BRobi, köszönöm az információt, ezt az oldalt én is megtaláltam, oszlopos "gagyibolt" mellett is laktunk már, ahol most az Emanuel Iroda (remélem jól írtam) van abban a házban. Tegnap megtaláltam a topikban Tundike88 volt ott tavaly, kértem tőle információkat, remélem hamarosan válaszol.
Sziasztok,
Én 13 éve voltam Parálián és most családdal megyünk Nei Poriba, nagyon várjuk már és persze az előttem utazók beszámolóit. Dora apartmanba megyünk 10-en. Köztük a gyermekeim 3 és 5 évesek. Remélem élvezik majd.
Üdv ettika
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni: A Kalouda apartmanház melyik utazási irodához tartozik? Tavaly a Diassal nyaraltunk ott, viszont idén nem szerepelt a 2009-es katalógusukban. /A Katerina házzal szemben lévő sarkon van./
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni: A Kalouda apartmanház melyik utazási irodához tartozik? Tavaly a Diassal nyaraltunk ott, viszont idén nem szerepelt a 2009-es katalógusukban. /A Katerina házzal szemben lévő sarkon van./
Tartok tőle, hogy ez még tavalyi ajánlat, mert a Nyakas Tours az elmúlt évben a Dias partnere volt és ezek a tavalyi Dias-os apartmanok.
Persze ettől még lehetnek frissek is. Célszerűbb az irodát megkérdezni, mint, hogy én itt találgassak
Sziasztok
Tavaly volt szerencsénk eltölteni egy felejthetetlen szép hetet Nei Pori-ban.
Akkor busszal vágtunk neki,viszont idén már autóval megyünk ,és el szeretnénk menni a Meteórákhoz. Légyszíves,ha valaki tudja a címét, megírná nekem Előre is köszönöm.
A Meteorák lábánál fekvő város Kalambaka. Nei Poriból elmész Larissa-ig, onnan az E 92-n Trikala felé és ugyan ezen az úton tovább Kalambaka irányába. Ott pedig, azt hiszem 2 irányból is meg tudod közelíteni a kolostorokat.
Végig olvasta 2007-től a fórumot, és nem találok arra megoldást hogyan jussak el Delphoiba egyénileg, nem kocsival! Arra gondoltam hogy delphoi-ból Athénba mennék, azt már tudom hogy megy oda busz, ott töltenék egy éjszakát másnap bejárnám a várost és délután vissza nei poriba, de kezdek nagyon elszontyolodni hogy nem tudjuk megnézni Delphoit. Van estleg valami ötlet hogyan jutok el oda? Athént mindenképp megnézzük azon már segítettetek nekem , remélem ebben is tud valaki! Előre is köszönöm!
Szia BRobert!
Isten vagy! Köszönöm szépen az infót ,nagyon sokat segítettél! Kicsit bénáztam a navigációval de aztán sikerült. Kalambaka helységnevet az istenért nem találta a navim ,de rápróbáltam a Kalampaka névre és mutatta a helyes utat:-)
Még egyszer köszi!
Szia BRobert!
Isten vagy! Köszönöm szépen az infót ,nagyon sokat segítettél! Kicsit bénáztam a navigációval de aztán sikerült. Kalambaka helységnevet az istenért nem találta a navim ,de rápróbáltam a Kalampaka névre és mutatta a helyes utat:-)
Még egyszer köszi!