Nagyon szépen köszönöm a válaszod. Tudnál még segíteni abban, hogy melyik oldalon találok repülőjáratot Athénból Santorinire? Sajnos teljesen kezdő vagyok az egyéni utazásban, eddig mindig utazási irodán keresztül utaztunk. Viszont nagyon szeretnék eljutni erre a szigetre, az utazási irodáknál azonban nem találtam ilyen lehetőséget.
Szia Agid!
Hosszú utazással Athénból komppal. Rövidebben, Athénból repülővel Parosra vagy Santorinire és onnan komppal vagy gyorskatamaránnal Amorgosra. Még számtalan sok másik lehetőség is van rá.
Üdv: Andi
Látom jól éreztétek magatokat és ennek nagyon örülök.
Várom a további szösszeneteket és persze majd képeket
Olvastam, hogy a többiek is gondoltak Rád vajon éppen hol vagytok, hát én sem felejtettem el néha megnézni, vajon merre jártok
Ja bocs, én mindig 2 főre értem az árakat, szóval ezek apartmanonként vannak. Így sem olcsók...
Mi szeretünk mindenfélét kipróbálni, annak ellenére, hogy néha ezzel bizony mellé lehet fogni. Pont az Andreasban is így jártam, mert egy görög nevű akármit rendeltem, ami valami helyi kaja volt, nem is volt neki angol fordítása, a pincér csak annyit mondott, hogy meatballs, hát az talán olyan rossz nem lehet, lássuk. Hát valami paradicsomos húsgombóc volt rizzsel, ami elég kiábrándítóan hatott. Viszont meg kell hagyni, hogy még ez is istenien és odafigyeléssel volt elkészítve, tehát a végén megbékéltem a helyzettel, pedig távol áll tőlem, hogy ez legyen a kedvenc kajám.
Szia Verka!
Bocs, de sosem vagyok képben, hogy ezek egy főre, vagy egy apartmanegységre vonatkozó árak?? Mert 1 főre nagyon durva lenne.
Örülök, hogy az Andreas bejött nektek. Én akkoriban még nem voltam nagyon bátor ismeretlen ételt rendelni, így mindig ugyanazt ettem: muszakát és az nekem ott nem ízlett igazán.
Hát igen, sajnos az árak magasak... A mi szállásunk 90 € volt egy éjszakára, ehhez képest Paroson 55, Naxoson 45, Santorinin pedig 55 €-t fizettünk. Ezért is fájt anyagilag, hogy egy plusz éjszakát kellett töltenünk Mykonoson, dehát nem volt más választásunk...
Szia,kedves Verka,üdv itthon!
Én is sokat gondoltam ám rád,hol,merre járhattok...
Nézegettem egy-két mykonosi szállást,de rettenet.../mármint az ár....
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat!
Hát én tényleg elég sokat jegyzetelek mindig a beszámolókból, és sok dolog megragad bennem, amik persze rögtön eszembe jutnak, amikor a valóságban is meglátom a helyet.
Sajna ilyenben, mint ami a képeken van, nem volt részünk, mert délután voltunk ott, nem este, de Santorinin itt ettük a legfinomabbakat, és itt volt a legudvariasabb a kiszolgálás. Az ár-érték arányt tekintve ez volt a legjobb hely.
Rengetegszer gondoltam Rád, egy csomó dolog eszembe jutott a Te beszámolóidból. Mykonoson egy fia pelikánt sem láttunk egész idő alatt (igaz, nem is nagyon kerestük). A naxosi infóidnak is jó hasznát vettük, mert külön az autókölcsönzés miatt csináltattam egy új bankkártyát még régebben, amit persze el is kértek lefénymásolni - úgy látszik, ez ott bevett szokás. (De ez egyébként Santorinin is jól jött utána ugyanilyen okból.) Santorinin voltunk az Andreas tavernában, ha jól emlékszem, oda vittek Titeket az osztrákok.
Hát a képekre és a beszámolóra még egy jó darabot várni kell majd... De lesz, az biztos!