvtudása is, akkor megtalálja, mert segítenek. icon_wink.gif

Aki nem tud csak magyarul, azoknak ismét ajánlani tudom a Piera travelt a Fedra alatt/Európa szállodával majdnem szemben/, és ott Alexandrát kell keresni, õ görög és nagyon jól beszél magyarul, és helyre tud igazitani bárkit bármiben.

Sziasztok!
  Kriszta35 | #6283 Üzenet | 2006-04-07 13:06:33 |
A linkelt térképet megnéztem, és a 3 számu az Europa hotel, és 78vagy 79 a Piera travel, a templom után amit láttok, azok mind tavernák is egyben, mi ott ettünk, és nagyon finomakat fõztek!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 24 25 26 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu