Olyan szépeket irtok, hogy már nagyon be vagyok indulva ))) mi lesz még júniusig. Talán az álomszuszi lányom is jön velem egyszer, ha már nem kell fél 5kor kelni köszi
Nincs mit, de ha már korán reggel sétálsz a napfelkeltét ne hagyd ki.
Annyira nem is kell korán kelni, mi tavaly augusztusban valamikor reggel 6:55 körül csodáltuk a napfelkeltét (Ugyanis Sartiból nézve a nap az Athos hegy mögül bukkan ki, legalább egy órával az igazi napfelkelte után. Igazi álomszuszékoknak való napfelkelte ).
Kalózhajó vagy blue lagoon....ill Athos(ez is valami hajós túra...).Ezen kívül motorbérlés...bár ha esetleg többen összejönnénk akkor lehetne autót is bérelni és bejárni a környéket.Mi az Apostolost illetve a Stelistát néztük ki,de sajnos mind kettő foglalt már,a maradékból pedig a többi (nekünk) drága.
Huh,köszönöm a sok jó hozzászólást:) Reméljük a szállás jobb lesz mint 2éve volt,igazából itt a fórumon csak azt írták legtöbben hátránynak hogy messze van a központtól.Én a busztól félek...hogy hogy viselem majd.Vonaton utaztam már egyhuzamban 25órát,de az azért más.
Gondolhatod, hogy várom már Család alszik , én bolyongok a parton nézem a napot a vizet a halakat a kagylókat aztán pékség és melegen viszem a reggelit
Szia! Én a múlt héten, nálunk a lányom nézte ki az Annát, majd meglátjuk. Milyen fakultativ programra szeretnétek menni? Mi kalózkodni biztosan megyünk. húúú már ma mennék Eddig Stavroson voltunk, azt is imádtam. A többi régi motoroshoz a kérdésem, hogy van-e halászkikötő a parton valahol? Ne nevessetek ki de a fényképeken nem láttam köszi
A motorhoz 1 ember B kategoriás jogosítványa kell, meg azt hiszem a személyit hagytuk ott - amiért cserébe egy A4-es papírt kaptunk, amin minden olyan info rajta volt, ha megállít a rendőr helyettesíti. Mi azért a párom útlevelét elvittük hogy ha mégis kellene.
Igen 50köbcentis motorok vannak - mi ketten ültünk rajta és szerintünk Sartin - de lehet hogy Görögben - egyedül mi kettőnkön volt bukósisak )))
A motorozást én csak ajánlani tudom - mi reggel 9-től este 8ig közlekedtünk vele, de voltunk a Narancsparton, a Halott városba és Sarti környékén.
Rettentő jó volt és nagyon élvezetes! Csak ajánlani tudom!
Már befizettétek a Stamatis apartmant?
Csak azért kérdezem, mert mi voltunk ott 2 éve és sok jót nem tudok róla mondani. Lehet, hogy csak a mi szobánk volt ilyen, de ezért a pénzért ott bármelyik szállás jobb lett volna. A mi szobánk egy tyúkólból vagy miből lett kialakítva és a fürdőben állt a víz folyamatosan, sötét volt és hangos a klíma...
A Chalkidikin sok a látnivaló, rengeteget mentünk két hét alatt és csoda szép partokat láttunk. Nekem nem Sarti volt a csúcs, mert rengetegen vannak, de olyan sok szép partszakasz és városka, falu van még ott, hogy érdemes autóba ülni...
Mondjuk a második héten átmentünk a Phillys nevű szállodába, pont annyi pénzért, mint a Stamatis és az tényleg kulturált volt.
Szia!Bérelhetsz mindent amit csak szeretnél.A mocihoz azt hiszem B kategóriás jogsi kell,a két főnek azért nem mindig örültek a rendőrök.Jó nyaralást,kellemes kikapcsolódást!Bármi kérdésed van írjál,én már haza járok Sartira