Tegnap volt a donto: Kalomoira nyert.
Nem veletlenul - tobb mint 600 video van rola a youtube-on!
Ezek kozott nincs valami jo szam. Kalomoiranak soha nem volt nagy slagere.
Csak sok a kalomoira rajongo...
Én nem ismerem a hölgy munkásságát, de az általak elmondottak alapján, a személyes "vonzereõ" elég egy középszintû énekesnek...
Biztos sok pasi szavazott rá
Nagyon OFF, elõre is elnézést kérek, de Stratos itt biztos megtalálja:
Strato,
az elképzelhetõ, hogy az általad ajánlott színházi elõadásról volt ma szó az m1-en a Rondó címû mûsorban? Pár perccel ezelõtt lett vége, sajnos lemaradtam róla, csak 1-2 részletet láttam belõle.
Így, hogy a magyar felirat is megjelent a képernyõ alján, nagyon jó volt! Lehetett hallani a színészek eredeti hangját, lehetetett figyelni a játékukat, és még a fordítást is olvashattam.
Andreas Ektoras: Gia sena zo - címû dalát tettem fel ide.
Én eddig nem ismertem, Ti hallottatok már róla?
Szerintem a többi dalába is érdemes belehallgatni...
Nagyon OFF, elõre is elnézést kérek, de Stratos itt biztos megtalálja:
Strato,
az elképzelhetõ, hogy az általad ajánlott színházi elõadásról volt ma szó az m1-en a Rondó címû mûsorban? Pár perccel ezelõtt lett vége, sajnos lemaradtam róla, csak 1-2 részletet láttam belõle.
Így, hogy a magyar felirat is megjelent a képernyõ alján, nagyon jó volt! Lehetett hallani a színészek eredeti hangját, lehetetett figyelni a játékukat, és még a fordítást is olvashattam.
És Köszi, hogy felhívtad rá a "itt" figyelmet, mert a feleségemet - akit tévedésbõl dramaturgnak írtak ki, de végül is Õ rendezte a darabot... (no, és itt a sógoromat, Halász G. Péter munkáját is meg kell említenem, aki a gyönyörû szép díszletért, s a színpadi látványért volt felelõs!) ..., így is alig van módomban látnom... s most, akár töbször, egymás után is láthatom, s nézhetem, ahogyan nyilatkozik...
(Itt a fenti linken belül, a korábban leadott Rondókból is találhatsz felvételeket, görög vonatkozású híreket, érdekességeket...)
Strato,
köszi a linket, már én is kerestem, de közvetlenül a mûsor után még nem volt fent (vagy csak én voltam béna ).
Jó elõadás lehetett, ezúton is gratulálok a feleségednek és a sógorodnak. (Persze a színészeknek is, csak nem akarom, hogy nagyon "nyalizósnak" tûnjön ez a hozzászólás. )
/OFF
Vagy csak féloff, mert végülis a színházi életben is "elõadókról" beszélünk, nem?
Jorgos Sejtettem, hogy õ fog nyerni, bár jobban örültem volna egy jó hangnak, mint egy szép arcnak. Majd meglátjuk!
Stratos Remélem az Áprilisi elõadásra már eltudok menni!
Strato,
köszi a linket, már én is kerestem, de közvetlenül a mûsor után még nem volt fent (vagy csak én voltam béna ).
Jó elõadás lehetett, ezúton is gratulálok a feleségednek és a sógorodnak. (Persze a színészeknek is, csak nem akarom, hogy nagyon "nyalizósnak" tûnjön ez a hozzászólás. )
/OFF
Vagy csak féloff, mert végülis a színházi életben is "elõadókról" beszélünk, nem?
Szerintem nem "Off" a hozzászólás, hisz görög elõadásról, görög színészekrõl beszélünk (mégha a többsége tulajdonképpen amatõr is...).
És igen, jó elõadás volt, ahhoz képest, hogy milyen reménytelen vállalkozásnak tûnt az elején... persze, ehhez már hozzá lehetett volna szokni, (ahogy az elõzõ 3 alkalommal is), hogy tulajdonképpen az utolsó pillanatban rándul össze az egész... de valahogy nem tudom megszokni azt a stresszt, ami megelõzi a szinte semmibõl elõteremtett elõadást.
Amellett, hogy nem értem rá, és csak mint nézõ vehettem benne részt a dologban (jó, egy szabadnapom azért ráment, hogy besegítsek a darab görög-magyar szövegének pontosított összeollózásával, tisztázásával)
És szerintem tényleg klassz dolog volna - jó ötletet adtál! -, ha a késõbbiekben sikerülne is, a rögzített teljes elõadás(ok) felvételeit magyarul is feliratoztatva elérhetõvé tenni megnézésre, mondjuk a könyvtárban - akár, ahol a nejem a könyvtáros...
Nem tudom, hogyan lehetne a jövõben, kevesebb stresszel, jobb idõbeosztással kiaknázni (a nyelvtanulás mellett, megoldani az iskolában a darab elemzését, akár tananyag formájában is), a karakterek, és a jelenetek - részleteiben is jobb -, egységes kidolgozását, és begyakorlását... És azt elérni, hogy a darabválasztás is szerencsésebb legyen (személyreszabottabb szereposztással), és legyen több lehetõség az elõadás helyszínén való próbákra is... meg egy csomó más dolog...
De mégegyszer le a kalappal mindenki elõtt, hogy az elõadás egyáltalán létrejöhetett...!
Személy szerint nekem Petridisz Hrisztosz játéka tetszett a legjobban, s szerintem az õ személyisége, az õ játéka járult nagyban hozzá, hogy a komédia hiteles és vérbõbb legyen... da a kevésbé profik játéka is igen élvezetes volt, bár néha túlzottnak éreztem néha a játékukat, amit normális körülmények (renszeresebb próbák) alatt lehetne igazán kicsiszolni, tökéletesíteni... Azok elõtt meg végképp kalapot emelek, akik ahhoz képest, hogy szinte soha nem fordultak meg ilyen, vagy akár hasonló produkciók létrehozásában; milyen remekül helyt álltak!
Szia Jorgos!
Az elõadásokat véleményezve Kalomoira egyre jobban tetszik,minél többet hallom a dalt,annál jobban kezdem érteni miért lett a nyertes! Martakis,a show jellegét nézve nem túl erõs!
Viszont Hrispa egyszerûen profi elõadást nyújtott.Ha táncosként nézem,az õ mûsora volt a legjobb,a legjobb táncosai neki voltak,mutatós De ez csak táncosként a véleményem.
"Üdvözöllek....
nagyon örülök, hogy megtaláltátok a videókat... sok új videót láthattok hamarosan...! A videókat egy barátom szedte össze, és nyitotta meg a profilt nekem... Neki is köszönöm.
A jövõben szeretném a véleményeteket hallani, és további jó munkát kivánok az interneten...!
Károly"