Szia Gina!
Kétszer hozta a sors,hogy last minutot választottunk.1x indulás előtt 1 hónappal,1x pedig bö 2 héttel.Ez volt a legjobb ,mindennel együtt/repülő,illeték,szállás,foglalási dij,storno bizt.,kerozin dij/ 162.ooo Ft és nem 7 éjszakás.A másik busszal is baráti 98.ooo volt.Tudtuk,hogy megyünk,s gondoltuk kiprobáljuk ezt is.Egyébként a first minut is nagyon kedvező,de akkor tuti tudni kell az utazási időpontot.Igy voltunk egyszer 52.ooo ft-ért.Azt hiszem ez nagyon baráti ár.Ez persze mind 2 személyre vonatkozik.Az egészbe csak az a rossz,hogy a last minutoknál egybe kell kipengetni az esetleges 1oo.oo -et. Könnyebb 2 részbe fizetni és közbe sporolni a valutára.
Aki még nem fizetett be, annak érdemes kivárni még 1hetet, most olvastam hogy a first minute árakból még kedvezményeket adnak. Pl. az Imperátor Travel -10%; Best Raisen -15%......
Olvassátok el, folyamatosan töltik a többi akciókat. Itt a link: http://www.utazas.hungexpo.hu/utazas2010_akciok
Ez jó, de nekünk 4 személyre az éven repülővel, biztosítással
Korfu 160 000ft-ba lesz júni 26- júli 3, saját szervezéssel! Ilyen last minute nincs a világon!
Köszönöm mkinek az értékes hozzászólásokat, sokat segítettetek:)
mi is eddig mindig a first minute-ra szavaztunk, e nyáron másképp alakultak a dolgok, sok dolog miatt. Még az se biztos, hogy megyünk, de ha igen, akkor last, mert nem tudunk előre foglalni a szabik miatt......na mindegy.
és az egyéni szervezésnek hogy fogtál hozzá?
vmelyik repcsis oldalon repülőfogl, és a szállás? és hogy oldod meg a repcsi-szállás közötti transzfert?
nagyon sokat kell még tanulnom, mivel, biztos, hogy az élet fogja még úgy hozni, hogy egyéni szervezésre lesz szükség.....
Köszönöm!!!
Mondjuk ez csak Korfura működik jelenleg, mert csak oda van fapados járat esetemben, a Wizz Air. Belőssz egy időpontot mikor akarsz menni ( szombatonként repülik Korfut), és nézed a jegyárat erősen, naponta többször is, mert hihetetlenül változik. Ha olyan repjegyárat találsz ami tetszik, lefoglalod. Utána már csak szállást kel találnod.
30-40 euró/apartman/nap általában elérhető. Nekünk az app. tulaj válalja az oda-vissza transzfert 10 eu/fő, és magyar a hölgy, bármiben segít. Biztosítást meg bárhol köthetsz. Ennyi az egész! Akkor mennyivel másabb az iroda? Parázni nyárig, be ne csődöljön? Soha többé! Tavaj ugyan ezért az útért, irodával 350000-et fizettünk! Ha kellene az apartman neve, elérhetősége, elküldöm. De most a jegyár az egekben, majd még lesz olcsóbb s biztosan.
Szia Robi!
Nagyon érdekelne engem is a privát véleményed a Jimakos utazási irodáról. Elsőre én is az Anett tourssal vettem fel a kapcsolatot, kétszer is megkerestem őket, hátha elkallódott az üzenetem az éterben, de azóta sem vették a fáradságot, hogy válaszoljanak megkeresésemre, amit a többi irodáról nem mondhatok el, mert legkésőbb 2 nap múlva már megkerestek, és úgy éreztem, hogy fontos nekik az utazó.
Örülnék, ha jelentkezne a 3 utazó akik tavaly a Jimakossal mentek Görögországba, érdekelne a személyes tapasztalatuk.
Nekem csak jó tapasztalatom volt velük!
De szerintem nekik nincs saját szervezésű útjaik, vagy csak kevés.
Korfun és Kefalónián voltunk velük, de az egyik Personal a másik Ibusz út volt.
Amúgy nagyon kedvesek és segítőkészek.
Mai naptól márc.15-ig az Aeolus nagyon jó akciókat hírdet,pl.2.fő teljesen ingyen/csak illetéket kell fizetni/ junius első és szept.utolsó turnusában.
Részletek a honlapon,így foglaltuk Karpathost...