#2078402013-07-28 10:22:21 Válasz a #207838. hsz-ra
Szuper videó. Szinte az egész szigetről.
Van a manusnak egy másik filmje, amiben látszik a repülő eszköz is, amivel a felvételek készültek, Thassoson. Nem volt kis munka, az biztos..
#2078412013-07-28 10:31:59 Válasz a #207840. hsz-ra
Hú, tényleg jó kis meló lehetett ezzel a repülő izével. Ezért linkeltem be, fantasztikus anyag. .)
Már csorog a nyálam rendesen...
Most én is írjam ki, mint sokan szoktál, már csak 9 naaaaaaappppp?
#2078432013-07-28 10:56:58 Válasz a #207842. hsz-ra
Jaja...minden nap lesem az időjárás-előrejelzést is, szuper jó időt mond akkora! Ez a forróság csak a Golden beach látványával és érzésével fog enyhülni nálam!
Sziasztok!
Tegnap d.e megerkeztunk vegre Nagyon jo az ido es a viz kristalytiszta, ugyhogy kb minden jo
Tripiti-n igyekszunk majd eljutni akkor a Pyrofani etterembe, de egyelore meg csak a varosi strandokat probalgattuk.
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.Mennyire javasolt kerekesszékkel közlekedők számára a fórumtémában említett hely?Bármilyen észrevételt örömmel fogadok!Köszönöm!
Hidalgo, Messinia, nemsokára utaztok, nagyon jó nyaralást!
A többieknek pedig köszönöm az infókat, sajna nem jön össze idén Thassos, valszeg Kréta lesz a befutó, ez a héten eldől.
Üdv mindenkinek
Bottakati
#2080082013-07-30 13:51:07 Válasz a #208006. hsz-ra
Messinia
Az a jó a "rosszban", hogy mind Krétán mind pedig Thassoson 2x voltam már, így nincs olyan érzésem, hogy lemaradok valamiről. És Krétán szerintem szeptemberben még pancsis/napos idő lesz. Ha nem, kirándulunk. (Amúgy is). Soha rosszabbat nekem, mint hogy megint egy évben kétszer eljuthatok görög földre.
Sziasztok!
melyik az a 2 strand, amit mindenkepp latni kell?
Holnap korbevisz minket az idegenvezeto a szigeten, es szerintem Limenas+Giola mellett ennyi a max ami belefer.
Marvanystrandra elvileg nem viheti el a kocsit, ugyhogy azt kiveve.