Szia Gina!
Kétszer hozta a sors,hogy last minutot választottunk.1x indulás előtt 1 hónappal,1x pedig bö 2 héttel.Ez volt a legjobb ,mindennel együtt/repülő,illeték,szállás,foglalási dij,storno bizt.,kerozin dij/ 162.ooo Ft és nem 7 éjszakás.A másik busszal is baráti 98.ooo volt.Tudtuk,hogy megyünk,s gondoltuk kiprobáljuk ezt is.Egyébként a first minut is nagyon kedvező,de akkor tuti tudni kell az utazási időpontot.Igy voltunk egyszer 52.ooo ft-ért.Azt hiszem ez nagyon baráti ár.Ez persze mind 2 személyre vonatkozik.Az egészbe csak az a rossz,hogy a last minutoknál egybe kell kipengetni az esetleges 1oo.oo -et. Könnyebb 2 részbe fizetni és közbe sporolni a valutára.
Aki még nem fizetett be, annak érdemes kivárni még 1hetet, most olvastam hogy a first minute árakból még kedvezményeket adnak. Pl. az Imperátor Travel -10%; Best Raisen -15%......
Olvassátok el, folyamatosan töltik a többi akciókat. Itt a link: http://www.utazas.hungexpo.hu/utazas2010_akciok
#1272752010-02-27 19:23:44 Válasz a #127257. hsz-ra
Ez jó, de nekünk 4 személyre az éven repülővel, biztosítással
Korfu 160 000ft-ba lesz júni 26- júli 3, saját szervezéssel! Ilyen last minute nincs a világon!
#1272892010-02-27 20:21:49 Válasz a #127275. hsz-ra
Köszönöm mkinek az értékes hozzászólásokat, sokat segítettetek:)
mi is eddig mindig a first minute-ra szavaztunk, e nyáron másképp alakultak a dolgok, sok dolog miatt. Még az se biztos, hogy megyünk, de ha igen, akkor last, mert nem tudunk előre foglalni a szabik miatt......na mindegy.
és az egyéni szervezésnek hogy fogtál hozzá?
vmelyik repcsis oldalon repülőfogl, és a szállás? és hogy oldod meg a repcsi-szállás közötti transzfert?
nagyon sokat kell még tanulnom, mivel, biztos, hogy az élet fogja még úgy hozni, hogy egyéni szervezésre lesz szükség.....
Köszönöm!!!
#1272932010-02-27 20:37:15 Válasz a #127289. hsz-ra
Mondjuk ez csak Korfura működik jelenleg, mert csak oda van fapados járat esetemben, a Wizz Air. Belőssz egy időpontot mikor akarsz menni ( szombatonként repülik Korfut), és nézed a jegyárat erősen, naponta többször is, mert hihetetlenül változik. Ha olyan repjegyárat találsz ami tetszik, lefoglalod. Utána már csak szállást kel találnod.
30-40 euró/apartman/nap általában elérhető. Nekünk az app. tulaj válalja az oda-vissza transzfert 10 eu/fő, és magyar a hölgy, bármiben segít. Biztosítást meg bárhol köthetsz. Ennyi az egész! Akkor mennyivel másabb az iroda? Parázni nyárig, be ne csődöljön? Soha többé! Tavaj ugyan ezért az útért, irodával 350000-et fizettünk! Ha kellene az apartman neve, elérhetősége, elküldöm. De most a jegyár az egekben, majd még lesz olcsóbb s biztosan.
Szia Robi!
Nagyon érdekelne engem is a privát véleményed a Jimakos utazási irodáról. Elsőre én is az Anett tourssal vettem fel a kapcsolatot, kétszer is megkerestem őket, hátha elkallódott az üzenetem az éterben, de azóta sem vették a fáradságot, hogy válaszoljanak megkeresésemre, amit a többi irodáról nem mondhatok el, mert legkésőbb 2 nap múlva már megkerestek, és úgy éreztem, hogy fontos nekik az utazó.
Örülnék, ha jelentkezne a 3 utazó akik tavaly a Jimakossal mentek Görögországba, érdekelne a személyes tapasztalatuk.
Nekem csak jó tapasztalatom volt velük!
De szerintem nekik nincs saját szervezésű útjaik, vagy csak kevés.
Korfun és Kefalónián voltunk velük, de az egyik Personal a másik Ibusz út volt.
Amúgy nagyon kedvesek és segítőkészek.
Mai naptól márc.15-ig az Aeolus nagyon jó akciókat hírdet,pl.2.fő teljesen ingyen/csak illetéket kell fizetni/ junius első és szept.utolsó turnusában.
Részletek a honlapon,így foglaltuk Karpathost...