Sziasztok mi még soa nem voltunk tengernél szeretnénk menni május 22-től egy hétre Sartira vki tud segíteni,hogy általában milyen ott az idő a tájban és lehet -e fürödni a tengerben kb milyen meleg ven??? Köszönöm segítségetek netán vki ottani tapasztalat?
Hello Szelike! Megpróbálok gyorsan egy pár sort írni. Kétszer voltunk Sartiban, mindkétszer június második felében. Akkor már nagyon jó volt a víz, lehetett fürödni. Az hogy idén május 22-én milyen idő lesz, nem lehet tudni, de szerintem a tenger ilyenkor még nem olyan meleg, hogy fürödni lehessen benne (kivéve, ha nem jön egy kivételesen meleg hullám). A Narancs Part Sartitól kb. 6 kilométerre van, és csodálatosan szép hely! Mindenképp fel kell keresnetek! Üdv Ági
Ginaaa79!
Igen, 3-4 generációból tevődik össze a csapat, a komplett családommal utazom.
2008-ban voltam Sartin, akkor csak a párommal. Szeretnénk megmutatni a családnak azt a kis paradicsomot ami ott van.
Nagyon várom!!!!!!
Brigi, én is úgy mennék az egész családommal, de legalább szüleimmel, párom szüleivel nyaralni, de sajna nem hajlandóak. Még talán szüleim benne lennének, csak ők Sartin voltak már, de párom szüleit lehetetlenség lenne meggyőzni. De majd hátha egyszer eljön az idő, hogy velük is tudunk menni nyaralni.
Szelike, az előző oldalon pár hsz-sal előrébb belinkeltem egy oldalt, ott van időjárási statisztika is.
Úgy látom napról napra újabb fecskék érkeznek, akik csatlakoznak a hellasz csapatához
Ez jó, mert ez azt jelenti, hogy velem együtt, egyre többen vannak akik vagy kíváncsiak, vagy imádják ezt a csodálatos országot. Én egyelőre jobb híjján görög zenéket hallgatok és görög útivideokat lesek, de bízom benne, hogy nemsokára jó idő lesz és már alig győzöm kivárni az indulás időpontját. Olyan jó olvasni is az eddigi élményeket és bevallom pironkodva, hogy bizony meglestem a nyaralásokról készült képeket is
Olyan jó odaképzelni magam... hmmmmm
Régebben én mindig május utolsó hetében voltuam Görögországban nyaralni. Sőt 8 évvel ezelőtt még korábban. Mindig nagyon jó idő volt és alkalmas volt a tenger fürdésre. Az utóbbi években, mintha a nyári szezon kezdete kicsit kitolódott volna. Én már ezt a korai időpontot nem igazán merném bevállalni. Bár ettől függetlenül lehet nagyon jó idő. Az időjárás kiszámithatatlan! Ott van pl a tavalyi szezon. Hát elég szeszélyes volt.
Az utazólistában eddig úgy néz ki a legtöbben Sartira megyünk idén
Sancho a képek, beszámolók azért vannak fent, hogy mindenki megnézze, elolvassa, beleélje magát
Én abszolút beleéltem magam, sőt némelyik képet elnézve, színte a számban éreztem az italok és ételek ízét
A tengerről és a napocskáról nem is beszélve.
Úgy látszik idén Sarti lesz a felkapott hely... Pár évvel ezelőtt Nei Pori volt az... akkor mindenki oda akart menni... én is
A szeszélyes időjárást megtapasztaltam tavaj, remélem idén, csak most szeszélyeskedik télen, aztán egyszer csak reggel úgy ébredek, hogy pólóban kell mennem dolgozni
#1255322010-02-08 20:02:47 Válasz a #125518. hsz-ra
Sancho!
Itt vagyok,csak nem akartalak ismételni de olvasok és örülök, hogy napról napra többen vagyunk. Már az is jó lenne ha az első fecskék jönnének haza és beszámolnának erről-arről !
Sziasztok Sartira utazók! Tavaly Juniusban nyaraltun Sartin nagyon jól éreztük magunkat.Jó idő volt. A motorbérlést tényleg ne hagyjátok ki rengeteg csodálatos partot lehet felfedezni. Mi 500km mentünk 6nap alatt addig béreltük a motort /100cm3 10euro/nap Sassostól/amúgy 11napig voltunk a Walter Travellel. A Sihon félsziget az eggyik legszebb szárazfödi partszakasz, voltun Neos Marmarason, Toroniba úgyhogy az eggyik kedvencünk. Ha van kérdésetek szivesen segítek.Most egy kicsit másfelé vesszük az irányt. Idén Zakynthosra megyünk. Sziasztok Erika
#1255462010-02-08 23:06:37 Válasz a #125526. hsz-ra
Hali!Hát szerintem arra még várni kell,bár én is vagyok vele utáloma telet meg a hideget.Az ember melózni megy,mire felöltözik fél óra.NYARAT AKAROK MELEGET!!!!!!!!!!!
Szelike én Sartiban nem voltam még, csak másik 2 helyen Görögo-ban, de akkor is, most is csak nyáron mertem /merek bevállalni utazást, mégha kicsit drágább is, de a tenger tutti melegebb nyáron.