Egy kérdés lenne ahhoz, aki erre tud nekem válaszolni:
Olvasgattam Pargaról erre-arra, és a strandok közül a Valtos és a Városi strand merült fel.
Olyan kérdésem lenne, hogy ezeken kívül van másik tengerrész a környéken? Nem kell feltétlenül strandnak lennie, csak hogy megközelíthető legyen gyalogosan.
Köszii..
#1060162009-06-23 17:14:17 Válasz a #106011. hsz-ra
Solyci,
a Lichnos szerintem kellő elszántsággal talán megy gyalog is, de sztem fel kell kötni a fehérneműt rendesen...mintha olvastam volna, hogy valaki átsétált...Viszont kishajó indul oda Párgáról, vagy még jobb, ha béreltek egy kajakot. A környéken van néhány, csak a víz felöl megközelíthető szép öböl. A tavalyi fényképalbumomban van néhány kép a környékről.
#1060202009-06-23 18:13:27 Válasz a #106016. hsz-ra
Szia Döme,
Ti rájöttetek, hogy Porto Katzikinél miért pezseg baloldalon a tenger?
Láttam a Te képeiden is szerepel.
Láttál kikötőt a közelben
Hajós uttal el lehet oda jutni
A Lichnosra mi gyalogosan mentünk, nagyon szép út, gyönyörű olajfaligeten át vezet, de időben kell elindulni, nem a nagy forróságban.Vissza már vizitaxival jöttünk, az is hatalmas élmény volt. Ha jól emlékszem fél óránként közlekedtek.
Vizitaxival voltunk Sarakinikon, az is szuper volt. A hajóállomáson ki van függesztve a menetrend.
Ha Paxosra mentek hajóval, van olyan amely kiköt egy fantasztikus partszakaszon, az valami csoda, hófehér part csodás víz, de nem minden hajó köt ki, előzetesen meg kell kérdezni, de ez a legszuperebb strand!
Sziasztok!
Mi is Pargán nyaraltunk! Pont egy hete jöttünk meg. A Valter Travellal voltunk és minden olyan szuper volt, ahogy elképzeltük. A Cristina apartmanban voltunk, ahol mindenki nagyon kedves volt, éppen úgy ahogy a Tóth Norbi (Valter) elmondta. Útközben is folyamatosan segített, mivel mi egyénileg utaztunk. Ennyire közvetlen kapcsolattartással még sehol nem találkoztunk. Az utazási irodások is mindenben a rendelkezésünkre álltak, amivel szintén emelték a pihenésünk fényét.Ha valakinek kérdése van, szívesen válaszolok. Parga gyönyörű, vissza kell mennünk, ha előbb nem, hát jövőre, de mindenképpen a Valter Travellal. Mindekinek ajánlom Őket akikre nyugodtan rábízhatja magát az ember, ha gondtalanul akar nyaralni.
Ja még annyit, hogy az összes strand közül a Lichnos a legszebb, oda többször visszamentünk, két ahjó út után kocsival is könnyen megközelíthető. A városban viszont a hegyen lévő piros ház mögött is van egy szupi kis strand ami a legmeghittebb, legromantikusabb és kb 5 perc a városi strandtól igazi házi ízeket kínáló étteremmel.
feripapa! szerencsésen hazaérkeztünk. A hőmérséklet 35-38 fok volt végig, a tenger tisuta, homokos és hüsitően hatott abban a melegben. Parga gyönyörü-nem is találok rá szavakat.Az árak azonban az egekben járnak. Jó készülődést éás jó utat kivánok Juditella
#1061342009-06-24 06:57:43 Válasz a #103365. hsz-ra
Én most jöttem haza Pargáról az Aeolus.val. Sajnos semmilyen video film nem volt egész uton, a sofőrök nem beszélnek magyarul, egy-két magyarul
beszélő szlovák forditot-hány percig állunk meg, stb.
Dius76! örölök, hogy jól érezted magad Pargán, aki itt nem érzi jól magát, az már tényleg érthetetlen. Én most 22-én jöttem haza az Aeolussul voltam. Kérdeznék tőled több dolgot, hány napt töltöttetek ott, milyen volt a szállás és milyen közel a tengerpart,milyen fakultativ programokon vettetek részt. Én nem ismerem a Waltos Travelt ezért ez a kiváncsiságom. Vissza szeretnék menni jövőre én is de más utazási irodával. Időtök milyen volt?