Egy kérdés lenne ahhoz, aki erre tud nekem válaszolni:
Olvasgattam Pargaról erre-arra, és a strandok közül a Valtos és a Városi strand merült fel.
Olyan kérdésem lenne, hogy ezeken kívül van másik tengerrész a környéken? Nem kell feltétlenül strandnak lennie, csak hogy megközelíthető legyen gyalogosan.
Köszii..
a Lichnos szerintem kellő elszántsággal talán megy gyalog is, de sztem fel kell kötni a fehérneműt rendesen...mintha olvastam volna, hogy valaki átsétált...Viszont kishajó indul oda Párgáról, vagy még jobb, ha béreltek egy kajakot. A környéken van néhány, csak a víz felöl megközelíthető szép öböl. A tavalyi fényképalbumomban van néhány kép a környékről.
Ti rájöttetek, hogy Porto Katzikinél miért pezseg baloldalon a tenger?
Láttam a Te képeiden is szerepel.
Láttál kikötőt a közelben
Hajós uttal el lehet oda jutni
A Lichnosra mi gyalogosan mentünk, nagyon szép út, gyönyörű olajfaligeten át vezet, de időben kell elindulni, nem a nagy forróságban.Vissza már vizitaxival jöttünk, az is hatalmas élmény volt. Ha jól emlékszem fél óránként közlekedtek.
Vizitaxival voltunk Sarakinikon, az is szuper volt. A hajóállomáson ki van függesztve a menetrend.
Ha Paxosra mentek hajóval, van olyan amely kiköt egy fantasztikus partszakaszon, az valami csoda, hófehér part csodás víz, de nem minden hajó köt ki, előzetesen meg kell kérdezni, de ez a legszuperebb strand!
Sziasztok!
Mi is Pargán nyaraltunk! Pont egy hete jöttünk meg. A Valter Travellal voltunk és minden olyan szuper volt, ahogy elképzeltük. A Cristina apartmanban voltunk, ahol mindenki nagyon kedves volt, éppen úgy ahogy a Tóth Norbi (Valter) elmondta. Útközben is folyamatosan segített, mivel mi egyénileg utaztunk. Ennyire közvetlen kapcsolattartással még sehol nem találkoztunk. Az utazási irodások is mindenben a rendelkezésünkre álltak, amivel szintén emelték a pihenésünk fényét.Ha valakinek kérdése van, szívesen válaszolok. Parga gyönyörű, vissza kell mennünk, ha előbb nem, hát jövőre, de mindenképpen a Valter Travellal. Mindekinek ajánlom Őket akikre nyugodtan rábízhatja magát az ember, ha gondtalanul akar nyaralni.
Ja még annyit, hogy az összes strand közül a Lichnos a legszebb, oda többször visszamentünk, két ahjó út után kocsival is könnyen megközelíthető. A városban viszont a hegyen lévő piros ház mögött is van egy szupi kis strand ami a legmeghittebb, legromantikusabb és kb 5 perc a városi strandtól igazi házi ízeket kínáló étteremmel.
feripapa! szerencsésen hazaérkeztünk. A hőmérséklet 35-38 fok volt végig, a tenger tisuta, homokos és hüsitően hatott abban a melegben. Parga gyönyörü-nem is találok rá szavakat.Az árak azonban az egekben járnak. Jó készülődést éás jó utat kivánok Juditella
Én most jöttem haza Pargáról az Aeolus.val. Sajnos semmilyen video film nem volt egész uton, a sofőrök nem beszélnek magyarul, egy-két magyarul
beszélő szlovák forditot-hány percig állunk meg, stb.
Dius76! örölök, hogy jól érezted magad Pargán, aki itt nem érzi jól magát, az már tényleg érthetetlen. Én most 22-én jöttem haza az Aeolussul voltam. Kérdeznék tőled több dolgot, hány napt töltöttetek ott, milyen volt a szállás és milyen közel a tengerpart,milyen fakultativ programokon vettetek részt. Én nem ismerem a Waltos Travelt ezért ez a kiváncsiságom. Vissza szeretnék menni jövőre én is de más utazási irodával. Időtök milyen volt?