Szia!
Most nem tom mi ezzel a probléma. amit egy csomó dolgok utánaolvastam stb... és amiben biztos vagyok azt leírom másoknak segítségképpen. Én is nagyon örülök amikor az én kérdéseimre válaszol vki. Abban pl biztos vok h van hûtõ az appartmanban, meg abban is hogy szeptben meleg van:)
És ha hazajöttem Paraliaról akkor meg még okosabb leszek:)
Szija rekuc!érdeklõdnék, megkaptad-e a paraliai térképet? kivi vok rá, majd ha megvan lécci ne feledd elküldeni! elõre is köfke! ban_judy@yahoo.com
ez itt ilyen _alulvesszõ izébizé csak nem láccik normálisan
Köszi Kriszta hogy így megvédtél!
Én sem értem az ilyen kötözködõket, ha rajtuk múlna csak állandó konfliktus meg vita lenne a forumokon. De szerencsére itt többségben van a kedves segítõkész ember. Hála sokaknak így én is sok - sok infoval indulhatok Paraliara.
Tényleg Kriszta!
Most jutott eszembe hogy neked vannak katalógusaid az appartmanokról ugye? A multkor a Manosról raktál fel képet ami a belsejét is mutatja. De már csak a Nikosba tudtam foglalni (ott volt csak hely)
A nikosról nincs katalógusképed belülrõl is? vagy vmi infok esetleg??
helyesbitek:
nem pont ilyenrõl álmodoztam, csak majdnem ilyenrõl... jobban megvizsgálva igazábol nemsok info van rajta üpihüpi...
mindenesetre jobb mint a semmi
Nem tudom hogy írjam, hogy ne tûnjön kötözködésnek: a szálláshelyünk topicban, ahol kérdeztél az Alasitas apartmanról, leírtam arról és a Nikosról is a véleményemet. Szóval ha kérdezel, nem árt utána a válaszokat is utánaolvasni. A Nikosról még egyszer: koszos, és a hátsó apartmanok egy gazos kertre néznek és teljesen sötétek. Voltak szobák, ahol csótányt találtak, röveden ennyi. Nekünk viszonlag szerencsénk volt vele, a miénk csak koszos volt, a csótány elkerült minket, és még az appartamból a tengert is láttuk. Nem mennék oda még egyszer.
Era
Szia Glika!
Szerintem amennyit ezen a térképen látsz kb. fel is öleli Paráliát, nem egy bonyolult település, eltévedni szinte lehetetlen Ha szervezett úttel mentek, akkor a sofõr úgyis tudja merre kell menni, ha egyénileg, akkor bármelyik boltban, tavernában érdeklõdtök, nagyon segítõkészek a görögök Ha szimplán tájékozódáshoz kell, akkor majd meglátod egy séta után mindent megtalálsz magadtól is Tavaly volt nekem is egy hasonló térképem, ha megtalálom felrakom ide (meg nem ígérem, nem tudom meg van, de utánanézek)
Szia
Era
Természetesen a hétvégén megnézem a Nikost is Nektek, ha találok valamit akkor felteszem ide.
De amit eeraa írt itt neked róla, nos engem meggyõzne, hogy ilyen helyre ne menjek, ha ez a tapasztalat.
De az is elképzelhetõ, hogy azóta voltak kifogások, és rendbe tették az appartmant.
Nagyon érdekes a számomra, hogy ennyire fullosak lennének az appartmanok Paralián, még se lehet akkor annyira vacak ez a hely, igaz?
A térképpel kapcsolatosan is igaza van eeraanak, mert nem is lehet eltévedni annyira egyszerû település, és ha valaki keres valamit, és van nyelvtudása is, akkor megtalálja, mert segítenek.
Aki nem tud csak magyarul, azoknak ismét ajánlani tudom a Piera travelt a Fedra alatt/Európa szállodával majdnem szemben/, és ott Alexandrát kell keresni, õ görög és nagyon jól beszél magyarul, és helyre tud igazitani bárkit bármiben.
A linkelt térképet megnéztem, és a 3 számu az Europa hotel, és 78vagy 79 a Piera travel, a templom után amit láttok, azok mind tavernák is egyben, mi ott ettünk, és nagyon finomakat fõztek!