Ó, látod, én kihagytam a lényeget. (abból indultam ki, hogy én a Golden beachen leszek, biztos más is ott van.... )
Marija Limenariában van, tehát akkor neki kötelező elem a Golden beach is.
Arsanast én is meg szeretném nézni, remélem bele fog férni.
Köszi szépen Messinia és Zsuzsa,
igyekszünk majd jól érezni magunkat, jó rég óta várjuk és készülünk rá
Az északi és nyugati részt Potos-Limenaria-ig (+ Theologos) helyi busszal tervezzük bejárni (már ami belefér a 2 hétbe),
míg a dél-keleti részhez (+Psili Ammos) bérlünk autót 3 napra (ha kell ezen hosszabbítunk).
Végül nem sikerült fix infót szereznem a kishajóról, ami állítólag Limenas-Makryammos-Golden beach útvonalon közlekedik főszezonban napi 2x, de majd rákérdezünk ott helyben, Skala Panagia kikötőjében.
Valaki esetleg?
Majd itthon jól beszámolok + sok képet hozok haza!
Szia, nem voltunk ugyan kishajóval, de láttuk, hogy Limenasból a régi kikötőtől indul minden nap , talán 10 órakor. A 10 óra már lehet, hogy nem pontos, mert ez két éve volt így.
Üdv/Molli
Köszi szépen Molli, ezek szerint létezik a kishajó
markikati,
azt hiszem Livadi beachet hívják így sokan.
Ha mész dél felé a keleti oldalon akkor így jönnek sorban:
Aliki, Thimonia, kolostor, Arsanas és Livadi
Ezek a strandok, amiket emlegettek, normálisan ki vannak táblázva, oda lehet könnyen találni? Vagy ilyen eltévedősök? Paradise beach tudom, hogy ki van, azt megtaláltuk.
nem livadi beachet, csak mellette van de egy másik öböl. ugyanott kell letérni az útról (livadi táblázva), majd az egyetlen helyen ahol lehet ott balra térni.
Kati, hidd el, a gyerkőcök a Golden beach-et is maximálisan élvezni fogják! Ha pedig elmentek pl. a Paradise beachre, ott jó nagy hullámok vannak, amit még én is imádok, nemhogy a lurkók...